| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u Društvo forumu; a da nađeš neku od barem 16???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu a da nađeš neku od barem 16???
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Tko sa dijetetom liježe, budi se popišan. (Za kolegu pa postova više) Solo sam već oko 3 mjeseca i nije mi loše, ponude pljušte a ja ih samo odbijam. ![]() PS: iskreno neda mi se opet gnjavit s nekom curicom mislim da ću malo za promjenu odsjedit prvo poluvrijeme. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Citat:
znaci ako su one "male kurvice"ti to moras iskoristiti? Kolega ti ne da imas samo problem s pedofilijom nego ocito nemozes upecat pravi komad pa daj sta das,a one su premlade da vide da si pohotni manijak.JADNO ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu kad si sretan lupi glavom u zid ti, kad si sretan wc osakati sada ti, kad si sretan i kad zelis s drugim djelit srecu svu kad si sretan ti na ljude baci bombu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Citat:
dečko, imam nečakinju od 13.. hoda s nogometašom(svojih godina)... da ju 'upeca' neki mamlaz da ju iskoristi... jojjoj.. jao si ga njemu!! btw:. granica za dobrovoljni odnošaj u 'rvackoj jest 14... al mislim da velika večina curica nije prvenstveno mentalno dovoljno zrela u tim godinama! i nije to licemjrno.. to je jednostavno ispravno i razumno.... a ti kaj tak govoriš.... zakopaj se! ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu nazalost to je polovicno tako kako je rekao mihaelacroft, bolno ali istinito ali isto tako podrzavam dzonni-a jer i kaj sad takve su jer je tako, ali nitko nema zato pravo to iskoristavat, treba lagano odjeb i objesnit joj da je pre-pre mlada da bi se upustala u takve stvari a ne glumit jebenog pedofila i iskoristavat svaku situaciju, to je malo bolesno zar ne !!!
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu U redu granica za dobrovoljni snošaj je 14 godina, sve ispod je teška pedofilija! Ali je također velika razlika između sexa 14-godišnje djevojčice, i 15god klinca, 20god klinca i 30god muškarca, dalje neću ni pomišljati jer je gnjusno!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, gledam, nece, nitko, otvoriti, ovdje, temu |
« ne kuzim
|
Nemo'š virovat.... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:40.

,velika nedaju disati

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.