| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Apstinencija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ..pahuhuljica.. ...........aha, al znao je on da vrijedi čekati.............a i sam je bio kriv što je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija ..........sigurna 100%..........znam da je malo teško povjerovati u to, ali zbilja nije.........ne želim biti umišljena, ali zna što ima i da bi me tako izgubio za sva vremena..........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,187
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Drago mi je što to misliš...... Pitam jer bi ja na njegovom mjestu šarao da nema šanse da doznaš...... Možda sam ja takav.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #55 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Tek sad vidjeh temu... Koliko sam najduže apstinirao... Hmm ![]() Pa mislim da je bilo nekih 6 ili 7 mjeseci... nakon što sam bio prekinuo sa ovoj jednom... totalno me bilo uništilo, nije mi bilo do ničega, pa ni do seksa... Trebalo mi je dobrih pola godine da se oporavim i vratim u opticaj. P.S. @..pahuljica.. Nakon ovih tvojih postova odjednom mi je postalo jasno zašto tvoj momčić želi ići vani pit s ekipom bez tebe ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #57 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Hehehehehehehehehe... Pa na jednoj drugoj temi se tužila kako je momčić bio naljutio jer je prvi cijelu večer želio ići doma, a kad je ona otišla doma on se vratio vani pit. E pa sad, nakon što je priznala da je tog nesretnika mjesecima držala na suhom, puno mi je jasnije zašto on želi tu i tamo otići vani i piti bez nje. Potpuno ga razumijem.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Citat:
......i da mu stalno to nabijam na nos, kad god bi ja nešto htjela...................a što se toga tiče, vjeruj da bi saznala u roku od 10 minuta da me prevario, da ne znam kako da se potrudi to sakriti, jer puno je onih "prijatelja" kojima bi više odgovaralo da nismo zajedno.........iz kojekakvih razloga......... a sad nam je i više nego dobro...... .......ups, sad sam ja ispala vještica...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija ............pa ne mogu više skrivati svoje pravo lice............... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: apstinencija |
« zlocest ?
|
Trazim curu!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:38.

a sad nam je i više nego dobro......