| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi cure javite se u Društvo forumu; da li ima koja cura iz Bjelovara za druženje ili kavicu, a možda i nešto više (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-04-08
Poruka: 7
![]() | cure javite se da li ima koja cura iz Bjelovara za druženje ili kavicu, a možda i nešto više (nikad se nezna) ja sam vam Goran imam 21. godinu javise se privatnom porukom ili ako hoćete evo vam moj msn vojo20@msn.com pa da se možemo naći i upoznati u nadi da će biti odgovora vaš vojo player kiss |
| |
| | #9 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure javite se ee moramo get aut..vish da da..dobro.. ne ne ne.. nemresh mi to raditi isuse... frajer je sral kak bu skocil u dravu (to u osijeku jel?) samo da bude na telki i frajer je bio na telki...a ja se tog jebemu nisam sjetio ma daj.. sad sad josh mi i ovo napravi.. i kak kak da vishe zivim..dajte mi razloga..ono frajer stavi ponudu i nakon 10 minuta najde curu dobro barem za msn..ai ja..ja..cijeli jebeni topic..nemrem najti..da se svidim nekome..isuse..nemresh mi to readit.......... idem idem..neznam idem se ubit u sladoledu..isssuse..nemresh mi tor adit |
| |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: cure javite se svidio se i tebi frajer,ja i ti ga dijelimo, otmemo i odnesemo čiki na masakr a tamo će ga s čikom dočekati i ayrlin koja će ga prije masakra probati prodati nekoj teti koja nema muža/dečka a ako ga neka teta ne bude tjela kupiti za puno para čiko će ga masakrirati.
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| |
![]() |
« IGRA
|
Što napraviti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.