| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Apstinencija u Društvo forumu; Ja sam apstinirala oko godinu dana kad sam se bila zasitila neobvezujućeg seksa i čekala svog princa. Onda je on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Ja sam apstinirala oko godinu dana kad sam se bila zasitila neobvezujućeg seksa i čekala svog princa. Onda je on došao ali ipak se s vremenom nešto promijenilo i sad se opet ne trošim par mjeseci. Uh... ![]() Ali stojim iza toga da masturbiranje uopće nije loše. Najjači i najduži orgazmi su mi dan prije menge i 1. dan menge. Uh... ![]() |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Apstinencija Citat:
nisi ti kriva što nije bilo dobro,tip je kriv,očito te nije znao zadovoljit kako treba ps.budem ja došel u zagreb ako mi se bude dalo pa ćemo na kafu
__________________ | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Mislim da se to koliko sam ja apstinirala da lijepo vidjeti temi Tko se jučer NIJE jebao
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Purger | Re: Apstinencija Još malo pa će 4 mjeseca... Možda večeras prekinem agoniju ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #88 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Davno je to bilo kada je bilo sexa.S Gospodaricom nema sexa, dakle, to bi mu trebala biti nagrada nad nagradama da mu to dozvolim
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Apstinencija Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: apstinencija |
« zlocest ?
|
Trazim curu!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.

) A sad već 7 mjeseci
I niš mi ne fali? Možda zbog lošeg iskustva 

nisi ti kriva što nije bilo dobro,tip je kriv,očito te nije znao zadovoljit kako treba

šala!