| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Brakovi preko neta?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tigrica Nije on nju pribio na internetu već u reali. nestao , tako ljudi nestaju u roku sekunde ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Beograd Godina: 39
Poruka: 158
![]() | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
A, nju svi krive, jer nije umela da "skine TU masku" No..ona nije tema, Ja sam je samo spomenula... Svi smo mi realni, kuckamo se. Ako se dvoje zavole, i zhele da "udju" u brachne vode.Ja ih podrzhavam i zhelim im srecu ![]() | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-08-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 4
![]() | Re: Brakovi preko neta?! Bolje biciklom u kurvanje, nego mercedesom na posao... ma ti si moj idol.. Brak preko neta moze... ako ima koja da probamo, pa cu vam iz prve ruke rec kak ide. Sve valja probat drugovi... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! ne daj bože nikome ovako, nikome ovako... ona me je ostavila, nikad više radosna je bila... nedaj bože...
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: Brakovi preko neta?! Jadan je onaj ako mu je net jedina opcija koja je ostala da nadje nekog i ozeni se!Sve je danas naopako i izokrenuto,zato me ni ne cudi da netko uopce i vjeruje u te gluposti!Ljudi umjesto da se vise druze u gradu,da se okrenu jedni drugima,da se druze,vole i postuju,lutaju po net-u,traze a ni sami ne znaju sto traze tamo,to je ovisnost i opsjednutost,izgubili su pravac u zivotu!Trebamo se okrenuti jedni drugima u stvarnom zivotu,vise se druziti i upoznavati nove ljude a ne vjerovat u te moderne zapadnjacke gluposti i taj net!Drugo su oni,taj zapad i Amerika,oni imaju net vec desetljecima,kod njih je to mozda vec i postalo normalno,ali oni nemaju vremena izlaziti i druziti se,radni dan traje dvanaest i vise sati i cesto je net jedino sto im i preostaje za druzenje,a mi smo takav nacin upoznavanja prihvatili kao nesto sto je dobro,i da su osobe koje tamo upoznamo bolje!Sve sto je zapadno dobro je,takvo je danas razmisljanje,ma malo sutra!I opet cu ponoviti,internet je idealan za neiskrene osobe,za one koje vole sarati,varati partnere,jer tu je diskrecija zagarantirana,tko ce znati?Malo je normalnih tamo,pogotovo za brak,sumnjam,a svi tamo prodaju neku pricu o svojoj finoci,da se samo dopisuju,ubijaju dosadu,nitko ne prizneje da trazi nekog tamo,ma malo sutra,svi tamo traze nesto!Ne,hvala,volim se jako druziti ali uzivo a ne cekati priliku kod neke za susret koja je tko zna koliko dugo na net-u,s ko zna koliko ih se dopisuje,petlja!![]() |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
Onda sudeći po tvom upisu nije nitko normalan i svi su neiskreni tko ide na net. Onda si i ti takav? Svak trazi za sebe osobu zivota ili osobu za prevaru u braku ako ode na net, ma daj? Sigurno, ima uvijek osoba koji imaju na MSN po 60 ljudi i vise dan noć na netu i zaborave izlaziti s društvom. Ali nismo svi isti i mislim da nije dobro stavljati sve ljude u jednu vriću, a pogotovo ne suditi o ljudima koje uopće i ne znaš i koje su im najmere kad odu na net. Ima ljudi koji dođu s ciljem na net da pronađe osobu svog života, al i tu možda ima razlog, možda je osoba bolesna i nemože sebi pronaći uživo partnera. Al između "četanja" i upoznavanja in real life triba napraviti jedan veliki korak. Isto tako čisto sumljam da će netko se vjenčati bez da je prija vidio i upoznao osobu (mada danas ima svakakvih budala pa se sigurno i to već desilo). Može se svakom desiti ako upoznaš osobu preko neta, s njom se dugo dopisuješ, upoznaš se možda uživo, zaljubiš se i onda je to ljubav tvog života. I recimo ako se to desi, dali je ta veza lošija od drugih ili je već programirana za smrt samo što je mjesto upoznavanja bio net?
