| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u Društvo forumu; A sto se moze..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu spamat? ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 630
![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu A bas se nasli nekakvi da mi govoru,neki koji nikad nisu imali uspijeha kod cura niti iblo gdje drugo,pa onda radu nesto cime privlacu paznju,al sa tim glupostima necete nikg ni zavest niti bilo sto drugo.. A eto ja se ne razikujem,ne dozivalja me nitko,nasla s am u toj nekoj glupoj situaiji,gdje svatko gleda sebe i razmazeni su,umisljeni,ne bi da ih je Paris Hilton odgala.. A mene su ionako drzali za neku glupacu,a ne kao dobru osobu,i zato nemogu nikog ima ti tko m ivalja,jer su bezobrazni,nekulturni i tako..jbg,,bas zivot je suck.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, gledam, nece, nitko, otvoriti, ovdje, temu |
« ne kuzim
|
Nemo'š virovat.... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:45.