| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: *kjara* ...nije situacija bas tako crno-bijela..... Situacija je uvijek ili crna ili bijela, a sasvim je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Situacija je uvijek ili crna ili bijela, a sasvim je druga stvar ono čega se mi bojimo vidjeti pa smatramo to "sivim".
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Ne, treba dati osobi vremena i prostora, ali na tvome mjestu ne bih očekivala puno tim čekanjem. Razmisli dobro... ponekada stvarno treba vremena za posložiti neke stvari u glavi, ali ako je kraj tebe netko sa kime ti je lijepo i ugodno, neopterećujuće provodit vrijeme onda neko "odgurivanje" nije potrebno jer i sam se stavljaš u rizik gubitka. A nitko od nas nevoli gubiti. Tvoja odluka, tvoj život, tvoje vrijeme, tvoja stvar
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! moje misljenje je: NAVLAKUSHA..daj get a life.. zake svi moraju koristit te forume za utjehu..odi u birtiju napije se ko sotona i žali se konobaru..vjeruj puno je bolje nego ovdje sliniti na forumu..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Ovako- on je u vezi s nekom drugom tražio utjehu i olakšanje od problema s tobom? Sad je 'slobodan' i sad mu treba 'prostora'? Ako je to bilo nešto posebno, a ne njegova nezrelost i bježanje od problema- zašto sad utjehu i podršku ne traži od tebe? I ako ju sad ne traži- zar se stvarno toliko zavaravaš da bi u vašoj budućuj (tj. možebitnoj) vezi kada dođu problemi tražio utjehu i podršku od tebe, ako mu to sada smeta- ili će opet ići linijom manjeg otpora i tražiti zabavu sa strane?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #16 (permalink) | ||
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
Citat:
Tko je tu koga nogira i jel zbog tebe ili ne? Kako god okrenila , ona je ta s kojom je zivija ( vjerojatno godinama ) , i ako je ona njega nogirala, on je zeli natrag, jer ocito da smatra da je ona "ta". Jer mu je tek sad doslo do mozga da je izgubija. Ako je on nju nogira, pita se da li je pogrijesija. I opet si ti ona druga. Stvarno zelis bit ta druga i sad kada nije vise s njom u stanu, ali u mislima ocito je? Po mom misljenju, bolje ti je bit s nekim kojem ces ti bit ona prava i jedina, a ne da se moras mislit misli li na nju svaki put kad je tuzan ili zamisljen.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | ||
| | |
| | #17 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! dobro ti kazhe,...isprobano...nije da sam sebe oslovljavam sa ti.al kaj kad mali ima pravo..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
| |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
vuxi..nije da kukam..i nije da nemam svoj zivot mimo svega ovoga...ali ponekad ti je misljenje nekoga tko nije subjektivan dobro cuti.. vi ste svi rekli svoje..ja cu napraviti po svom...ipak je to moj zivot..ali,hvala ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Ja bi ti rekla da mu daš vremena neka on pređe preko svega toga, pa će te onda sigurno nazvati. Sad mu je takva reakcija dok je još povrijeđen, zbunjen, nikakav... ali nakon nekoliko tjedana će te nazvati. Moje neko iskustvo i mišljenje. Uvijek oni nazovu... kad-tad. ![]() I da, dobro je kaj te maknuo sad dok je u nekoj bedari, jer je u bedu zbog nje. A ti dok bi bila uz njega kasnije bi mu kad tad prebacila kako je za nju više osjećao nego za tebe (npr. kad se posvađate ili sl.). Stoga, opusti se. Treba malo proći vremena dok se stvari posliže. Ključna riječ: strpljenje. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.