Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Brakovi preko neta?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zara999 Pa, dosta vas ima koji vjerojatno niste u braku, pa se vaše mišljenje temelji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-11-07, 22:34   #61 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,170
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: Brakovi preko neta?!

Citat:
Pravi autor: zara999 Pogledaj Poruke
Pa, dosta vas ima koji vjerojatno niste u braku, pa se vaše mišljenje temelji na nekim vašim pretpostavkama o braku.
Neznam na koga ti se odnosi ovo mišljenje.....tek da se zna iza sebe imam 2 braka...jedan regularni i jedan nevjenčani i mali milion veza između i poslije...

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
to 101 je samo "slikovito" dočarano..ali mislim da je najveći problem to šta se ljudi na netu mogu pritvarati u ono šta nisu niti to mogu biti a opet s druge strane to žele biti...
lakše se pritvarati,glumiti,prikrivati nedostatke..to ljudskim kontaktom je manje moguće,više kaže jedan ljudki pokret ili jedna manira od tisuće ispisanih riječi na netu..
to tipkovnica skriva..!
ja osobno znam da se nikad na taj nečin nebi zainteresira za nekoga jer mislim koliko je god bitna priča da je isto toliko bitna i "fizika" kod ljudi !!
Carlito....zato se dogovori sastanak i ljudi se upoznaju i zaključe dali se žele i dalje viđati odnosno dali im se dotična osoba sviđa kao i dali glumi i skriva nedostatke kako si rekao....to može biti promašaj ali može i uspjeti i na kraju preći u brak....masa ljudi doživljava neuspjehe i kad se "regularno" upozna...kad sam upoznao svoju prvu ženu....NET-ovi nisu bili ni u planu....zaljubili se na prvi pogled...godinama bili nerazdvojni pa je ipak sve propalo...a imao sam još sličnih situacija....sa NET-a nisam još nikoga upoznavao u tom smislu ali zasigurno znam (kao što već navedoh u ranijim postovima) za mnoge situacije da su završile uspješnim brakom ili barem vezom....
Odgovori sa citatom
Star 02-01-08, 10:24   #62 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,591
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

nemislim da je to nesto lose ili nemoguce.Takvi brakovi imaju istu sansu da uspiju kao i brakovi u kojima su se ljudi upoznali oci u oci.Ali slazem se da je osobama koje predju 40-tu kao samci teze naviknuti se na brak i zajednicki zivot jer imaju svoju vec uhodanu rutinu i to je tesko uskladiti sa drugom osobom koja takodjer ima svoje navike.Tesko ali ne nemoguce.Kad su ljudi normalni sve je moguce!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 11:12   #63 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
to 101 je samo "slikovito" dočarano..ali mislim da je najveći problem to šta se ljudi na netu mogu pritvarati u ono šta nisu niti to mogu biti a opet s druge strane to žele biti...
lakše se pritvarati,glumiti,prikrivati nedostatke..to ljudskim kontaktom je manje moguće,više kaže jedan ljudki pokret ili jedna manira od tisuće ispisanih riječi na netu..
to tipkovnica skriva..!
ja osobno znam da se nikad na taj nečin nebi zainteresira za nekoga jer mislim koliko je god bitna priča da je isto toliko bitna i "fizika" kod ljudi !!

To je istina i slažem se s time.
Kroz priču na netu netko može djelovati na tebe jako zanimljiv, interesantan itd.
S vremenom ako se dogovorite na kavu može se viditi dal je to to ili čisti promašaj vrimena bio
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 21:09   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 18
Poruka: 94
Dinikol se izdvaja iz mase

DA 100........0........|.100 NE
Dinikol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 21:20   #65 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 21:27   #66 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Dinikol Pogledaj Poruke
glavno da si ti jasan
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 22:11   #67 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Citat:
Pravi autor: Dinikol Pogledaj Poruke
Kako ne razumijete, to je skala, vidite da je cajger na 90% prema Ne
Odgovori sa citatom
Star 29-01-08, 12:20   #68 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Šanse da bilo koja 40-godišnja osoba nađe srodnu dušu peko neta su male, ali postoje! Kod nas rijetko koja starija osoba koja ne radi sa kompjuterom na poslu, ne zna ni gdje se pali "prokletinja", ali "nije ni bitno jer ja neću igrati igrice na njima kao klinac". Na takva se objašnjenja svodi sve!

Na zapadu većina ljudi posjeduje kompjutere i zna se služiti s njima pa je mogućnost za pronalazak partnera poslije 40 puno veća nego u nas!!!
Star 01-02-08, 23:23   #69 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,170
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Šanse da bilo koja 40-godišnja osoba nađe srodnu dušu peko neta su male, ali postoje! Kod nas rijetko koja starija osoba koja ne radi sa kompjuterom na poslu, ne zna ni gdje se pali "prokletinja", ali "nije ni bitno jer ja neću igrati igrice na njima kao klinac". Na takva se objašnjenja svodi sve!

Na zapadu većina ljudi posjeduje kompjutere i zna se služiti s njima pa je mogućnost za pronalazak partnera poslije 40 puno veća nego u nas!!!
Hmmm....jbg......fakat gdje se pali ova "prokletinja"........ipak sam ja starija osoba........
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brakovi, neta, preko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111