| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Ček, to je mišljenje nekog sa foruma, osobe koju ne poznaši vrlo vjerojatno nećeš ni upoznati. Tako da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Ček, to je mišljenje nekog sa foruma, osobe koju ne poznaši vrlo vjerojatno nećeš ni upoznati. Tako da ne vidim ama baš nikaj loše i uvredljivo u tome kaj je cura napisala da nebi mogla mirno spavati. A na kraju, meni je forumašica rekla da ja sam "nesposobna" ili je bilo da "nisam osoba koju se može voljeti do kraja života"...nešto u tom stilu, pa me nije diralo, i i dalje mirno spavam. E, sad, di je problem? Trebala bih se plakat jer eto ne ide mi nečije mišljenje niz dlaku?
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Ne, ali je razlika između lošeg mišljenja o nekome koje je izraženo na pristojan i fin način i uvrede- niti jedno u svakom slučaju nije ugodno čuti (a pridaješ važnosti tome koliko želiš), ali drugo koliko se sjećam baš i nije u skladu s pravilima na forumu (i uljuđenog ponašanja). A mislim da ti itekako dobro znaš razliku između jednog i drugog, jer si npr. mislim danas davala (kao i velik broj) forumaša nekome rep- zbog uvrede jedne forumašice. Samo si ovdje odlučila povući 'crtu u pijesku' na drugom mjestu...
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #43 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Koji debeli Off... Daj ti meni tako mudar sad reci koja je razlika "pristojne" uvrede "ti nisi cura za voljeti do kraja života" i "dno dna - odvratno". Koje bi tu bila nepristojna, a koje pristojna uvreda? Jbga, ali ja je ne vidim. ![]()
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! ...meni je zlo od laži, prijevara, muljanja, spletki... ševe tko s kim stigne, dugih veza, sexa za jednu noć, zlo od tuđih muževa, žena, ljubavnika i ljubavnica... ![]() ...kupit ću si psa. ![]() ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 37
![]() | Smiješno mi je to što nisam nikog namjeravala niti povrijediti niti uvrijediti s time što sam rekla... ja kažem ono što mislim na način na koji mislim i u životu i na forumu. Ne vidim zašto bi govorila svoje mišljenje tako da ga upakiram u ružičasti papir. Sorry ako to nekome smeta, ali takva sam... [quote=ROBIN;554222] A ove neke prijetnje tipa vidjet ćeš vratit će ti se-neznam od kuda ti to pravo. Ne kužim samo gdje sam ja nekome prijetila???
__________________ jacky d Zadnji Uredio daidza : 08-11-07 u 15:40. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! [quote=jacky d;555731] Citat:
a to u smislu priojetnje ne da ti prijetiš nego te rečenice tipa vidjet ćeš varatit će ti se,pusti Boga da o tome sudi. sve ok ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! A čuj, ako nekoga kaniš okarakterizirati kao "ne da je jadno, nego dno-dna... odvratno", onda bar napiši prije nešto kao 'nemoj to shvatiti osobno', ili 'nemoj se uvrijediti'- čisto da ne dođe do ovakve zabune, ako nisi imala namjeru uvrijediti. Meni ni iz džepa ni u džep, ali ja bih se vjerojatno na takve riječi prilično uvrijedio, a vjerojatno ne bih ni ostao dužan... ![]() P.S. Mislim da se ovo Robin bila samo malo krivo izrazila, mislim da nije htjela reći da s ti njoj prijetila, nego nešto u stilu 'da si bila zloguki prorok'.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

Samo si ovdje odlučila povući 'crtu u pijesku' na drugom mjestu...

jacky d