| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Brakovi preko neta?! u Društvo forumu; Dali to moze uspit? Ono ljudi vec u 40tima i vec je proslo i krajnje vrijeme usamljeni i odu na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Brakovi preko neta?! Dali to moze uspit? Ono ljudi vec u 40tima i vec je proslo i krajnje vrijeme usamljeni i odu na net i nadu si zivotnog kompanjona. kakve su sanse da oni imaju normalan brak?! ja bih rekao vrlo male
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: Brakovi preko neta?! Da jako male jer do 40 godine ti si formirana ličnost naučen na samački život i teško se prilagođavaš životu udvoje pogotovo kad prođe zaljubljenost onda se počneš svašta pitat i sve te smeta ovisi na kog se namjeriš ima nas svakojakih,a tada imaš rijetko za nać nešt dobroga jer svi kao dobri se oženili imaju djecu i naveliko su možda ufurani u sve tajne životnih stilova il se( kurvaju) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! Ne, nikako... Prava osoba se upozna oci u oci, a ne preko tipkovnice... Net sluzi za zabavu kad ti je dosadno, to nije zivot... ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! Nije mi to baš privlačno, ali nemam ništa protiv toga, al ja ne bi to, ne ne... ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Brakovi preko neta?! Još da se mogu vjenčati preko neta, pa se ne moraju ni viditi u životu.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
![]() |
| Tagovi: brakovi, neta, preko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:49.