| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u Društvo forumu; A ona stara: "klin se klinom izbija!" dobro...u tvojem slučaju baš ne preporučam klin! Ili može ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu A ona stara: "klin se klinom izbija!" ![]() dobro...u tvojem slučaju baš ne preporučam klin! Ili može ako si raspoložen za promjene! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu u tome i je problem ja sam puno vise od kobase ![]() Little Devil, ne hvala, ostadoh vjeran zenama, ![]() ma sve je to ok, samo mi bas i u stvarnom zivotu triba malo mira, virtualno radim sto god, samo ne volim kd me netko angazira... 0 provizija, a samo bi te upregnuli da radis ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #83 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu ma daaaaj, Sahataba, kompliciraš, a mi smo žene kao komplicirane ![]() ajd dobit ćeš proviziju, nije greda ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu ja kompliciram, a svi mi kazu da san jednostavan, cak prejednostavan, toliko da sam kompliciran ![]() nema tu, nitko meni nista ne ugovara, tu meni nesto nije sve definirano, risa ces morat iskoristit.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #85 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu ma odi vrit, ajmo se onda rađe nacugat jer mi ideš na živce daj mi alkohola i malo guze i ja sretna![]() ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 973
![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu saha ja tebe proda prvi ne mišaj sada mene mene carica neće,a i nijedna druga ali što se može... carice ostala si samo na dildaću,ako skupimo love,znaš ono studenti,kraj miseca itd |
| | |
| | #87 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu joj ris, ti si mi ipak malo premlad, kaj bi ti s ovak starom tetom ![]() a može i dildač, kaj sad ![]()
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu Citat:
imas 26 godina i pricas da si stara, kaj bus rekla sa 40? ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 973
![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu naravno da san ja premlad,a dropa 15 god stavi slike pa se sve napale ka.... al nebunin se ja ništa,ja bi jednu drugu tetu sa cp-a ![]() iako mislin da 7 god i nije puno što san vidia i čua sve to je ništa |
| | |
| | #90 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baš gledam i nitko neće otvoriti ovdje temu mislim da ću tek onda dodatno prolupat, još više nego sad ![]() ![]() ris, eto ni ti me nećeš, a kaj sad, dajte tog dildača ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bas, gledam, nece, nitko, otvoriti, ovdje, temu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:04.

Ili može ako si raspoložen za promjene!