| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi cure javite se u Društvo forumu; daidža vam poručuje (neukrotiva i vuxs) da prestanete oftopičarit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: cure javite se nama će cool girl kupiti neki prigodan cool čekić da imamo s čim utuć babu ![]() prospero-reci čiki da će on dobiti novaca kad ga ukoljemo ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #24 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: cure javite se prospero je meni u povjerenju reko,al ovo vux nemoj nikome reć,šapnut ču ti sad.... (prospero traga za princezom,a daizda je ta princeza tj princ ali ga prospero smatra princezom) al nemoj to nikome reć,zato se i čuju ali daizda to još ne zna,,,,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #25 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cure javite se princeza na konju ili kh kh...? pa da daidza mi je uvijek bil chudan nekak..kao princa..kao plave krvi ono..nebum i prospero je u krivu..smao sam ja u offu.. zake? e sad..da ti nebi josh ui to otkrival.. no evo zato jer si ti zemsko a on trazi zemske i ti se javljala..a ja zabrijaao u krivo..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| |
| | #28 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: cure javite se da princeza na konju koju prospero drži pod staklenim zvonom tako da niko ne smije doći do nje nismo mi u ofu,mi samo planiramo atentat i profit.... vux ja sam se javila ali i ti,ja i ti ćemo ga u sendvić ![]() ti nam daš princezu?? hiiiiiii,daizda sad nam te daje.... sram te bilo to je tvoja princeza....
| |
![]() |
« IGRA
|
Što napraviti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.

ajde spavat, iš, iš! čokolino i u krpe!
koju prospero drži pod staklenim zvonom tako da niko ne smije doći do nje