| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; prekinuo je dugu vezu...bilo je i drugih razloga, ali ja sam bila jedan od najvecih....stvarno mislim da mozemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! prekinuo je dugu vezu...bilo je i drugih razloga, ali ja sam bila jedan od najvecih....stvarno mislim da mozemo imati sve zajedno..dijelio je misljenje samnom...ona se prije tri dana iselila iz njegovog stana..i znam da mu je tesko jer i sama sam bila ostavljena nakon duge veze..ne moze se to izbrisati u par dana iako si svjestan da je gotovo..i rekla sam mu..tu sam..reci mi sto ti treba..mir i tisina, moja poruka da sam tu..reci...ali nekako se u jednom trenutku sve okrenulo...kaze da mu je prekid pao teze nego sto je ocekivao, da ga muci griznja savjesti i da me ne moze sad imati pored sebe..nisam ni ocekivala da cemo se upustiti u vezu kao da se nista nije dogodilo, zaboraviti sve i smijat se..ali nisam ocekivala niti da ce me gurnuti sa strane...jer ako mislimo nesto graditi zajedno zar ne bi trebao dopustiti da sad budem tu..makar samo sutim ako je potrebno i slusam ga... ne znam...recite svoje misljenje..da li da ga pustim..zasutim, cekam...ili mislite da ipak ne osjeca ono sto je rekao..toga se bojim.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! ako sam dobro shvatila, bila si s njim dok je bio u toj vezi? ako je tako, draga moja, isto će biti s drugom dok je s tobom... ali, kako god..pusti, ako je ljubav-doći će ti sam! |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! mislim da ne bi bilo tako...jer stvarno sam mu dala i vremena i prostora da odluci sto je najbolje za njega..i nije osoba koja ce nesto napraviti bez razmisljanja i brzopleto...ali sad se pitam...da li su jegovi osjecaji prema meni dovoljno jaki..jer i on sam kaze da se misli vracati u tu vezu iako mu je tesko..da mu samo treba vremena da stane na noge..ali pri tome mene gura od sebe...pa se pitam.. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
Pao mu je dugogodišnji prekid i teže no što je mislio? I ti si mislila odmeh ćeš uskočiti na neki regularni način k njemu, a ne biti gurnuta sa strane? Znaš, najviše patimo za izgubljenim kad to izgubimo. On sad pati za njom, a ti si sa strane ostala i dalje. Kao i prije. Druga. Piši kući propalo... ili ništa od toga?
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! ima on malo previše osjećaja za tu osobu... svima je lijepo, i bajka dok sjede na dvije stolice i dok se ne otkrije. a možda sada želi biti bez neke veze..letjeti..s cvijeta na cvijet.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! ocekivala sam ovakve reakcije..tako ce vecina misliti..ti si bila druga, kaj si ocekivala...nije situacija bas tako crno-bijela...ali da se sad borim sa mislju da je zaista tako..borim se... voljela bi cuti i one koji su bili u slicnoj situaciji... daleko da ne cijenom i vas stav..dobro je cuti nesto sto cete drzati na zemlji.. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
nasa veza nije otkrivena..i zar stvarno mislis da nakon duge veze iako je ona gotova, osjecaji nestaju, tek tako?!..ne...ipak su prozivili sve i svasta zajedno...tu ga potpuno razumijem..jer kao sto sam i sama rekla...bila sam u takvoj situaciji prije nego sto sam ga upoznala.. sad se i ja pitam sto sam htjela postic i cut ovim topicom...hm..mozda samo cuti iskustva drugih i kako su postupili....kako se postavili...jer daleko od toga da je on otisao od mene...ali poljuljao je nesto u sto sam bila sigurna... | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
.znam da cu biti ok ako ne dodje..jer..preboljela sam i goru stvar..ali ipak je bilo lijepo vjerovati da je ostvarivo..pa je time i tesko pustiti, ako cu to morati napraviti. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:44.

.znam da cu biti ok ako ne dodje..jer..preboljela sam i goru stvar..ali ipak je bilo lijepo vjerovati da je ostvarivo..pa je time i tesko pustiti, ako cu to morati napraviti.