| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Brakovi preko neta?! u Društvo forumu; kolega na poslu je upoznal zenu na netu. Poceli se dopisivat,pa posjecivat i na kraju svadba. U braku su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
![]() | Re: Brakovi preko neta?! kolega na poslu je upoznal zenu na netu. Poceli se dopisivat,pa posjecivat i na kraju svadba. U braku su kojih dvije godine,imaju kindera i za sada svi sretni i zadovoljni. Tako da nikad ne reci nikad,sve je moguce. Mada osobno nemam neku vjeru u takve veze ali iznimke uvijek postoje. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Beograd Godina: 39
Poruka: 158
![]() | Re: Brakovi preko neta?! Chitala sam da ima skloplenih brakova preko neta. A, da l' ce to biti uspeshni brakovi, to je veliko pitanje P.S. Mislim da niko od mladenaca nece prici rachunaru. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! je ko za zendidbU?????? ja sam friska, samo 10 kuna, 10 kuna ajmo ajmo,ko ce?
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: brakovi, neta, preko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.