Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u Društvo forumu; Ja vjerujem da postoji prava osoba. Ona koja je u datom trenutku kraj nas tada nam se čini kao prava, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-07, 17:41   #31 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu

Ja vjerujem da postoji prava osoba. Ona koja je u datom trenutku kraj nas tada nam se čini kao prava, a hoće li to biti i sutra...tko zna!
Srodne duše postoje kao i čika Spasoje, djed Božićnjak & co, to su priče američkih filmskih psihologa...
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 18:00   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Mislim da čovjek najprije treba voljeti sebe, a onda pronaći osobu koja odgovara po karakteru i s njom izgraditi prijateljstvo. Tek tada je spreman za vezu s nekim- onda kada je siguran da može i bez njega/nje.
A ona rezanja žila zbog izgubljenih ljubavi mi tako idu na živce. Normalno da si u depresiji ako si otjerao/la sve prijatelje jer si našao/la curu/dečka. Pa ne bih se ni ja družila s takvom udavačom koja me nazove samo kad ju tip otkanta.
Ja nisam u vezi i nisam usamljena jer sam osigurala dotok ljubavi sa svih strana, a novi dečko će doći sam od sebe. Sreća je privlačna, a depresija i kukanje o usamljenosti i nisu baš.

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
čika Spasoje
tko ti je sad taj?
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 18:01   #33 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Evo, ja sam otvorio još jednu...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 20:30   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
A ona rezanja žila zbog izgubljenih ljubavi mi tako idu na živce. Normalno da si u depresiji ako si otjerao/la sve prijatelje jer si našao/la curu/dečka. Pa ne bih se ni ja družila s takvom udavačom koja me nazove samo kad ju tip otkanta.

ma takve gluposti su cista opsesija curom/deckom... to nema ama bas nikakve veze s ljubavi...
Star 26-04-07, 20:35   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

To rade samo EMO cure/decki...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 20:41   #36 (permalink)

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

čika Spasoje = Supermen (srpski)
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 20:46   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

ma takve gluposti su cista opsesija curom/deckom... to nema ama bas nikakve veze s ljubavi...
Pa nisam mislila da doslovno režu žile. Nego znam puno cura koje kada su u vezi, ne izlaze van, ne javljaju se za kave i potpuno se izoliraju od prijatelja jer misle da će s tim dečkom ostati cijeli život i da im je on jedini dovoljan. Kada prekinu s njim, izgubile su sve. To su cure koje ne znaju biti same i koje su užasno nesretne kada su bez dečka.
To ne znači da su opsjednute s njim

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
čika Spasoje = Supermen (srpski)
nisam to znala
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 20:54   #38 (permalink)

To mi fakat nije nikada nije bilo jasno, kako cura nezna biti sama. Zapravo mi je i prejadno. Još pogotovo ako ima ili ide na neki fax i ima svoj stav, mišljenje...i onda naleti na nekog kretena, i odbaci sve zbog njega, ne izlazi, ako pak da to je nešto slabo ili kratko, on joj "diktira" kaj će obući, do kad će biti... Užas!
Ja se iskreno ne snalazim u vezama, baš zato kaj neznam polagati račune, jednostavno neću. Donekle, da, ono kompromis i to... Ali rađe ću biti sama nego sa budalom. Možda zato se često osjetim sama i u gomili.
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 23:28   #39 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika djemba djemba

Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 216
djemba djemba se izdvaja iz mase

u vezi? bilo pa prošlo
Žile rezat? medicinski neprihvatljivo
usamljen? solo al ne usamljen, good life

Stara afrička poligamijska poslovica.
Ako imaš jednu ženu uvijek te tlači i pila po mozgu
Ako imaš dvije, nikad nemaš mira jer se non-stop svađaju
Ako imaš tri onda se dvije mogu udružit protiv jedne i napravit velike probleme
Ako imaš četiri, napravio si nekakvu bilancu, a sebi aurea mediocritas
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 00:53   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

mislim da frendica koja te pocinje ignorirat zbog decka ni nije frendica. jer deckiju ima ko riba u moru,a pravih frendica ima vrlo malo.imas srece ako ijednu pravu imas
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bas, gledam, nece, nitko, otvoriti, ovdje, temu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108