| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Brakovi preko neta?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zara999 Pa, dosta vas ima koji vjerojatno niste u braku, pa se vaše mišljenje temelji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | ||
| V.I.P. Član | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
Citat:
__________________ Vjerujem u.... | ||
| | |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Brakovi preko neta?! nemislim da je to nesto lose ili nemoguce.Takvi brakovi imaju istu sansu da uspiju kao i brakovi u kojima su se ljudi upoznali oci u oci.Ali slazem se da je osobama koje predju 40-tu kao samci teze naviknuti se na brak i zajednicki zivot jer imaju svoju vec uhodanu rutinu i to je tesko uskladiti sa drugom osobom koja takodjer ima svoje navike.Tesko ali ne nemoguce.Kad su ljudi normalni sve je moguce!
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
To je istina i slažem se s time. Kroz priču na netu netko može djelovati na tebe jako zanimljiv, interesantan itd. S vremenom ako se dogovorite na kavu može se viditi dal je to to ili čisti promašaj vrimena bio ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Brakovi preko neta?! Šanse da bilo koja 40-godišnja osoba nađe srodnu dušu peko neta su male, ali postoje! Kod nas rijetko koja starija osoba koja ne radi sa kompjuterom na poslu, ne zna ni gdje se pali "prokletinja", ali "nije ni bitno jer ja neću igrati igrice na njima kao klinac". Na takva se objašnjenja svodi sve! Na zapadu većina ljudi posjeduje kompjutere i zna se služiti s njima pa je mogućnost za pronalazak partnera poslije 40 puno veća nego u nas!!!
__________________ |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Brakovi preko neta?! Citat:
...fakat gdje se pali ova "prokletinja"..... ...ipak sam ja starija osoba.... ....![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brakovi, neta, preko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:10.

Grijesiti je ljudski ...

...ipak sam ja starija osoba....
....