| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? u Društvo forumu; Mi ljudi smo po prirodi osjećajna bića. Svatko od nas je u jednom trenutku imao dobra ili loša ljubavna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Mi ljudi smo po prirodi osjećajna bića. Svatko od nas je u jednom trenutku imao dobra ili loša ljubavna iskustva... No. Da li je ta činjenica sama po sebi dovoljna da savjetujemo drugu osobu? Često se dogodi da ljudi postavaljaju ovdje općenita pitanja i ostave svoje šturo objašnjenje problema, te se najčešće predstavljaju kao žrtve ljubavne situacije, a možda to i nije tako. Nakon toga mu se dosta forumaša javi i daje različite savjete, najvjerojatnije se poistovjećuju sa tom situacijom i misle kako je njihov savjet pouzdan. No. Da li netko može dati kvalitetan savjet ne poznajući osobu i njegovu situaciju? "Cura me prevarila. Što učiniti?". Je li to samo pitanje dovoljno da se nekog savjetuje? Kako možemo prihvatiti savjet od osobe koju ne poznajemo? Da li su nam riječi dovoljne ili kod takvih stvari nam je i potrebna empatija ljudi, njihov dodir, blag pogled...? I na kraju... "Savjet je ono što tražimo kad već znamo odgovor, ali bi voljeli da ne znamo." Erica Jong "Osamljenost ne proizlazi iz toga da čovjek nije okružen ljudima, već iz njegove nemogućnosti komuniciranja o stvarima koje su mu bitne ili iz zauzimanja stavova koje drugi smatraju nedopustivim." Carl Gustav Jung "Inteligentnom je čovjeku gotovo sve smiješno, a osjećajnom gotovo ništa." Johann von Goethe
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Da li se isplati davati? Ne. Nitko ne plaća za savjete a mnogi su dobri i mogu pomoći. Šalim se za lovu.Prihvaćati? Možeš ih prihvatiti ali mislim da na osobi koja ima problem ostaje da riješi problem sama sa sobom ili sa osobom sa kojom je u konfliktu. Savjet je upravo to - savjet a na tebi je da riješiš situaciju najbolje kako znaš. Probleme riješavaju konkretna djela a ne savjeti. Ne skroz bar. Mogu tebe savjetovati svi ali ako sam nećeš nešto poduzeti i promijeniti džabe svega...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? saslušati je jedno, a poslušati savjet - drugo. nek svak procijeni za sebe.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? a čuj, ok je pokušati pomoći i saslušati razumne savjete mada meni osobno ne pada na pamet pitati nešto osobno tako javno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 58
![]() | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? uvijek vrijedi saslušati drugoga, ali konačna odluka je uvijek na tebi, ali mišljenje i savjet drugih nekad može biti od pomoći pa makar ih i ne poznavali |
| | |
| | #7 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? valja bar da uvidis kako drugi razmisljaju jer tu je ipak mnogo razlicitih stavova i misljenja koja su direktnija nego ona koja ces dobiti u stvarnom svitu, (uglavnom) takoda mozes bar saznat na cemu si i sto drugi misle o tome, nerjetko ima i jako dobrih savjeta...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Slažem se sa Sahatabom, ovdje se može na jednom mjestu doći do puno različitih mišljenja, i to dosta kvalitetnih, a i općenito je lakše pitat i dat savjet preko tipkovnice nego uživo.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Da li se isplati ili ne to ne znam. Ali znam da se na forumima nađe divnih ljudi spremnih dati dobar savjet, podijeliti svoje iskustvo. I baš tim iskustvom mogu nekome olakšati, da taj zna da nije sam u situaciji u kojoj se našao. To što se netko odlučio obratiti sa svojim problemom na netu ne treba osuđivati, jer ionako ga nitko ne vidi ni ne pozna, a možda se nema kome drugom obratit.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:57.

Šalim se za lovu.