Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: *kjara* ...nije situacija bas tako crno-bijela..... Situacija je uvijek ili crna ili bijela, a sasvim je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-11-07, 12:51   #11 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?!

Citat:
Pravi autor: *kjara* Pogledaj Poruke
...nije situacija bas tako crno-bijela.....
Situacija je uvijek ili crna ili bijela, a sasvim je druga stvar ono čega se mi bojimo vidjeti pa smatramo to "sivim".
Odgovori sa citatom
Star 03-11-07, 13:14   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 29
Poruka: 29
*kjara* se izdvaja iz mase

znaci tvoje je misljenje je niti ne pokusavati mu dati vremena da dodje sebi..kako on kaze ..da stane na noge...da se sve malo smiri..?
*kjara* je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-11-07, 13:36   #13 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ne, treba dati osobi vremena i prostora, ali na tvome mjestu ne bih očekivala puno tim čekanjem.

Razmisli dobro... ponekada stvarno treba vremena za posložiti neke stvari u glavi, ali ako je kraj tebe netko sa kime ti je lijepo i ugodno, neopterećujuće provodit vrijeme onda neko "odgurivanje" nije potrebno jer i sam se stavljaš u rizik gubitka. A nitko od nas nevoli gubiti.

Tvoja odluka, tvoj život, tvoje vrijeme, tvoja stvar
Odgovori sa citatom
Star 03-11-07, 13:51   #14 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,024
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

moje misljenje je: NAVLAKUSHA..daj get a life.. zake svi moraju koristit te forume za utjehu..odi u birtiju napije se ko sotona i žali se konobaru..vjeruj puno je bolje nego ovdje sliniti na forumu..
Odgovori sa citatom
Star 03-11-07, 14:59   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ovako- on je u vezi s nekom drugom tražio utjehu i olakšanje od problema s tobom? Sad je 'slobodan' i sad mu treba 'prostora'? Ako je to bilo nešto posebno, a ne njegova nezrelost i bježanje od problema- zašto sad utjehu i podršku ne traži od tebe?

I ako ju sad ne traži- zar se stvarno toliko zavaravaš da bi u vašoj budućuj (tj. možebitnoj) vezi kada dođu problemi tražio utjehu i podršku od tebe, ako mu to sada smeta- ili će opet ići linijom manjeg otpora i tražiti zabavu sa strane?
Odgovori sa citatom
Star 03-11-07, 15:56   #16 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,227
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
prekinuo je dugu vezu...bilo je i drugih razloga, ali ja sam bila jedan od najvecih...
Citat:
nasa veza nije otkrivena..

Citat:
ona se prije tri dana iselila iz njegovog stana..i znam da mu je tesko jer i sama sam bila ostavljena nakon duge veze..
Oprosti, ali zbunjujes me. Prvo kazes da je on ostavija nju, pa onda da ces mu dat prostora jer znas da je tesko bit ostavljen, pa da je gotovo vecinom zbog tebe, pa na kraju da vasa veza nije otkrivena.
Tko je tu koga nogira i jel zbog tebe ili ne?

Kako god okrenila , ona je ta s kojom je zivija ( vjerojatno godinama ) , i ako je ona njega nogirala, on je zeli natrag, jer ocito da smatra da je ona "ta". Jer mu je tek sad doslo do mozga da je izgubija.
Ako je on nju nogira, pita se da li je pogrijesija. I opet si ti ona druga. Stvarno zelis bit ta druga i sad kada nije vise s njom u stanu, ali u mislima ocito je?
Po mom misljenju, bolje ti je bit s nekim kojem ces ti bit ona prava i jedina, a ne da se moras mislit misli li na nju svaki put kad je tuzan ili zamisljen.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 03:36   #17 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,024
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
moje misljenje je: NAVLAKUSHA..daj get a life.. zake svi moraju koristit te forume za utjehu..odi u birtiju napije se ko sotona i žali se konobaru..vjeruj puno je bolje nego ovdje sliniti na forumu..
dobro ti kazhe,...isprobano...nije da sam sebe oslovljavam sa ti.al kaj kad mali ima pravo..
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 11:20   #18 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Oprosti, ali zbunjujes me. Prvo kazes da je on ostavija nju, pa onda da ces mu dat prostora jer znas da je tesko bit ostavljen, pa da je gotovo vecinom zbog tebe, pa na kraju da vasa veza nije otkrivena.
Tko je tu koga nogira i jel zbog tebe ili ne?

Kako god okrenila , ona je ta s kojom je zivija ( vjerojatno godinama ) , i ako je ona njega nogirala, on je zeli natrag, jer ocito da smatra da je ona "ta". Jer mu je tek sad doslo do mozga da je izgubija.
Ako je on nju nogira, pita se da li je pogrijesija. I opet si ti ona druga. Stvarno zelis bit ta druga i sad kada nije vise s njom u stanu, ali u mislima ocito je?
Po mom misljenju, bolje ti je bit s nekim kojem ces ti bit ona prava i jedina, a ne da se moras mislit misli li na nju svaki put kad je tuzan ili zamisljen.
on je prekinuo vezu...nije saznala za nas.....ja sam prosla prije njega prekid nakon veze od 9 godina i znam da nije lako samo tako nastaviti dalje..bio da si ti taj koji ostavljas ili si ostavljen jer ipak si s tom osobom dijelio sebe i svoj zivot..sve...eto..ukratko mislim da je sad jasnije...
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 11:22   #19 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
dobro ti kazhe,...isprobano...nije da sam sebe oslovljavam sa ti.al kaj kad mali ima pravo..

vuxi..nije da kukam..i nije da nemam svoj zivot mimo svega ovoga...ali ponekad ti je misljenje nekoga tko nije subjektivan dobro cuti..

vi ste svi rekli svoje..ja cu napraviti po svom...ipak je to moj zivot..ali,hvala
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 13:08   #20 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja bi ti rekla da mu daš vremena neka on pređe preko svega toga, pa će te onda sigurno nazvati.

Sad mu je takva reakcija dok je još povrijeđen, zbunjen, nikakav... ali nakon nekoliko tjedana će te nazvati. Moje neko iskustvo i mišljenje. Uvijek oni nazovu... kad-tad.

I da, dobro je kaj te maknuo sad dok je u nekoj bedari, jer je u bedu zbog nje. A ti dok bi bila uz njega kasnije bi mu kad tad prebacila kako je za nju više osjećao nego za tebe (npr. kad se posvađate ili sl.).

Stoga, opusti se. Treba malo proći vremena dok se stvari posliže.
Ključna riječ: strpljenje.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111