Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u Društvo forumu; a gle... cak nikad ne mozes biti sigurna je ti to prava frendica ili nije... kad se pokaze da je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-06-07, 08:47   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu

a gle... cak nikad ne mozes biti sigurna je ti to prava frendica ili nije... kad se pokaze da je netko drugi od i te kako vece koristi nego ti... bye bye... zivotne situacije nas tjeraju da prvenstveno mislimo na sebe, pa tek onda na druge
Star 16-09-07, 23:01   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-09-07
Godina: 22
Poruka: 1
A.L.I.A.S se izdvaja iz mase

Šta mislite o ovome, sviđa mi se djevojka koja je mlađa od mene osam god. Ali ofirno mi da joj kažem da mi se sviđa?????
A.L.I.A.S je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 12:29   #43 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Da i?
Fakat strašna situacija
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 00:59   #44 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: A.L.I.A.S Pogledaj Poruke
Šta mislite o ovome, sviđa mi se djevojka koja je mlađa od mene osam god. Ali ofirno mi da joj kažem da mi se sviđa?????
Cek pogledala sam ti profil, ti imas 21, sta znaci da ona ima 13.
Malo cudna situacija, a i zakonski nije bas...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 08:29   #45 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Aha. Nisam znala da ona ima 13. U tom slučaju čekaj malo... pa to skoro da nije ni promijenilo pelene.
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 08:31   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: A.L.I.A.S Pogledaj Poruke
znaci ovako ti 21 god. ona 13 god. = pedofilizam
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 00:01   #47 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 29
Poruka: 454
mihaelacroft se izdvaja iz masemihaelacroft se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Morpheus14 Pogledaj Poruke
znaci ovako ti 21 god. ona 13 god. = pedofilizam
licemjeri u današnje vrijeme su ove sa 13,14 godina veće kurve nek ove sa 25god. ma što god vi mislili o tome,NO NAŽALOST TAKO JE
mihaelacroft je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 06:46   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mihaelacroft Pogledaj Poruke
licemjeri u današnje vrijeme su ove sa 13,14 godina veće kurve nek ove sa 25god. ma što god vi mislili o tome,NO NAŽALOST TAKO JE
sto god netko rekao to je zakonom kaznjivo djelo

prema tome to je predofilizam i gotovo i da negovorim da je za svaku osudu takvo ponasanje jedne punoljetne osobe prema curici tj djetetu od 13 god
Morpheus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 15:54   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 30
Poruka: 70
100mark se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku 100mark

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A joj...svi sretni ševci na ovom portalu...kako slatko
sretni al nesreti niko ne kaže kako je svi trpe niko se neče raspričat neznam kako to
100mark je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 21:14   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 200
ChrisMartin se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mihaelacroft Pogledaj Poruke

To je strašna ali istinita stvar, jer sam imao prilike vidjeti kako klinke se kupe sa PUNO starijim deckima samo zato sto su zgodni a onda ce ih otkantat za 2 ili 3 sata.....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bas, gledam, nece, nitko, otvoriti, ovdje, temu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108