| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Čudan problem za jednog dečka u Društvo forumu; gdje je tu problem...pokusaj sa ruznom zenskom mozda prodje...ako malo bolje pogledas....imas srece kad mozes imat bilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 192
![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka gdje je tu problem...pokusaj sa ruznom zenskom mozda prodje...ako malo bolje pogledas....imas srece kad mozes imat bilo koju curu...a ako to ne moze potrajati mozda nije stvar do tebe....
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 713
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Citat:
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Čudan problem za jednog dečka Citat:
a možd ti je izbor ženski bio u stilu "cure samo za briju"
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Citat:
![]() A to što ti veze ne potraju,vjerojatno je zato što im pristupaš neodgovorno i površno s nadasve umišljenim primislima :"Ja mogu imat' svaku!".Da si i sam drugačija osoba,koja ne procjenjuje cure prema izgledu,zasigurno bi našao neku prosječnu s kojom bi veza potrajala.
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Godina: 33
Poruka: 64
![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Ovo stvarno spada u jedan nevjerojatan, enigmatičan, pomalo bizaran problem, negdje na razini konstruiranja hidrogenske bombe..koja isto tako može imati svakog...u pristojnom radijusu. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,858
![]() ![]() ![]() | Re: Čudan problem za jednog dečka Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.

funky_d