Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Čudan problem za jednog dečka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Što je tu čudno... ili ćeš ih imati puno i biti sa svakom kratko ili ćeš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-01-08, 09:24   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 21
Poruka: 23
monostabil se izdvaja iz mase
Re: Čudan problem za jednog dečka

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Što je tu čudno... ili ćeš ih imati puno i biti sa svakom kratko ili ćeš ih imati malo, al će veze trajati... nema to veze sa izgledom nego s osobom... al zabrinutost za situaciju je dobar početak da promjeniš to stanje... plitak si ili su cure koje se lijepe za tebe plitke...
A što se tiče izgleda, nije sad situacija da ja biram djevojke po izgledu, pa ono svaka koja super izgleda može. Ne, nego spomenio sam to da dosta često završim sa djevojkama za koje će ostali (i djevojke i dečki) reći VAU, i upravo u tome je problem.
Jer naime ostali mi kažu:''Pa de čovječe šta se buniš ja bih bio presretan na tvome mjestu.''

Al ne znam ja osobno sam jako tužan što se sve uvijek svede samo na seks... Jako mi nedostaju one male romantične stvari: držanje za ruke, lagana šetnja, zagrljaji, priča ili samo gledanje jedno u drugo... Iako ''nedostaju'' u ovom slučaju nije dobar izraz pošto bi to značilo da sam nekad to imao, a nisam...
monostabil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 09:34   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Nađi manje zgodnu, slatku i dragu, koja nema kokošaste frendice i riješio si problem!!! Onda je sve ostalo na tebi.
I nadji si nekoga tko se kuži u horoskop!!! Uvijek sam mislio da je horoskop sranje dok mi jedna djevojka nije apsolutno sve objasnila između moga znaka, i znaka jedne cure s kojom sam bio!!! Ni tamo nije bilo izgleda da bi ostali zajedno!
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 09:39   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,831
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
pravome si se obratio...

možda im nisi dovoljno zanimljiv, možda i jesi....možda si plitak, a možda jednostavno ne znaš tu svoju dubinu izrazit...možda ih ne zadovoljavaš u seksualnom smislu....ko zna....

jesam ti reka da si se pravome obratija...
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 10:17   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: monostabil Pogledaj Poruke
Znači istodobno može imati gotovo svaku djevojku, a u biti ne može imati ni jednu...
predstavljas se kao muska qrva (nije mi namjera vrijedjati) i tako te cure dozivljavaju. ocito je da si im zgodan, ali to je sve, dobar si za one night stand, ali za duze - nije to to.

Citat:
Pravi autor: monostabil Pogledaj Poruke
Al ne znam ja osobno sam jako tužan što se sve uvijek svede samo na seks... Jako mi nedostaju one male romantične stvari: držanje za ruke, lagana šetnja, zagrljaji, priča ili samo gledanje jedno u drugo... Iako ''nedostaju'' u ovom slučaju nije dobar izraz pošto bi to značilo da sam nekad to imao, a nisam...

promijeni pristup, nemoj da uvijek prvo bude sex i da bude samo sex. odgodi sex, drzi cure za rukice, radi to sve sto si vec napisao pa tek nakon nekog vremena uskoci u krevet s zenskom koja ti se svidja.
Star 14-01-08, 11:04   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,601
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ustvari onda je taj tvoj čudan problem da si trenutno malo usamljen i to je to....dont vori maj frend to dođe i prođe.....

biće žena.....daj para.... (ne u kontekstu pare zbog "nabavke 'dobrih žena'...")
he finally was dead.
kresola je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 11:27   #16 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ali za duze - nije to to.

uf koliko sam to puta čuo...

Ma nemam se razloga uvrijediti i sam sam otprilike došao do slične spoznaje...
Čak sam i razmišljao da nakon što ove godine završim (nadam se) prve 3 godine faksa odem u neki drugi grad

promijeni pristup, nemoj da uvijek prvo bude sex i da bude samo sex. odgodi sex, drzi cure za rukice, radi to sve sto si vec napisao pa tek nakon nekog vremena uskoci u krevet s zenskom koja ti se svidja.
eh al gledaj ovo, bez obzira gdje upoznao djevojku, najčešće se nakon prvog poljupca nadoveže i seks (isto veče ako postoje prostorni preduvjeti). Mislim da je to zato što je prvi dojam o meni da sam gotovo idealan eh i onda ja to iskoristim... Iako kažem neću i samome sebi, a i njoj i to nekoliko puta naposljetku popustim. Znalo se desiti da sam djevojci i po 5-6 puta rekao ne, ali na kraju popustim.

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Ustvari onda je taj tvoj čudan problem da si trenutno malo usamljen i to je to....dont vori maj frend to dođe i prođe.....

biće žena.....daj para.... (ne u kontekstu pare zbog "nabavke 'dobrih žena'...")
ma nije trenutno, muči me to već dulje vrijeme. Ja bih se vrlo rado smirio...

Zadnji Uredio daidza : 14-01-08 u 11:56.
monostabil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 11:30   #17 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

koristi EDIT za uzastopno postanje ili Multiqoute (lijevo od Qoute ikonice)
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 11:32   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,601
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

a, znači tija bi vezu....onu pravu....

neće ti ovdi niko u tome moć pomoć.... npr. meni se to jednostavno desi, i to je po meni jedini zakon svega toga....

a inače stvari ti dođu tek kada ne razmišljaš o njima.... to je kao jedno od nepisanih pravila u životu....

Znači prvo malo sredi sebe, a ostalo dolazi samo po sebi....
he finally was dead.
kresola je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 11:37   #19 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,219
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Dobro ti je kresola reka, ne mozes "na silu" imat ozbiljnu vezu, ljubav i to, te stvari se dogaduju spontano kad to najmanje ocekujes ili ne ocekujes uopce.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 11:43   #20 (permalink)
Starter

Hmmm... da pretpostavljam da je to istina, što mi je i samome jasno. Ali ne mogu se ne zapitati:''Što ako se meni to nikada ne desi?''

Joj previše ga razmišljam, to ne valja...
monostabil je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108