Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Da li se isplati ili ne to ne znam. Ali znam da se na forumima nađe ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-06-08, 16:32   #11 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Da li se isplati davati i prihvaćati ljubavne savjete na forumu?

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Da li se isplati ili ne to ne znam. Ali znam da se na forumima nađe divnih ljudi spremnih dati dobar savjet, podijeliti svoje iskustvo. I baš tim iskustvom mogu nekome olakšati, da taj zna da nije sam u situaciji u kojoj se našao. To što se netko odlučio obratiti sa svojim problemom na netu ne treba osuđivati, jer ionako ga nitko ne vidi ni ne pozna, a možda se nema kome drugom obratit.
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 17:07   #12 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,493
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Davati - ne dobijam kesh, stoga ne, ali ako nekom pomogne, isplati se njemu.

Primati - ne trazim ih!
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 17:27   #13 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,338
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Osobno ja isto nisam sklon tražiti takve savjete iako nije loše čuti i mišljenja drugih, no onaj koji traži savjet, može poslušati razna mišljenja baziranih na iskustvima koje su drugi imali. To ne znači da će svi savjeti biti jednaki jar svatko ima svoje viđenje određene situacije, ali će pomoći dotičnom da malo lakše sagleda stvari i eventualno se nađe u nekom od tih savjeta, jer kao što neko reče, ima onih koji mogu izraziti stvarno dobra razmišljanja te naj taj način nekako i pomoći onom koji savjet zatraži........
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 17:56   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,032
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Da li se isplati ili ne to ne znam. Ali znam da se na forumima nađe divnih ljudi spremnih dati dobar savjet, podijeliti svoje iskustvo. I baš tim iskustvom mogu nekome olakšati, da taj zna da nije sam u situaciji u kojoj se našao. To što se netko odlučio obratiti sa svojim problemom na netu ne treba osuđivati, jer ionako ga nitko ne vidi ni ne pozna, a možda se nema kome drugom obratit.

Ako netko treba i trazi savjet nevidim zasto mu ga nebi dala ako ga imam neznam kako bi mi se to trebalo isplatiti.Dovoljno je da si tom nekom bar pokusao pomoci a na njemu je dali ce iskoristiti savjet ili ne.Vise ljudi vise zna pa zasto to neiskoristiti.....
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 22:55   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 23
Poruka: 904
Ineluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

Smatram da je ljudima jednostavnije davati savjete preko foruma... No, trebamo se samo zamisliti u istoj situaciji kao tražitelj savjeta. Da li bismo mi pronašli tako lako rješenje kada se radi o našoj glavi i našoj ljubavnoj vezi? I da li bismo tu situaciju riješili kako druge savjetujemo?

Mnogo puta previše olako dajemo savjet, navjerojatnije zbog toga jer se suosjećamo s tom osobom i želimo joj pomoći...
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 23:48   #16 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Isplati se davati ako postoji barem minimalna mogućnost da ćeš nekome pomoći.
A primati, jedino ako ti se čine smislenima.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 01:16   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
potpisujem

btw ja volim čitat tuđa mišljena i savjete,ima jako zrelih i pametnih postova,a ako neko traži savjet također ga rado dam
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 12:54   #18 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Sve se isplati, i onom koji prima i onom koji daje

Često dođemo u neku situaciju u kojoj nismo sigurni kako dalje i što napraviti...
Ljudi pitaju ono što ih muči, iako vjerojatno znaju odgovor na svoje pitanje
ali drugačije je kad nam to netko drugi kaže...
Osobno ne volim tražit savjet na forumu, nekad ih tražim od bliskih ljudi, al jako rijetko.
Uglavnom svoje probleme riješavam sam i u hodu bez puno razmišljanja i analize.
Davati savjete mi nije problem, ako će nekome pomoći ili će se pronaći u mojim postovima.
Ionako ništa ne gubim a možda moj savjet pomogne nekome da bolje procjeni situaciju.
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:42   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 21
Poruka: 454
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke
Da li su nam riječi dovoljne ili kod takvih stvari nam je i potrebna empatija ljudi, njihov dodir, blag pogled...?
Po meni: da i da.

Wamp

Možda i oni koji postavljaju pitanja na koje traže odgovor, savjet...nisu zaista u toj situaciji, možda izmišljaju, ali velika je vjerojatnost da će se svejedno naći netko koga će to zanimati, bilo da ima sličan problem ili je imao pa želi podijelit s nekim svoje iskustvo.

Naravno da smo svi različiti i da jedan savjet ne vrijedi za sve, ali ako se netko odluči isprobati nešto od onog što mu napišem i uspije mu, ja bih bila presretna. A još uvijek ih nisam tražila na forumu, što se tiče stvari osobne prirode. Ali što se tiče tehnike

I mislim da nije uopće loše što se ne poznajemo svi međusobno dobro, jer je u mnogim situacijama dobro iz objektivnog kuta sagledati stvari - ili da to netko drugi učini za tebe.
Naravno, nekad dobiješ i odgovore koje ne želiš čut, ali na tebi je da odvagneš s kim si u najsličnijoj situaciji i tko ti se čini dovoljno pouzdan da savjet i prihvatiš.

I na kraju, ako nemaš nekog bliskog pitati, kad ti se javi hrpa ljudi na forumu, odmah se osjećaš bolje!
A i jeftiniji smo od stručnjaka
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114