| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Apstinencija u Društvo forumu; Vidiš pahuhuljica i ja imam taj problem s dragim, kuka da hoće doma, ja odem, iako mi se ostaje, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Vidiš pahuhuljica i ja imam taj problem s dragim, kuka da hoće doma, ja odem, iako mi se ostaje, a on se vrati, hahaha, sad znam kako ću ga kazniti, hahaha, al će požalit ![]() A najduža apstinencija?hm, 6-7 mjeseci, nakon prekida s dečkom, stvarno se nisam okolo htjela najebavat sa kojekakvim kretenima....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Citat:
........samo pazi da se ne bi dogodilo nešto što ne želiš, kao što su dečkići rekli.........da ne bi malo švrljao okolo..........![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Ma nije moj dragi taj tip, a ako je-onda mu sex znači više od mene i naše veze, a u tom slučaju niti ne želim biti s njim
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 23
![]() | Re: Apstinencija iako sam još novi evo da napiešm nešto. Najduža godinu i pol. Svojom voljom; rekao sam da neću dok ne uđem u neku ozbiljniju vezu. Naposljetku sam shvatio da sam samo potratio godinu i pol dana i iz razno-raznih razloga odbio neke predobree prilike, al dobro... Bit će ih opet ne? ![]() |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Ja imam frenda koji dobrovoljno apstinira već nekoliko godina (3-4 tko bi to više znao točno). Pravi razlog nitko ne zna, ali postoji nekoliko varijacija. 1. peder je, ali ne želi to nikome, pa čak ni sebi priznati 2. čuva se za pravu 3. ima visoke kriterije 4. izgrađuje karmu ili živi katolički (do braka) 5. sve ovo zajedno (Ružan nije definitivno. Neke moje frendice bi ga želile potrošiti, ali se ne da.)
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Apstinencija Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: apstinencija |
« zlocest ?
|
Trazim curu!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |