Ok, i?
Svatko ima neku priču u svom životu, koja je poanta ove tvoje?![]()
Raspravljate o temi Burni prekid veze(sa fizičkim obračunom) sa osobom koja je pila FEVARIN u Usamljena Srca forumu, dio Društvo foruma; Ovo je moja storija,kad je ispričam,molio bih neke savjete racionalnih i hladnih glava,moja trenutno to nije. Prije 15 dana sam ...
Ok, i?
Svatko ima neku priču u svom životu, koja je poanta ove tvoje?![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Baš tak!!
Priča kao i stotine drugih! Prekid malo burniji i narvno da treba vremena da se to sve preboli i krene dalje!
Vidim da imaš 27 godina (ako je istina) i već bi u svojim godinama trebao znati da će to sve s vremenom proći, da ćeš opet upoznati neku osobu koja će ti se svidjeti itd itd!
pa znam, ja da će proči,normalno,ali me grize savjest što nisam zadržao dostojanstvo kad me je udarila i ugrizla,pa sam joj vratio.....samo to,nije meni žao što smo prekinuli,tako je najbolje.....
Pa da, svatko napravi neku pogrešku u životu zbog koje mu je žao...
Zato mi nije jasno koja je poanta ovoga? Sorry, ali jebiga...
Šta sad mi moramo, plakati s tobom, reći da si ispravno postupio, išta?
Jebiga, zveknuo si je, vidjela je zvijezde i šta sad... Vratit vrijeme ne možeš, obnovit vezu ne želiš, i nema nekog izbora nego nastavit dalje i pazit da si to opet ne dozvoliš...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
slažem se...
I čemu onda tema?
Caseako mene pitaš...
![]()
×××
je,zatvorit ćemo je...evo baš sam se vratio sa tuširanja i prevrtio fil svih 8 mjeseci.....ja sam taj što je jeo govna u toj vezi i trpio jednu nekvalitetnu psihički nestabilnu osobu...
mislim da si nemaš šta tu prebacivati svi smo mi ljudi i neke stvari možemo podnijeti do neke granice, razbijala ti je stan, udarala te ugrizla mislim da nisi napravio ništa loše ako si joj stiso koju iza uha, mrzim kada netko udara slabijeg ali i ti slabiji bi morali pazit do koje granice idu
A gle, barem si spoznao još jedno svoje "lice". Takav si kakv si, učinio si to i gotovo!
Slijedeći put će ti možda baš sjećanje na taj događaj pomoći da izbjegneš sličnu situaciju!
Čovjek se uči dok je živ, a loše stvari koje nam se događaju su sastavnio dio života. Poslije oblaka dolazi sunce i obrnuto. Život je samo jedna velika igra u kojoj moramo pokušati uživati!
Piči dalje i nemoj se previše gristi, i ovako i onako to šta si napravio više ne možeš ispraviti, jkednostavno probaj krenuti dalje!![]()