| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Da bar mogu vratiti vrijeme... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mate_jeb@te ja mislin da je to totalno kriv nacin za upoznat curu ali ocito momku fali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Tako je! Cak imas br. mobitela u t-com imeniku, tako da nema straha da ce se recimo njena stara javit, pa da ti bude neugodnjak trazit nju. Mozes je pitat kucni onda, sigurno ce ti dat. Kad dobijes kucni, onda mozes saznat i di zivi, pa joj lipo ajde pokucat na vrata! Nece sigurno imat nista protiv.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-11-07 Godina: 21
Poruka: 163
![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... o boze dragi pa di ces nazvat nekog na kucni i trazit broj mob-a?!bolje ti je lipo odi vanka nadji neku curu i onda joj pokusaj usmeno pristupit ili nabavit njezin broj pa joj se javit preko poruka ili takva sta... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Citat:
propao svijet ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Citat:
![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da bar mogu vratiti vrijeme... Dobra ideja prijatelju, ali samo ako si već upoznao tu curu a nemaš broj. Dobro je Dorina rekla spooky. Možeš ti biti ok, normalan i imat dobre namjere, ali što ti to vrijedi kad te cura ne pozna. Imaš 18 godina razmisli malo da odeš van s društvom. Uvijek ti se može prikrpat neko žensko društvo. Ne treba ti puno da bi došao do broja. Možda malo više nego tražeći po imeniku ali barem ćeš imat veći uspjeh ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
« Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu?
|
Nanosi li vam osoba do koje vam je stalo mnogo boli ? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:08.

..luW ya..

Kad dobijes kucni, onda mozes saznat i di zivi, pa joj lipo ajde pokucat na vrata! Nece sigurno imat nista protiv.

--->