| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi cure javite se u Društvo forumu; kao prvo nije mi se svidio..svidio mi se samo zato jer je iz bjelovara..to su zakon ljudi..zbiljach..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure javite se kao prvo nije mi se svidio..svidio mi se samo zato jer je iz bjelovara..to su zakon ljudi..zbiljach..al ovaj je nekka neznam..jebachj ono.. mislim da ga ary oche samo za sebe...mislim shvacham ju... ja nebum nish masakriral osim piceka pechenog iz plodina ili getroa.. a je ta teta dobra?? teta skupljach kostiju..bi me barem ta htjela??
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| |
| | #12 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: cure javite se daj vux ako ga nećeš ti neću ga ni ja... a kog ću onda oteti? moram nekoga oteti.... ![]() ary ga oće samo prodati i upariti s nekim... ma ni nećemo ga mi masakrirati nego čiko u bjelovaru ako ary ne dobije dobru lovu za njega. ta teta je neka bogatašica,stara udovica....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure javite se heh kao prvo sebe bi predlozio..al nisam laka riba tj teletinaneche ga ona nish prodat.. oche ga vezat za zid znam ja.. kakav bjelovar..ma daj..kad su oni imali mesnicu..vrbovec vrbovec..tu su mesnice..kolic,kalinski, pik onda je nechu ak je stara..makar..kazhesh..hmm a da nju otmemo npr
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| |
| | #15 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: cure javite se onda ćemo ja i ti otet njega,pa kad njega prodamo i masakriramo,onda ću ja otet tebe- ma ne treba nam mesnica,čiko će nam kuhat svaki dan finooo i friškoooo ![]() možemu i staru udovicu otet,i ti ju oženi i kad ona umre imamo imetak ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure javite se nebum ja nish zenil jer onda moram to i konzumirati.. aa sad si me sjetila ..bio ja jendom s frendom i njegovim dedom u cingacu na cvapima..i narucimo mi cvaper adeda sis..i jedemo mi tak..i veli deda..cuj tonchek.. trebash najti neku staru babu kaj ima penez..kupish joj jedna ovakav ogromni sis baba sretna ti sretan znam da nije smjeshno al fora je..cool girl..vjeruj i to postoji..ja sam gledal u sanji...
| |
| | #19 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: cure javite se pa ne moraš konzumirat,ja ću nadrogirat babu da ne vidi ko ju konzumira,i ima da se sve praši, "igraj mare prašina se diže" ![]() joooj,sad mi se jedu čevapi ![]() cool girl-skok u dalj ili?lupamo glavom u zid ili? arlin- on je za prodaju.... ![]()
| |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure javite se e moj susjed kod bake prodaje cekicar..to it ono za kluruzu trebiti.. al kad ti kazem da sam gledal u sanji da da...nek se prashi jel...a ko bu posisal tepih poslje ja a?? no wej..e da otmemo voog da on prashi staru a mi poberemo lovu?? joj ak baba ima gorice ili vinograd..jao odma rostiljada..
| |
![]() |
« IGRA
|
Što napraviti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:41.

tj teletina
znam da nije smjeshno al fora je..