| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Da li se isplati ili ne to ne znam. Ali znam da se na forumima nađe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Davati - ne dobijam kesh, stoga ne, ali ako nekom pomogne, isplati se njemu. Primati - ne trazim ih!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Osobno ja isto nisam sklon tražiti takve savjete iako nije loše čuti i mišljenja drugih, no onaj koji traži savjet, može poslušati razna mišljenja baziranih na iskustvima koje su drugi imali. To ne znači da će svi savjeti biti jednaki jar svatko ima svoje viđenje određene situacije, ali će pomoći dotičnom da malo lakše sagleda stvari i eventualno se nađe u nekom od tih savjeta, jer kao što neko reče, ima onih koji mogu izraziti stvarno dobra razmišljanja te naj taj način nekako i pomoći onom koji savjet zatraži........ ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Citat:
![]() Ako netko treba i trazi savjet nevidim zasto mu ga nebi dala ako ga imam neznam kako bi mi se to trebalo isplatiti.Dovoljno je da si tom nekom bar pokusao pomoci a na njemu je dali ce iskoristiti savjet ili ne.Vise ljudi vise zna pa zasto to neiskoristiti.....
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Smatram da je ljudima jednostavnije davati savjete preko foruma... No, trebamo se samo zamisliti u istoj situaciji kao tražitelj savjeta. Da li bismo mi pronašli tako lako rješenje kada se radi o našoj glavi i našoj ljubavnoj vezi? I da li bismo tu situaciju riješili kako druge savjetujemo? Mnogo puta previše olako dajemo savjet, navjerojatnije zbog toga jer se suosjećamo s tom osobom i želimo joj pomoći...
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Citat:
potpisujembtw ja volim čitat tuđa mišljena i savjete,ima jako zrelih i pametnih postova,a ako neko traži savjet također ga rado dam ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Sve se isplati, i onom koji prima i onom koji daje ![]() Često dođemo u neku situaciju u kojoj nismo sigurni kako dalje i što napraviti... Ljudi pitaju ono što ih muči, iako vjerojatno znaju odgovor na svoje pitanje ali drugačije je kad nam to netko drugi kaže... Osobno ne volim tražit savjet na forumu, nekad ih tražim od bliskih ljudi, al jako rijetko. Uglavnom svoje probleme riješavam sam i u hodu bez puno razmišljanja i analize. Davati savjete mi nije problem, ako će nekome pomoći ili će se pronaći u mojim postovima. Ionako ništa ne gubim a možda moj savjet pomogne nekome da bolje procjeni situaciju.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? Citat:
Wamp ![]() Možda i oni koji postavljaju pitanja na koje traže odgovor, savjet...nisu zaista u toj situaciji, možda izmišljaju, ali velika je vjerojatnost da će se svejedno naći netko koga će to zanimati, bilo da ima sličan problem ili je imao pa želi podijelit s nekim svoje iskustvo. Naravno da smo svi različiti i da jedan savjet ne vrijedi za sve, ali ako se netko odluči isprobati nešto od onog što mu napišem i uspije mu, ja bih bila presretna. A još uvijek ih nisam tražila na forumu, što se tiče stvari osobne prirode. Ali što se tiče tehnike ![]() I mislim da nije uopće loše što se ne poznajemo svi međusobno dobro, jer je u mnogim situacijama dobro iz objektivnog kuta sagledati stvari - ili da to netko drugi učini za tebe. Naravno, nekad dobiješ i odgovore koje ne želiš čut, ali na tebi je da odvagneš s kim si u najsličnijoj situaciji i tko ti se čini dovoljno pouzdan da savjet i prihvatiš. I na kraju, ako nemaš nekog bliskog pitati, kad ti se javi hrpa ljudi na forumu, odmah se osjećaš bolje! A i jeftiniji smo od stručnjaka ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:32.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics