| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Ja bi ti rekla da mu daš vremena neka on pređe preko svega toga, pa će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
u svakom slucaju..hvala teice..dala si mi jos vjetra u ledja... ![]() | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! mislim da sama najbolje znaš dali treba odustati ili ne.smatram da ti najbolje poznaješ njega i negove osijećaje i ako si tu bila dosda zašto bi sada otišla samo zato što mu treba malo vremena.da živiš sa cimerom puno godina falio bi ti a kamoli dečko ili cura.da je htjeo ostao bi sa njom a ako misli da je pogriješio prekidom vrijeme će ti dati odgovor. treba imati strpljenja u takvim situacijama ali do nekih granica ali mislim da ti sama njegan i njegove namjere poznaješ najbolje tako da zahebi priče,drž se svojega jer ćeš ionako na kraju postupiti po svome
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Teica ti je dala dobar savjet. Daj ga pusti da malo predahne. Bilo bi malo čudno da ste , nakon njene selidbe prvu noć napravili tulum u stanu. Mislim da se čovjek čisto normalno ponaša. Svakom bi malo bio bed gledati kako se jedan period života završava odlaskom osobe koja ti je nekad nešto značila. Hajde, hajde, ne brini se. Normalna reakcija. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
mooozda stvari gledas kroz roze naocale... ![]()
__________________ | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
![]() | bit cemo MI ok....dajem mu prostora koliko mogu, on meni razloge zasto da i dalje budem tu... hvala na rijecima podrske ![]() Citat:
..ponekad je potrebno staviti te roze naocale, dignuti glavu..i nasmijesiti se...Zadnji Uredio daidza : 07-11-07 u 11:29. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| next best thing | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! matematiku i logiku nemožeš prejebat, a glasi ovako, On je onoj vezi imao problema, i riješavao ih je sa tobom ili si ti bila riješenje njegovih problema u onoj vezi (nije zapravo bitna razlika u terminologiji), kada se riješio one veze, ergo, riješio se i problema koje je imao u toj vezi, ergo, više mu nije trebao niko da riješava taj problem, dakle, no problem-no need 4 solving problem. SORRY al tak je, ja sam sad u vezi 9 i po godina (neoženjen), i ne pada mi na pamet svoje probleme u vezi riješavat na drugom mjestu, pa da neznam kakvi su NAŠI SU.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
..ipak sam ja jedan veliki romantik...a na razocarenja sam vec navikla..so.. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! U ljubavi nema pravila, modela niti pameti...nema istih iskustava, dobrih ni loših savjeta. Ponekad smo u krivom filmu, ali to znamo tek kad izađemo iz njega...dobro ti kažu - samo vrijeme će pokazati - što bude bit će |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Čisto za mir vlastite duše da se 'distanciram'- ja sam napisao dobronamjeran savjet, ali ni u kojem slučaju ne bih davao podršku u situaciji gdje treća osoba biva žrtvom prijevare. ![]() Sve je to divno i krasno, ali bez uvrede- nit se on ponio korektno, a baš ni ti... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #30 (permalink) | ||
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
![]() ![]() Citat:
Utjeha... ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.