| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan Nije valjda da ste svi u vezi sretni i zaljubljeni I prije uvezi, i sada u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu ja sam malo solo, malo u vezi. I kada nisam sretna pokušavam se napraviti na barem jedan način sretnom. Tako da sam samo u bedu kad od odlične veze ispadne 0! Ali glazba i lopta me brzo izvuku, i opet sam sretna! Tako se to radi, a ne bit nesretan. Kada netko nije u vezi uvijek ima prijatelje s kojima može biti sretan.Gledala sam jednu predstavu u kojoj je djevojčica bila usamljena i odrasli čovjek-prijatelj joj je rekao "Kada je čovjek usamljen,srce pocrni"! hi-hi-hi jedna personifikacija Pa razmislite što je bolje? |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu meni se nekako ne da bit u vezi,očito nije još naišla nego,mislim reći da mi ništa trenutno ne fali,vikendom tu i tamo neš uhvatim ili one uhvate mene,i na tome obično ostane...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Pa sigurno nece sad netko doci i poceti govoriti ja sam usamljen joooj pomozite mi... ja nisam usamljen al nisam ni u vezi...
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Citat:
2. Da li bi voljeli upoznat pravu osobu? Nema takve... sve osobe su krive osobe.. "prava osoba" ne postoji, to je mit, laž, bajka... 3. Srodna duša? Vidi pod 2. Eto, malo sarkazma i pesimizma nikad nije na odmet ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Ja sam se isto tako osjećala prije mjesec dana. Osjećala sam da biti u vezi imaš obavezu, da ovisiš o nekome(djelomično je istina) ali mi se to nije dalo pa sam dva mjeseca bila solo. Više vremena sam posvetila sebi i bila sama dosta vremena. Shvatila sam da ništa ne treba forsirati. Ak ne ide onda neće. Već će svatko naći osobu kakvu je htio ali sve u svoje vrijeme. Treba upoznavati što više prijatelja, jer prijatelji su tu. A bivša/bivši ak se posvađate to je već problem. Važno je upoznati unutrašnjost osobe s kojom namjeravaš biti u vezi. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| MrCina | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu slazem se nisam u vezi, a jesam li usamljena ? pa ne bi bas rekla usamljena...jer imam prijatelje i oni su mi uvijek bili na prvom mjestu....u zadnje vrijeme veze mi se cine strasno komplicirane...ljudi umjesto da uzivaju jedni u drugima traze dlake u jajetu ...varanje na sve strane ...ma bezveze...ne kazem da su svi takvi ali vecina je...pa kao zakljucak mogla bi reci da trenutno nisam sigurna da uopce zelim vezu barem ne takvu vezu....
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 21.... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Ma što ste vi zabrijali na depresivu... Ja imam jedan problem glede veza; da parafraziram jedinog Marxa kojeg je civilizirano citirati- nisam lud imati posla sa ženom koja je toliko luda da bi htjela imati posla samnom. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, gledam, nece, nitko, otvoriti, ovdje, temu |
« Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu?
|
Trazhim i nema me vishe ako to nadjem »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:07.

...varanje na sve strane
barem ne takvu vezu....