| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Brakovi preko neta?! u Društvo forumu; Webmaster: Uzimas? Ona: Uzimam Webmaster: Uzimas? On: da da ajde malo brze, minimizirao sam call of duty a taman mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Brakovi preko neta?! ma može uspit.nađu se dva patnika koja su odvratna i nekim čudom se desi da ne buu odbijeni.pa ima da se tuku nogom u dupe.ali problem je ako shvate da su skupa samo zato jer;patnja traži patnju...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
Ne nemogu se ni sa tobom složiti...zašto bi to morali biti patnici i još ktome i odvratni,naime, vrlo je vidljivo koliko ima nas..hm..."patnika" na netu po raznim chatovima,blogovima,forumima itd. Pa zar ti nije izgledno da bi se dva normalna forumaša (naravno,pri tom mislim na suprotne spolove) mogli, onak iz čiste znatiželje, poželjeti malo upoznati...pa se eventualno svide jedno drugome ..nađu se još koj put ...malo seksa ...onda neko vrijeme furaju ...i na kraju eto ih sretnom braku ...ha? ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brakovi, neta, preko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

Ne nemogu se ni sa tobom složiti...zašto bi to morali biti patnici i još ktome i odvratni,naime, vrlo je vidljivo koliko ima nas..hm..."patnika" na netu po raznim chatovima,blogovima,forumima
itd. Pa zar ti nije izgledno da bi se dva normalna forumaša (naravno,pri tom mislim na suprotne spolove) mogli, onak iz čiste znatiželje, poželjeti malo upoznati...pa se eventualno svide jedno drugome
..nađu se još koj put
...malo seksa
...onda neko vrijeme furaju
...i na kraju eto ih sretnom
braku
...ha?