Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 15

Burni prekid veze(sa fizičkim obračunom) sa osobom koja je pila FEVARIN

Raspravljate o temi Burni prekid veze(sa fizičkim obračunom) sa osobom koja je pila FEVARIN u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Ovo je moja storija,kad je ispričam,molio bih neke savjete racionalnih i hladnih glava,moja trenutno to nije. Prije 15 dana sam ...

Banned
    Datum registracije
    26-03-09
    Starost
    29
    Poruka
    236
    Liked
    0 times

Burni prekid veze(sa fizičkim obračunom) sa osobom koja je pila FEVARIN

Ovo je moja storija,kad je ispričam,molio bih neke savjete racionalnih i hladnih glava,moja trenutno to nije.
    Prije 15 dana sam prekinuo sa djevojkom.Bili smo u vezi 8 mj. i sada osječam da padam lagano u depru.
    Prije ravno godinu dana sam je upoznao i to preko njene sestre koju sam znao od prije.Prvo smo komunicirali preko fejsa 3 mj(ja sam izašao iz jedne veze i ona isto,skoro u isto vrijeme) i dopisivali smo se,komentirali slike,zekili,dok se nismo dogovorili za kavu.Izašli smo 2 puta na cugu i svidjela mi se kao osoba i ja njoj,imali smo tema za pričat.U ta 2 navrata sam rekao kako se moram odmoriti od prošle veze i neželim ništa s nikim jedno vrijeme,3 puta smo se našli,izašli van,napili se i profurali,ah taj alkohol....
    Prošlo je mjesec divnih dana,upoznavanja,istraživanja,maženja i onda mi je priznala da je pala u depresiju radi bivšeg i da pije neke antidepresive(FEVARIN) već nekoliko mjeseci.Ja sam brže bolje proučio o tome na netu i vidio da liječenje treje oko godinu dana! To me je malo pokolebalo i prekinuo sam s njom.Sutradan je došla uplakana na vrata i ja sam se raznjiježio i opet smo bili zajedno.Otišli smo ljetos na more ii bili prvi puta skupa 7 dana 24 sata na dan i ja sam se zaljubio napokon,nakon tek 3 mj.Zaboravio sam i na tablete i sve,bila je dobra prema meni,sve je klapalo,sex i sve.
    Dok jedne večeri nismo izašli vanka i ona se jako napila,ja sam se napizdio i ošao kuči i ona je došla nakon pola sata(inače imam svoj stan) i histerično počela razbijati svu staklariju,mahala je rukama,udarila me šakom u lice,uzevši joj ruke da ne maše s njima,ugrizla me je za desnu ruku.E tu sam ja popizdio i po prvi puta udario žensku osobu(inače ne da nisam agresivac,nego sam teški pacifist,ali me je tolko isprovocirala).Nakon toga se nismo vidjeli tjedan dana i ponovo smo odlučili da si damo drugu šansu! opet je sve klapalo jedno vrijeme do prve sljedeće svađe,koja je isto bila burna,ali bez fizičkog okršaja.Moram napomenuti da sam ja još u tih par mjeseci prekinuo 2,3 puta snjom i opet bi ona bila plakala i ja popustio!
    Morali smo se skrivati od njenih roditelja koji za mene nisu htjeli ni čut,naravno! Poslijednjih mjesec dana veze nije bilo ni S od sexa,ona nije kao bila psihički spremna još,a ja sam naravno trpio i trpio.
    Do prije 15 dana kada mi je pukao film,razmislio sam da li ta veza uopće ima budućnosti! Ona pije te tablete(šta da je zatrudnila to sam se pitao stalno),pa njeni starci,ohladili smo se bili oboje.Rane su bile prevelike nakon te tuče.Odlučili smo si reči sporazumno ZBOGOM,ali je palo puno ružnih riječi i sa moje i sa njene strane !
    Sada nakon 15 dana,ja se osječam totalno depresivno i muči me grižnja savjest zbog vraćenog udarca.A najviše me pati kako ču nastaviti dalje,oču biti sposoban upoznat nekog novog i imati povjerenja u tu osobu....

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Re: Burni prekid veze(sa fizičkim obračunom) sa osobom koja je pila FEVARIN

Ok, i?

Svatko ima neku priču u svom životu, koja je poanta ove tvoje?

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Baš tak!!

Priča kao i stotine drugih! Prekid malo burniji i narvno da treba vremena da se to sve preboli i krene dalje!

Vidim da imaš 27 godina (ako je istina) i već bi u svojim godinama trebao znati da će to sve s vremenom proći, da ćeš opet upoznati neku osobu koja će ti se svidjeti itd itd!

Banned
    Datum registracije
    26-03-09
    Starost
    29
    Poruka
    236
    Liked
    0 times

pa znam, ja da će proči,normalno,ali me grize savjest što nisam zadržao dostojanstvo kad me je udarila i ugrizla,pa sam joj vratio.....samo to,nije meni žao što smo prekinuli,tako je najbolje.....

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Pa da, svatko napravi neku pogrešku u životu zbog koje mu je žao...

Zato mi nije jasno koja je poanta ovoga? Sorry, ali jebiga...

Šta sad mi moramo, plakati s tobom, reći da si ispravno postupio, išta?

Jebiga, zveknuo si je, vidjela je zvijezde i šta sad... Vratit vrijeme ne možeš, obnovit vezu ne želiš, i nema nekog izbora nego nastavit dalje i pazit da si to opet ne dozvoliš...

×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Banned
    Datum registracije
    26-03-09
    Starost
    29
    Poruka
    236
    Liked
    0 times

slažem se...

Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

I čemu onda tema?

Case ako mene pitaš...

×××

Banned
    Datum registracije
    26-03-09
    Starost
    29
    Poruka
    236
    Liked
    0 times

je,zatvorit ćemo je...evo baš sam se vratio sa tuširanja i prevrtio fil svih 8 mjeseci.....ja sam taj što je jeo govna u toj vezi i trpio jednu nekvalitetnu psihički nestabilnu osobu...

Banned
    Datum registracije
    02-07-08
    Starost
    27
    Poruka
    1,021
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: titanos Pogledaj Poruke
    pa znam, ja da će proči,normalno,ali me grize savjest što nisam zadržao dostojanstvo kad me je udarila i ugrizla,pa sam joj vratio.....samo to,nije meni žao što smo prekinuli,tako je najbolje.....
    mislim da si nemaš šta tu prebacivati svi smo mi ljudi i neke stvari možemo podnijeti do neke granice, razbijala ti je stan, udarala te ugrizla mislim da nisi napravio ništa loše ako si joj stiso koju iza uha, mrzim kada netko udara slabijeg ali i ti slabiji bi morali pazit do koje granice idu

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Citat Pravi autor: titanos Pogledaj Poruke
    A gle, barem si spoznao još jedno svoje "lice". Takav si kakv si, učinio si to i gotovo!

Slijedeći put će ti možda baš sjećanje na taj događaj pomoći da izbjegneš sličnu situaciju!
    Čovjek se uči dok je živ, a loše stvari koje nam se događaju su sastavnio dio života. Poslije oblaka dolazi sunce i obrnuto. Život je samo jedna velika igra u kojoj moramo pokušati uživati!

Piči dalje i nemoj se previše gristi, i ovako i onako to šta si napravio više ne možeš ispraviti, jkednostavno probaj krenuti dalje!

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku