| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u Društvo forumu; Ja vjerujem da postoji prava osoba. Ona koja je u datom trenutku kraj nas tada nam se čini kao prava, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Ja vjerujem da postoji prava osoba. Ona koja je u datom trenutku kraj nas tada nam se čini kao prava, a hoće li to biti i sutra...tko zna! Srodne duše postoje kao i čika Spasoje, djed Božićnjak & co, to su priče američkih filmskih psihologa...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Mislim da čovjek najprije treba voljeti sebe, a onda pronaći osobu koja odgovara po karakteru i s njom izgraditi prijateljstvo. Tek tada je spreman za vezu s nekim- onda kada je siguran da može i bez njega/nje. A ona rezanja žila zbog izgubljenih ljubavi mi tako idu na živce. Normalno da si u depresiji ako si otjerao/la sve prijatelje jer si našao/la curu/dečka. Pa ne bih se ni ja družila s takvom udavačom koja me nazove samo kad ju tip otkanta. Ja nisam u vezi i nisam usamljena jer sam osigurala dotok ljubavi sa svih strana, a novi dečko će doći sam od sebe. Sreća je privlačna, a depresija i kukanje o usamljenosti i nisu baš. tko ti je sad taj?![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Evo, ja sam otvorio još jednu... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Citat:
ma takve gluposti su cista opsesija curom/deckom... to nema ama bas nikakve veze s ljubavi...
__________________ | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Citat:
To ne znači da su opsjednute s njim nisam to znala | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu To mi fakat nije nikada nije bilo jasno, kako cura nezna biti sama. Zapravo mi je i prejadno. Još pogotovo ako ima ili ide na neki fax i ima svoj stav, mišljenje...i onda naleti na nekog kretena, i odbaci sve zbog njega, ne izlazi, ako pak da to je nešto slabo ili kratko, on joj "diktira" kaj će obući, do kad će biti... Užas! Ja se iskreno ne snalazim u vezama, baš zato kaj neznam polagati račune, jednostavno neću. Donekle, da, ono kompromis i to... Ali rađe ću biti sama nego sa budalom. Možda zato se često osjetim sama i u gomili.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 216
![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u vezi? bilo pa prošlo Žile rezat? medicinski neprihvatljivo usamljen? solo al ne usamljen, good life Stara afrička poligamijska poslovica. Ako imaš jednu ženu uvijek te tlači i pila po mozgu Ako imaš dvije, nikad nemaš mira jer se non-stop svađaju Ako imaš tri onda se dvije mogu udružit protiv jedne i napravit velike probleme Ako imaš četiri, napravio si nekakvu bilancu, a sebi aurea mediocritas
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu mislim da frendica koja te pocinje ignorirat zbog decka ni nije frendica. jer deckiju ima ko riba u moru,a pravih frendica ima vrlo malo.imas srece ako ijednu pravu imas
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, gledam, nece, nitko, otvoriti, ovdje, temu |
« Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu?
|
Trazhim i nema me vishe ako to nadjem »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:38.

tko ti je sad taj?

nisam to znala