| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u Društvo forumu; carice rođendan ti nije al isto ja san za to da organiziramo akciju da ti kupimo nekog žigola malog za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 881
![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu carice rođendan ti nije al isto ja san za to da organiziramo akciju da ti kupimo nekog žigola malog za jednu većer(sahataba),a ako ne to onda bar nekog dildača opakog... ![]() ![]() ![]() tamo su otvorili temu ko će stavit boljeg,ti odaberi i ekipa sa cp-a kupuje ![]() ![]() |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu @driver1zg. zelim ti sretan put i dobru zabavu. ![]() Ma to vise-manje ide u kompletu ... Dobijemo i svinju i kobasicu... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Citat:
![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu kaje? sto se tu samnom trguje bez mog znanja? ![]() evo na sto su od mene napravili sad san i zigolo posta ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #78 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu joj, daj, pa ja te kupujem od kad sam solo, ali ti me tak pristojno ignoriraš ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #79 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu ja sam porjedjen i ne zelim nista s zenama trenutno, zafrkana stvar je taj muski ego ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #80 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu pa i ja isto i sve što od muških želim je kobasa ![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, gledam, nece, nitko, otvoriti, ovdje, temu |
« ne kuzim
|
Nemo'š virovat.... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.