| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Čudan problem za jednog dečka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Što je tu čudno... ili ćeš ih imati puno i biti sa svakom kratko ili ćeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 21
Poruka: 23
![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Citat:
Jer naime ostali mi kažu:''Pa de čovječe šta se buniš ja bih bio presretan na tvome mjestu.'' Al ne znam ja osobno sam jako tužan što se sve uvijek svede samo na seks... Jako mi nedostaju one male romantične stvari: držanje za ruke, lagana šetnja, zagrljaji, priča ili samo gledanje jedno u drugo... Iako ''nedostaju'' u ovom slučaju nije dobar izraz pošto bi to značilo da sam nekad to imao, a nisam... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Nađi manje zgodnu, slatku i dragu, koja nema kokošaste frendice i riješio si problem!!! Onda je sve ostalo na tebi. I nadji si nekoga tko se kuži u horoskop!!! Uvijek sam mislio da je horoskop sranje dok mi jedna djevojka nije apsolutno sve objasnila između moga znaka, i znaka jedne cure s kojom sam bio!!! Ni tamo nije bilo izgleda da bi ostali zajedno! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,831
![]() ![]() ![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Čudan problem za jednog dečka Citat:
Citat:
promijeni pristup, nemoj da uvijek prvo bude sex i da bude samo sex. odgodi sex, drzi cure za rukice, radi to sve sto si vec napisao pa tek nakon nekog vremena uskoci u krevet s zenskom koja ti se svidja.
__________________ | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Čudan problem za jednog dečka Ustvari onda je taj tvoj čudan problem da si trenutno malo usamljen i to je to....dont vori maj frend to dođe i prođe..... ![]() biće žena.....daj para.... (ne u kontekstu pare zbog "nabavke 'dobrih žena'...")
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() | Citat:
ma nije trenutno, muči me to već dulje vrijeme. Ja bih se vrlo rado smirio... Zadnji Uredio daidza : 14-01-08 u 11:56. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Čudan problem za jednog dečka a, znači tija bi vezu....onu pravu.... neće ti ovdi niko u tome moć pomoć.... npr. meni se to jednostavno desi, i to je po meni jedini zakon svega toga.... a inače stvari ti dođu tek kada ne razmišljaš o njima.... to je kao jedno od nepisanih pravila u životu.... Znači prvo malo sredi sebe, a ostalo dolazi samo po sebi.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Dobro ti je kresola reka, ne mozes "na silu" imat ozbiljnu vezu, ljubav i to, te stvari se dogaduju spontano kad to najmanje ocekujes ili ne ocekujes uopce. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Hmmm... da pretpostavljam da je to istina, što mi je i samome jasno. Ali ne mogu se ne zapitati:''Što ako se meni to nikada ne desi?'' Joj previše ga razmišljam, to ne valja... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

(ne u kontekstu pare zbog "nabavke 'dobrih žena'...")