| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Brakovi preko neta?! u Društvo forumu; [quote=enigma_;447809]Upravo zato shto su se bash na netu "sreli" Treba "sagraditi"poverenje. I, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Brakovi preko neta?! [quote=enigma_;447809]Upravo zato shto su se bash na netu "sreli" Treba "sagraditi"poverenje. I, ukljuchiti kompjuter, konektovati se... Svi "mi" koji smo zashli, malo u ovaj virtualni svet, znamo da ume da bude zanimljiv. ..Etoga...opet ja moram demantirati sa istom pričom.... imam vrlo bliski primjer ........moja biiiiiivša žena je,nakon što smo se rastali,uz pomoć kompa...i to baš onog koji sam ja kupio za svoju dijecu....preko NETa upoznala tipa....našli se svidjeli se ...malo hodali....i sada već 6 godina sretno žive zajedno...imaju malo djete.... imaju firmu koju skupa vode....maltene veza iz snova...nije to jedini primjer koji znam..... Ljudi ...znajte svagdje je sve moguće....ja sam svoje veze upznavao na regularan naćin....pa baš nisam imao previše uspješne veze...a oni.... ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Beograd Godina: 39
Poruka: 158
![]() | Re: Brakovi preko neta?! [quote=TigarZG1;447853] Citat:
No...Zhivot ide dalje. Poz ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
....zato sto su se baš na netu sreli, pa šta onda ako su se sreli na netu?¨! kakve to veze ima s brakom di si tu osobu upozna? kakve ima razlike ako upoznaš osobu preko neta ili u parku ili na poslu i sl? ..sve je to malte ne isto. a dali je moguće povjerenje sagraditi preko neta, to ne znam, nisam nikad probala. al za neke ljude sigurno je. danas je internet omogućio novu vrstu komunikacije. neki dođu da se zezaju, neki dođu da nađu neku informaciju, a neki dođu da traže osobu za vezu..itd, itd... i ako sada osoba x upozna osobu y i dugo komuniciraju skupa i slažu se preko neta, onda će najprija otići skupa na kavu da se vide, da popričaju u real life, da se zezaju itd.. neće odma prid oltar. i ako vide da je to to..onda će se spojit i postat će xy. uostalom, garanciju za uspješan brak ti nemože nitko dat, upozna ti osobu ovde ili onde. ima ovde dosta odgovora sa ne. a od tih što su tako odgovorili, skoro nitko nije napisao zašto nevjeruju da bi mogao jedan brak uspiti ako osobu upoznaš preko neta. | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Beograd Godina: 39
Poruka: 158
![]() | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
Slazhem se sa Tobom da garanciju za uspeshan brak ne mozhe niko dati. Sad cu Vam isprichati neshto... Imam u komshiluku devojku od 22 god. Upoznala je mladica na netu.Zavoleli se, vidjali, veza je trajala nekih 2 godine. Ona nije smela prici komjuteru.Ljubomoran je bio. I, da ne duzhim... Posle dve godine(ljubavi do groba), on je nju tako pretukao,kichmu joj povredio, devojka se jedva krece. Cheka operaciju, a on je nestao Naravno, toga ima i u realnom svetu, treba biti preoprezan. Brak nije zezanje... P.S. Izvinjavam se ako sam se malo udaljila od teme. Nemam nishta protiv poznanstva sa neta, niti sklapanja braka dvoje ljudi sa neta.Samo treba dobro otvoriti okice Poz ![]() | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
nestao , tako ljudi nestaju u roku sekunde kad zasvrbi...valjda nakon dvije godine življenja skupa zna di će ga naći... Inernet jeste maska , slažem se i ima sigurno puno psihića u ovom svijetu. Al ta maska bi tribala spasti kad upoznaš osobu, pogotovo nakon dvije godine zajedničkog života. Ako ga je trpila onda je sama sebi kriva a nije kriva činjenica da su se upoznali preko neta. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! hmm.. ja sam jednom ostavil oglas sh se udat..nemoramo se vidjeti ali sve chemo dijeliti..nije se nitko javil
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: brakovi, neta, preko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

sh se udat..nemoramo se vidjeti ali sve chemo dijeliti..nije se nitko javil