| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Da bar mogu vratiti vrijeme... u Društvo forumu; Ne kužim, da možeš vratiti vrijeme, šta bi napravio?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Allo!!! Potražio je njen kućni br u imeniku! Ravno tome kao i da ju je gledao kroz prozor i rekao joj znam kaj radiš.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... E da mogu vrime vratiti vratija bi se u onu noc i posla bi je u tri pic_e materine i svim mojim nevoljama sad bi bija kraj
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 477
![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... možda ovaj naš momak skuplja telefonske brrojeve da napuni imenik u mobu, i fali mu samo jedan da ga popuni a ona tako njemu zapapri , e baš nije u redu ![]() čudan narod ![]()
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Citat:
hrabro od tebe što priznaš da si plakao sad dobiješ rep za iskrenost i osječajnost to se cijeni
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 29
![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Ima jedna poslovica (ja sam ju izmislila) ''cuvaj Boze najbolje prijateljice'' ma ne sekiraj se, jedno je sigurno, a to je da iduci put napravis drugu strategiju (mislim normalnu), ova je onak bas, rekla bih, lekcijska, za tebe... naravno |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:48.

i osječajnost to se cijeni
sometimes we want more than we can handle...