| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u Društvo forumu; potpisujem !!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu potpisujem !!!
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Cool girl nisi ti jedina koja nije u vezi, samo se druge ne zale.. Nije sve u vezama. Manje kukanja, vise uzivanja , i onda kad vidis da ti je bas super i da ni ne zelis jos vezu, doletit ce neki padobranac... Oni uvik i dolete kad ih najmanje zelis i kad ti najmanje tribaju, tako su programirani, da ti sve zakompliciraju... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu nije istina, mi doletimo kada je to nekoj curi potrebno, jer bi inace dobili odjeb, zar ne , a i usput da nema nas nebi bilo kurca ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Citat:
Da se bolje izrazim, doletite u momentu kad se najmanje ocekuje, ili ne ocekuje uopce. Pa? Ne razumim, kakve to veze ima s ovim sta sam ja gore napisala? ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu pusti ga danas ide na more pa ga je malo bacilo u trans od srice ![]() kad narastem bit cu padobranac ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #69 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Citat:
![]() nema al mi je doslo da napisem ![]() sahataba malo malo ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu ma ljubav je fuj, samo treba kurca ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, gledam, nece, nitko, otvoriti, ovdje, temu |
« Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu?
|
Trazhim i nema me vishe ako to nadjem »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.

, a i usput da nema nas nebi bilo kurca 
Da se bolje izrazim, doletite u momentu kad se najmanje ocekuje, ili ne ocekuje uopce.