| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Da bar mogu vratiti vrijeme... u Društvo forumu; e da ja mogu vratit vrime ja bi prijavija ispit a tebi prijatelju mogu rec da cura nece pricat sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... e da ja mogu vratit vrime ja bi prijavija ispit a tebi prijatelju mogu rec da cura nece pricat sa tobon i molin te nemoj to vise napravit
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out Zadnji Uredio mate_jeb@te : 15-02-08 u 16:16. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Da možeš vrijeme vratiti, svaki put bi vjerojatno poučen iskustvom od prošlog puta, kad se dogodio zajeb, kretao iz neke druge perspektive, do sretnog da!!! Koliko bi ti puta bilo dovoljno??? Je li ona toga doista vrijedna??? Da li bi ti bio u stanju ne zakomplicirati stvari svaki put sve više i više, zbog prethodnog razočarenja??? Uvijek je puno pitanja, i često samo jedna kriva riječ vodi u propast!!!
__________________ |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-02-08 Lokacija: ZagREb Godina: 14
Poruka: 73
![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Citat:
__________________ xXx ..luW ya.. xXx | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Baš te briga, nađi od druge, pun je imenik cura...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Ne znam ja kak je njemu, ak je prvi put išao kopati po imeniku - valjda mu je tako ugodnije upoznavati cure i tražiti brojeve.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-02-08 Lokacija: ZagREb Godina: 14
Poruka: 73
![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... a da ziher ce ih tak upoznat.. na kraju ce se svest na neku vezu na daljunu..a nikad se vidjet nece..phehe..=)..mislim mozda sam u krivu al ja mislim da bi tak bilo..zato..odi van..zabavi se..i upoznaj nekog!!..=)
__________________ xXx ..luW ya.. xXx |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... ja mislin da je to totalno kriv nacin za upoznat curu ali ocito momku fali malo samopouzdanja. neznan zasto bi tako isa upoznavat curu tako je samo moze prestrasit i nista vise.
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:48.

so i ripped hers out

..luW ya..