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
![]() P.S.vidiš....Tigricu nemoram ni upoznati...znam da je kvalitetna osoba... ![]()
__________________ Vjerujem u.... Zadnji Uredio TigarZG1 : 06-09-07 u 17:18. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: Brakovi preko neta?! Slazem se Tigre,sve je to relativno i treba probati,ali oprez je dobar,tamo ima svega i ipak jako malo dobrih osoba kao i u stvarnosti!Ali tek kad provedes dosta vremena s nekim mozes ocekivati nesto vise,ljubav recimo,i saznati kakva je uopce osoba,ma kako ju upoznao,zato treba riskirati,probati kako ti kazes,a ne osudjivati nekog dok ne saznas kakav je ustvari!![]() Zadnji Uredio Mateo-sb : 06-09-07 u 20:57. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 29
![]() | Re: Brakovi preko neta?! Pa, dosta vas ima koji vjerojatno niste u braku, pa se vaše mišljenje temelji na nekim vašim pretpostavkama o braku. Upoznavanje na netu je nešto što prijašnje generacije i nisu imale ( bar ne ja) i zaista ne mislim da je tu nešto loše. Kad nekog sretnete prvi put u kafiću, on Vam je stranac i trebate vremena da ga upoznate. Koliko god vremena provodili s njim , uvijek se može dogoditi da vas iznenadi nekim svojim razmišljanjima , reakcijama...... Kad nekoga upoznate preko neta, zar nije ista stvar? Mislim, stranci ste i polako se upoznajete. Što će nastati iz nekog poznanstva, po mom mišljenju apsolutno ne igra ulogu da li ste tu osobu upoznali u teretani, na placu, kod prijatelja ili na poslu. Na početku ste stranci i ne znate šta će biti u budućnosti. Da li će neki brak uspjeti ako su se upoznali preko neta? Kad bi ljudi znali koji će brak uspjeti, ne bi rastava bilo.....Tko može znati da li će i jedan brak uspjeti? ![]() A to da poslije ne bi smjeli na komp- pa ja sam svog muža upoznala na poslu. Pa šta sad ne bi trebali ići raditi , da ne bi nekog upoznali??? |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 29
![]() | Re: Brakovi preko neta?! Pa dobro, ja sam krenula od pretpostavke da su se upoznali na netu, pa se počeli viđati u RL i onda oženili. Ako se nisu svidjeli jedno drugom kad su se sreli , vjerojatno nije niti došlo do neke veze. Samo tvrdim da brak sklopljen među ljudima koji su se tako upoznali, ima iste šanse za uspjeti kao i svaki drugi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brakovi, neta, preko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.

Jadan je onaj ako mu je net jedina opcija koja je ostala da nadje nekog i ozeni se!Sve je danas naopako i izokrenuto,zato me ni ne cudi da netko uopce i vjeruje u te gluposti!Ljudi umjesto da se vise druze u gradu,da se okrenu jedni drugima,da se druze,vole i postuju,lutaju po net-u,traze a ni sami ne znaju sto traze tamo,to je ovisnost i opsjednutost,izgubili su pravac u zivotu!Trebamo se okrenuti jedni drugima u stvarnom zivotu,vise se druziti i upoznavati nove ljude a ne vjerovat u te moderne zapadnjacke gluposti i taj net!Drugo su oni,taj zapad i Amerika,oni imaju net vec desetljecima,kod njih je to mozda vec i postalo normalno,ali oni nemaju vremena izlaziti i druziti se,radni dan traje dvanaest i vise sati i cesto je net jedino sto im i preostaje za druzenje,a mi smo takav nacin upoznavanja prihvatili kao nesto sto je dobro,i da su osobe koje tamo upoznamo bolje!Sve sto je zapadno dobro je,takvo je danas razmisljanje,ma malo sutra!I opet cu ponoviti,internet je idealan za neiskrene osobe,za one koje vole sarati,varati partnere,jer tu je diskrecija zagarantirana,tko ce znati?Malo je normalnih tamo,pogotovo za brak,sumnjam,a svi tamo prodaju neku pricu o svojoj finoci,da se samo dopisuju,ubijaju dosadu,nitko ne prizneje da trazi nekog tamo,ma malo sutra,svi tamo traze nesto!Ne,hvala,volim se jako druziti ali uzivo a ne cekati priliku kod neke za susret koja je tko zna koliko dugo na net-u,s ko zna koliko ih se dopisuje,petlja!