Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? u Društvo forumu; Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu? Ono ko fol ići ću ali me ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-08, 01:06   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-08
Poruka: 25
m4rduk se izdvaja iz mase
Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu?

Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu?

Ono ko fol ići ću ali me taj tip/cura ne zanima toliko samo da mi ne cmizdri kako mu nisam ni šansu dao/la.

Ima li toga uopće?
To mi je danas palo na pamtet.
m4rduk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 10:26   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-04-08
Poruka: 104
nino3 se izdvaja iz mase
Re: Da li ponekad idete na spoj samo zato jer ne želite povrijediti osobu?

Naravno, nekad izađem s curom samo da ne ispadne da joj šansu nisam dao, nego da je odbijem
nino3 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 10:28   #3 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

ma taman posla..

pa još samo pogoršavaš i kompliciraš, otežavaš ako nekome daš lažnu nadu. nema ti to smisla.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 11:02   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ne. I nemogu vjerovati da to netko zapravo i radi
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 13:46   #5 (permalink)
Starter

Whoa! Hold it! Nije riječ o meni.

Frend mi se povjerio da mu se cura ne javlja već cca 2 dana a da imaju neki spoj, šta ja znam...
Pa sam mislio pitati više ljudi nego da mu ja sam dajem odgovore...

Zasad vidim da cure nemaju tu naviku, vjerojatno sam i u krivu... Ali zašto mu se onda ne javlja?
m4rduk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 17:20   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Frend je u pitanju, ha?

Kaj je on pozvao nju na spoj? Pa neće ga ona nazvati i reći mu "idemo na onaj spoj na koji si me pozvao".
Nek' on javi njoj.

Ako je pozvala ona njega, a ne javlja se... ništa od toga. Vjerojatno je on "žicao" da bi se mogli naći, a ona je iz pristojnosti rekla kao da bi mogli.
Jedno je reći, a drugo i napraviti to

Riječi "mogli bi se naći" za cure imaju značenje:
- ako ona to kaže dečku, nema baš neku namjeru vidjeti se s njim, bar ne u skoroj budućnosti
- ako ona to čuje od dečka i ako on se ne javi u "roku" 2,3 dana onda je jasno da on nema ni namjeru da se vide

Zadnji Uredio dorina : 02-05-08 u 17:24.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 20:13   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

to ne radim...iskreno prvo malo muljam neke razloge zašto ne odemo na cugu i onda odlučim da joj moram reći da neće ići...i sad ovisi koji je razlog-da li mi se ta cura ne sviđa, da li mi sad odgovara da nisam u vezi itd.

i uvijek kažem ako neće ići jer je to najbolje...

isto očekujem da mi kažu ne želim s tobom na cugu iz x razloga a ne da mulja...

nije u redu da pozovem curu na cugu samo zato jer se ja njoj sviđam pa da se ona bolje osjeća...što će biti drugi put kad me pita hoćemo li na cugu?zar onda da muljam nešto ili da joj kažem tek onda istinu?

bolje reći odmah pa će ona znat na čemu je a ne izać na cugu i dat joj neku nadu pa ju onda povrijediti kad ju odjebem drugi put
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 20:42   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,313
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Ne,ne i ne... al ima naravno,nekima je lakse to napraviti nego reci odmah ne
Odgovori sa citatom
Star 02-05-08, 20:56   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 2,524
Arylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auruArylin ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ako odmah kažeš kako stoje stvari učinit ćeš uslugu tom dečku/curi i smanjit im patnju.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-08, 15:24   #10 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Frend je u pitanju, ha?

Kaj je on pozvao nju na spoj? Pa neće ga ona nazvati i reći mu "idemo na onaj spoj na koji si me pozvao".
Nek' on javi njoj.

Ako je pozvala ona njega, a ne javlja se... ništa od toga. Vjerojatno je on "žicao" da bi se mogli naći, a ona je iz pristojnosti rekla kao da bi mogli.
Jedno je reći, a drugo i napraviti to

Riječi "mogli bi se naći" za cure imaju značenje:
- ako ona to kaže dečku, nema baš neku namjeru vidjeti se s njim, bar ne u skoroj budućnosti
- ako ona to čuje od dečka i ako on se ne javi u "roku" 2,3 dana onda je jasno da on nema ni namjeru da se vide
Mislim da si pogodila bit ovoga. Ne znam točno što on misli ali valjda misli da ide samo s njim van iz pristojnosti. Btw ona nikad ne kaže točno kada je slobodna, nego kao mogli bi ovaj vikend i onda kaže sry, ne mogu sada.

Inače on ju je opisao kao neku dobricu, ono iskrena osobam, ne voli lagati, tako nešto. Zato i ne mislim da bi muljala ali njega nikako uvjeriti.

Ja bi mu zbilja htio nekako pomoći, jer što se tiče cura on je došao mnogo dalje od mene, ja uvijek dobijem nogu u facu . Tako da znam da nisam neki koji zna kako s vama ženama, pa bolje onda pitati .
m4rduk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103