Nevjerojatno, na CP-u nikada nitko nije apstinirao od sexa. Sve neki j*bači!![]()
![]()
Raspravljate o temi Apstinencija u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: silence nisam reko kad je to bilo .... uups..moj zajeb!...
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
Nevjerojatno, na CP-u nikada nitko nije apstinirao od sexa. Sve neki j*bači!![]()
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ja mogu duuuuugo i jesam duuuuugo.
Nije mi to nikad bio pretjerano veliki problem. Nemam nesavladivu potrebu za samim sexom. U protivnom bih bila s prvim koji naleti.
Radije apstiniram pa kad se zaljubim oslobodim svu energiju koja se skupila![]()
Baš gledam 190 pogleda, a samo 14 postova. Nikako mi nije jasno. Nije mi preostao nikakav drugi zaključak nego taj da su ovdje svi sa velikim i si se pune ko purice![]()
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
svi izgubili nevinost s 13 i otada se praše ko ludi
To ti je prokletstvo velikih penisa i savršenih ljepotica
Šta misliš koliko bi bilo postova na temi "tko misli da mu je mali i koja misli da nije lijepa?"
Ta tema bi bila najposjećenija, ali na žalost i tema sa jednim postom...onim početnim.
4 mjeseca a možda i malo duže (za vrijeme trudnoće)
Zašto je ovo u forumu prvenstva?
Zar se traži pobjednik u apstinenciji?
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Maslow![]()
![]()