| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Čudan problem za jednog dečka u Društvo forumu; Ma da, desit ce ti se. Jos si mlad,po postovima sam skuzila da o.k. izgledas i da si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Ma da, desit ce ti se. Jos si mlad,po postovima sam skuzila da o.k. izgledas i da si skroz normalan, pa zasto nebi? Uzivaj u zivotu. Sve u svoje vrime. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 21
Poruka: 23
![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka A valjda... moguće da me to puca i zbog straha od promijena. Ono gledam još 2 i pol godine i gotov sa faksom... Brzo su prošle one 4 godine srednje i 2 i pol faksa i sad sam tu pri kraju... I onda posao, karijera neke druge obaveze... Bit će neobično završiti školovanje nakon 17 godina... A nekako sam uvijek zamišljao i nadao se da ću u tom razdoblju upoznati takvu djevojku, a sada mi se to čini kao nešto totalno nevjerojatno... A dobro neka bude šta bude, ne isplati se previše razbijati glavu o tome... |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka A dečec moj ti piškio bi - kakio bi ![]() Malo bi ozbiljnu vezu, pa nebi, pa bi malo romantike, pa nebi... Ajd ti kad uletavaš curi budi iskren kaj bi htio (normalno ne upast sa pričom: žena, djeca, pas i bijela ogreda ) i vidjet ćeš kak je nekako jednostavnije. ![]() Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 610
![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Hm..malo citaju ove gluposti po ofruima,svaka tema mi je full jako slicna,,ima veze sa stvarnoscu i u realnom svijetu i samnom...tako da eto nema nista pametno za napisati,ioako.. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 782
![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Godina: 20
Poruka: 84
![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.

) i vidjet ćeš kak je nekako jednostavnije. 
T1950
9