Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Čisto za mir vlastite duše da se 'distanciram'- ja sam napisao dobronamjeran savjet, ali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-11-07, 12:03   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 29
Poruka: 29
*kjara* se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Čisto za mir vlastite duše da se 'distanciram'- ja sam napisao dobronamjeran savjet, ali ni u kojem slučaju ne bih davao podršku u situaciji gdje treća osoba biva žrtvom prijevare.

Sve je to divno i krasno, ali bez uvrede- nit se on ponio korektno, a baš ni ti...
"distanciranje" prihvaceno...nema uvrede...imam i ja proslost iza sebe koja mi ne olaksava ovu situaciju..jer i ja sam bila jednom, kako ti kazes zrtva prijevare..i to u braku..iz kojeg je on otisao s dijetetom iz druge veze...

da li se i ja borim u sebi sama sa sobom?..ooo da...ali ako sam ista naucila u svom kratkom zivotu je da te zivot ne pita, on se dogadja,a ti plivaj kako znas i umijes...donosis odluke a samo vrijeme pokaze kakve su one bile...

ali...nije sve tako sivo kad imas s nekim otic na pivo...

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

Romantika...

Utjeha...

romantika...da ..to sam ja...ne mogu pobjeci od sebe

Koristi

Zadnji Uredio daidza : 07-11-07 u 12:18.
*kjara* je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 12:36   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?!

Ups, žao mi je čuti...

Ali, ajde sad ste oboje 'slobodni' i vjerojatno ćeš uskoro znati na čemu si. Još si mlada cura, ali pametno iskorištavaj šanse koje imaš.

P.S. Samo da napomenem, to 'distanciranje' je bilo više upućeno ostalim forumašima nego tebi: u temi o prijevari gotovo je bio konsenzus kako je to neoprostivo, grozno, bla-bla, a ovdje tu istu prijevaru prihvaćaju tako blasé da je milina za gledati
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 12:50   #33 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 29
Poruka: 29
*kjara* se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ups, žao mi je čuti...

Ali, ajde sad ste oboje 'slobodni' i vjerojatno ćeš uskoro znati na čemu si. Još si mlada cura, ali pametno iskorištavaj šanse koje imaš.

P.S. Samo da napomenem, to 'distanciranje' je bilo više upućeno ostalim forumašima nego tebi: u temi o prijevari gotovo je bio konsenzus kako je to neoprostivo, grozno, bla-bla, a ovdje tu istu prijevaru prihvaćaju tako blasé da je milina za gledati
vec sam ocekivala novi napad od vuka..haha...a cak si me malo i potapsao po glavi...pamet u glavu, ha? ..pa zato sam i pokrenula ovaj topic...

prijevara...joj... o tome bi mogla napisati doktorsku disertaciju..doduse nikad nisam bila u poziciji da ja varam, ali... kao sto rekoh negdje gore u odgovorima..situacije su jako rijetko crno-bijele...zbog svog iskustva nikad ne sudim na prvu...u slucaju prijevare ili bilo kojih drugih situacija u zivotu...

cin-cin wolfy
*kjara* je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 14:32   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-07
Godina: 22
Poruka: 38
jacky d se izdvaja iz mase

Muški su muški (čast iznimkama)... Meni je žao te njegove cure koja jadna nije ni svjesna što joj se događalo iza leđa... A ti?? Nikada mi nisu bile jasne te cure koje petljaju sa zauzetim dečkima. To ne da je jadno nego je dno dna... odvratno. Ali ne mogu shvatiti kako si ti to mogla napraviti budući da kažeš da se ista stvar dogodila i tebi. Ja se nadam da će njegova cura to što lakše preboliti, krenuti dalje i naći nekoga tko će ju cijeniti. A za vas dvoje je najbolje da budete zajedno- očito ste isti i zaslužujete jedno drugoga. Ali samo čekaj... kad tad će to napraviti i tebi- tko sjebe jednom, sjebat će opet. Evo to je moje mišljenje.
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 15:51   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,059
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: jacky d Pogledaj Poruke
Muški su muški (čast iznimkama)... Meni je žao te njegove cure koja jadna nije ni svjesna što joj se događalo iza leđa... A ti?? Nikada mi nisu bile jasne te cure koje petljaju sa zauzetim dečkima. To ne da je jadno nego je dno dna... odvratno. Ali ne mogu shvatiti kako si ti to mogla napraviti budući da kažeš da se ista stvar dogodila i tebi. Ja se nadam da će njegova cura to što lakše preboliti, krenuti dalje i naći nekoga tko će ju cijeniti. A za vas dvoje je najbolje da budete zajedno- očito ste isti i zaslužujete jedno drugoga. Ali samo čekaj... kad tad će to napraviti i tebi- tko sjebe jednom, sjebat će opet. Evo to je moje mišljenje.
Kao prvo kakva je to konstatacija muški su muški.Sve ljude i muškarce i žene razlikuje od životinja što imamo razum a i savjest neovisno o spolu.Mislim da su rečenice tipa muško je muško već davno prevaziđene i prožvakane.

Kao drugo tko je bez grijeha neka prvi kamen baci a ovakvi stavovi tipa kakva si ti to i odvratna si po meni su krajnje neukusni.Sve se to može reći i na blaži,suptilniji način.Uostalom tko sam ja da sudim ili itko drugi ,za to postoji Bog a ako nisi znala ljudi mnoge glupe i nepromišljene stvari rade iz ljubavi tako je to.

A ove neke prijetnje tipa vidjet ćeš vratit će ti se-neznam od kuda ti to pravo.Cura je ovdje čisto zatražila savjet nekoga tko zna ili tko je prošao isto šta je opet nerealno za očekivati jer svaka priča je drugačija.
A tipovi ljudi koji neznaju na normalan ,kulturan način objasnit i izreći svoje stavove već grčevito napadaju i pljuju tuđe postupke najčešće su upravo oni koji isto to i sami danas sutra naprave.

Bez uvrede,ovo je samo moje mišljenje...

Zadnji Uredio ROBIN : 07-11-07 u 15:54.
ROBIN je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 15:54   #36 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: jacky d Pogledaj Poruke
Ja se slažem.
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 16:01   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ja se pak slažem s Robin. Neslaganje se može izraziti na puno uljudniji način nego vrijeđanjem. Ali, svakom svoje...
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 16:14   #38 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

mislim da ste svi troje prevareni njegovom glupošću.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 16:19   #39 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja ne vidim da je cura igdje vrijeđala...

NVM

Spamam po temi već.
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 17:24   #40 (permalink)
Akademik Foruma

A ti bi da te netko opiše da "To ne da je jadno nego je dno dna... odvratno." (čak i da se odnosilo na njene postupke, što bi moglo biti- ali prethodna rečenica se odnosila na "cure koje petljaju sa zauzetim dečkima") bi se osjećala sjajno i polaskano?!? Ili bi to shvatila ko uvredu?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108