Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Ja bi ti rekla da mu daš vremena neka on pređe preko svega toga, pa će ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-11-07, 13:22   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 29
Poruka: 29
*kjara* se izdvaja iz mase
Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?!

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja bi ti rekla da mu daš vremena neka on pređe preko svega toga, pa će te onda sigurno nazvati.

Sad mu je takva reakcija dok je još povrijeđen, zbunjen, nikakav... ali nakon nekoliko tjedana će te nazvati. Moje neko iskustvo i mišljenje. Uvijek oni nazovu... kad-tad.

I da, dobro je kaj te maknuo sad dok je u nekoj bedari, jer je u bedu zbog nje. A ti dok bi bila uz njega kasnije bi mu kad tad prebacila kako je za nju više osjećao nego za tebe (npr. kad se posvađate ili sl.).

Stoga, opusti se. Treba malo proći vremena dok se stvari posliže.
Ključna riječ: strpljenje.
hvala na ovim rijecima..to i radim...strpljenja imam..i on to zna...nadam se samo da mu to i dalje nesto znaci...

u svakom slucaju..hvala teice..dala si mi jos vjetra u ledja...
*kjara* je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 19:04   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

mislim da sama najbolje znaš dali treba odustati ili ne.smatram da ti najbolje poznaješ njega i negove osijećaje i ako si tu bila dosda zašto bi sada otišla samo zato što mu treba malo vremena.da živiš sa cimerom puno godina falio bi ti a kamoli dečko ili cura.da je htjeo ostao bi sa njom a ako misli da je pogriješio prekidom vrijeme će ti dati odgovor.
treba imati strpljenja u takvim situacijama ali do nekih granica ali mislim da ti sama njegan i njegove namjere poznaješ najbolje tako da zahebi priče,drž se svojega jer ćeš ionako na kraju postupiti po svome
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 10:55   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-07
Godina: 37
zara999 se izdvaja iz mase

Teica ti je dala dobar savjet. Daj ga pusti da malo predahne. Bilo bi malo čudno da ste , nakon njene selidbe prvu noć napravili tulum u stanu. Mislim da se čovjek čisto normalno ponaša. Svakom bi malo bio bed gledati kako se jedan period života završava odlaskom osobe koja ti je nekad nešto značila.

Hajde, hajde, ne brini se. Normalna reakcija.
zara999 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 17:26   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: *kjara* Pogledaj Poruke
da mu samo treba vremena da stane na noge..ali pri tome mene gura od sebe...pa se pitam..
pa daj mu to vrijeme.. gura te vjerojatno jer zeli shvatiti koja mu je od vas 2 vaznija, za koju ima intenzivnije osjecaje i s kojom zeli ostati. stvarno nema potrebe da mu visis za vratom, a i ne znam kud ti se zuri ulijetati u vezu s nekim tko je tek prekinuo..

Citat:
nije situacija bas tako crno-bijela...
mooozda stvari gledas kroz roze naocale...
Star 07-11-07, 10:43   #25 (permalink)
Starter

bit cemo MI ok....dajem mu prostora koliko mogu, on meni razloge zasto da i dalje budem tu...

hvala na rijecima podrske

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
pa daj mu to vrijeme.. gura te vjerojatno jer zeli shvatiti koja mu je od vas 2 vaznija, za koju ima intenzivnije osjecaje i s kojom zeli ostati. stvarno nema potrebe da mu visis za vratom, a i ne znam kud ti se zuri ulijetati u vezu s nekim tko je tek prekinuo..

mooozda stvari gledas kroz roze naocale...
imam te sklonosti..da...ali zivot se tako cini nekada puno ljepsi, zar ne?..ponekad je potrebno staviti te roze naocale, dignuti glavu..i nasmijesiti se...

Zadnji Uredio daidza : 07-11-07 u 11:29.
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 10:58   #26 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

matematiku i logiku nemožeš prejebat, a glasi ovako, On je onoj vezi imao problema, i riješavao ih je sa tobom ili si ti bila riješenje njegovih problema u onoj vezi (nije zapravo bitna razlika u terminologiji), kada se riješio one veze, ergo, riješio se i problema koje je imao u toj vezi, ergo, više mu nije trebao niko da riješava taj problem, dakle, no problem-no need 4 solving problem. SORRY al tak je, ja sam sad u vezi 9 i po godina (neoženjen), i ne pada mi na pamet svoje probleme u vezi riješavat na drugom mjestu, pa da neznam kakvi su NAŠI SU.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 11:12   #27 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
matematiku i logiku nemožeš prejebat, a glasi ovako, On je onoj vezi imao problema, i riješavao ih je sa tobom ili si ti bila riješenje njegovih problema u onoj vezi (nije zapravo bitna razlika u terminologiji), kada se riješio one veze, ergo, riješio se i problema koje je imao u toj vezi, ergo, više mu nije trebao niko da riješava taj problem, dakle, no problem-no need 4 solving problem. SORRY al tak je, ja sam sad u vezi 9 i po godina (neoženjen), i ne pada mi na pamet svoje probleme u vezi riješavat na drugom mjestu, pa da neznam kakvi su NAŠI SU.
i to je jedan nacin gledanja na "situaciju"...ali odlucujem ne vjerovati da je to moja situacija..pa kud puklo.....ipak sam ja jedan veliki romantik...a na razocarenja sam vec navikla..so..
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 11:24   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
bosanac07 se izdvaja iz mase

U ljubavi nema pravila, modela niti pameti...nema istih iskustava, dobrih ni loših savjeta. Ponekad smo u krivom filmu, ali to znamo tek kad izađemo iz njega...dobro ti kažu - samo vrijeme će pokazati - što bude bit će
bosanac07 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 11:32   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Citat:
hvala na rijecima podrske
Čisto za mir vlastite duše da se 'distanciram'- ja sam napisao dobronamjeran savjet, ali ni u kojem slučaju ne bih davao podršku u situaciji gdje treća osoba biva žrtvom prijevare.

Sve je to divno i krasno, ali bez uvrede- nit se on ponio korektno, a baš ni ti...
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 11:47   #30 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke

Citat:
i to je jedan nacin gledanja na "situaciju"...ali odlucujem ne vjerovati da je to moja situacija..pa kud puklo.....ipak sam ja jedan veliki romantik...a na razocarenja sam vec navikla..so..
Romantika...

Utjeha...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108