Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Apstinencija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ..pahuhuljica.. ...........aha, al znao je on da vrijedi čekati.............a i sam je bio kriv što je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-07-07, 14:23   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,187
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat
Re: Apstinencija

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke

...........aha, al znao je on da vrijedi čekati.............a i sam je bio kriv što je apstinirao..............
Si sigurna da nije malo po strani? Onako pošarao za zabavu?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 14:29   #52 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Si sigurna da nije malo po strani? Onako pošarao za zabavu?
..........sigurna 100%..........znam da je malo teško povjerovati u to, ali zbilja nije.........ne želim biti umišljena, ali zna što ima i da bi me tako izgubio za sva vremena..........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 14:48   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,187
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Drago mi je što to misliš...... Pitam jer bi ja na njegovom mjestu šarao da nema šanse da doznaš...... Možda sam ja takav....
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 21:49   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-03-07
Godina: 20
Poruka: 23
vjetar se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
Drago mi je što to misliš...... Pitam jer bi ja na njegovom mjestu šarao da nema šanse da doznaš...... Možda sam ja takav....
gade muski..joooj..fuj fuj

vjetar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 22:54   #55 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Tek sad vidjeh temu...

Koliko sam najduže apstinirao... Hmm

Pa mislim da je bilo nekih 6 ili 7 mjeseci... nakon što sam bio prekinuo sa ovoj jednom... totalno me bilo uništilo, nije mi bilo do ničega, pa ni do seksa...

Trebalo mi je dobrih pola godine da se oporavim i vratim u opticaj.

P.S.

@..pahuljica..

Nakon ovih tvojih postova odjednom mi je postalo jasno zašto tvoj momčić želi ići vani pit s ekipom bez tebe

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 23:48   #56 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
P.S.

@..pahuljica..

Nakon ovih tvojih postova odjednom mi je postalo jasno zašto tvoj momčić želi ići vani pit s ekipom bez tebe
Auuuuuuuuuuuu
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 23:51   #57 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Hehehehehehehehehe...

Pa na jednoj drugoj temi se tužila kako je momčić bio naljutio jer je prvi cijelu večer želio ići doma, a kad je ona otišla doma on se vratio vani pit.

E pa sad, nakon što je priznala da je tog nesretnika mjesecima držala na suhom, puno mi je jasnije zašto on želi tu i tamo otići vani i piti bez nje. Potpuno ga razumijem.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 06:58   #58 (permalink)
prof. Foruma

..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Hehehehehehehehehe...

Pa na jednoj drugoj temi se tužila kako je momčić bio naljutio jer je prvi cijelu večer želio ići doma, a kad je ona otišla doma on se vratio vani pit.

E pa sad, nakon što je priznala da je tog nesretnika mjesecima držala na suhom, puno mi je jasnije zašto on želi tu i tamo otići vani i piti bez nje. Potpuno ga razumijem.
.............da ga toliko ne poznajem, čak bi i ja to pomislila............ali tad se samo vratio pit, i nikad više, draže mu je bilo biti doma, nego slušati mene kako tupim po cijele dane o tome.............i da mu stalno to nabijam na nos, kad god bi ja nešto htjela...................a što se toga tiče, vjeruj da bi saznala u roku od 10 minuta da me prevario, da ne znam kako da se potrudi to sakriti, jer puno je onih "prijatelja" kojima bi više odgovaralo da nismo zajedno.........iz kojekakvih razloga......... a sad nam je i više nego dobro...... .......ups, sad sam ja ispala vještica...........
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 12:37   #59 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
.......ups, sad sam ja ispala vještica...........
Da.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 12:47   #60 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Da.
............pa ne mogu više skrivati svoje pravo lice...............
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: apstinencija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108