Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Ček, to je mišljenje nekog sa foruma, osobe koju ne poznaši vrlo vjerojatno nećeš ni upoznati. Tako da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-11-07, 17:32   #41 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?!

Ček, to je mišljenje nekog sa foruma, osobe koju ne poznaši vrlo vjerojatno nećeš ni upoznati.
Tako da ne vidim ama baš nikaj loše i uvredljivo u tome kaj je cura napisala da nebi mogla mirno spavati.

A na kraju, meni je forumašica rekla da ja sam "nesposobna" ili je bilo da "nisam osoba koju se može voljeti do kraja života"...nešto u tom stilu, pa me nije diralo, i i dalje mirno spavam.

E, sad, di je problem? Trebala bih se plakat jer eto ne ide mi nečije mišljenje niz dlaku?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 17:44   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,780
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ne, ali je razlika između lošeg mišljenja o nekome koje je izraženo na pristojan i fin način i uvrede- niti jedno u svakom slučaju nije ugodno čuti (a pridaješ važnosti tome koliko želiš), ali drugo koliko se sjećam baš i nije u skladu s pravilima na forumu (i uljuđenog ponašanja).

A mislim da ti itekako dobro znaš razliku između jednog i drugog, jer si npr. mislim danas davala (kao i velik broj) forumaša nekome rep- zbog uvrede jedne forumašice. Samo si ovdje odlučila povući 'crtu u pijesku' na drugom mjestu...
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 18:17   #43 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Koji debeli Off...
Daj ti meni tako mudar sad reci koja je razlika "pristojne" uvrede "ti nisi cura za voljeti do kraja života" i "dno dna - odvratno".

Koje bi tu bila nepristojna, a koje pristojna uvreda?

Jbga, ali ja je ne vidim.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 21:23   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

...meni je zlo od laži, prijevara, muljanja, spletki...

ševe tko s kim stigne, dugih veza, sexa za jednu noć, zlo od tuđih muževa, žena, ljubavnika i ljubavnica...

...kupit ću si psa.
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 15:01   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-07
Godina: 22
Poruka: 37
jacky d se izdvaja iz mase
Smiješno mi je to što nisam nikog namjeravala niti povrijediti niti uvrijediti s time što sam rekla... ja kažem ono što mislim na način na koji mislim i u životu i na forumu. Ne vidim zašto bi govorila svoje mišljenje tako da ga upakiram u ružičasti papir. Sorry ako to nekome smeta, ali takva sam...

[quote=ROBIN;554222]

A ove neke prijetnje tipa vidjet ćeš vratit će ti se-neznam od kuda ti to pravo.

Ne kužim samo gdje sam ja nekome prijetila???

Zadnji Uredio daidza : 08-11-07 u 15:40.
jacky d je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 15:11   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

[quote=jacky d;555731]
Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke

A ove neke prijetnje tipa vidjet ćeš vratit će ti se-neznam od kuda ti to pravo.

Ne kužim samo gdje sam ja nekome prijetila???
slušaj ja sam samos rekla da se sve to moglo reći na malo blaži način a ne da trebaš mijenjati mišljenje.
a to u smislu priojetnje ne da ti prijetiš nego te rečenice tipa vidjet ćeš varatit će ti se,pusti Boga da o tome sudi.
sve ok
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 15:17   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,780
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A čuj, ako nekoga kaniš okarakterizirati kao "ne da je jadno, nego dno-dna... odvratno", onda bar napiši prije nešto kao 'nemoj to shvatiti osobno', ili 'nemoj se uvrijediti'- čisto da ne dođe do ovakve zabune, ako nisi imala namjeru uvrijediti. Meni ni iz džepa ni u džep, ali ja bih se vjerojatno na takve riječi prilično uvrijedio, a vjerojatno ne bih ni ostao dužan...

P.S. Mislim da se ovo Robin bila samo malo krivo izrazila, mislim da nije htjela reći da s ti njoj prijetila, nego nešto u stilu 'da si bila zloguki prorok'.
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 15:36   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A čuj, ako nekoga kaniš okarakterizirati kao "ne da je jadno, nego dno-dna... odvratno", onda bar napiši prije nešto kao 'nemoj to shvatiti osobno', ili 'nemoj se uvrijediti'- čisto da ne dođe do ovakve zabune, ako nisi imala namjeru uvrijediti. Meni ni iz džepa ni u džep, ali ja bih se vjerojatno na takve riječi prilično uvrijedio, a vjerojatno ne bih ni ostao dužan...

P.S. Mislim da se ovo Robin bila samo malo krivo izrazila, mislim da nije htjela reći da s ti njoj prijetila, nego nešto u stilu 'da si bila zloguki prorok'.
upravo tako Wolf
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 16:35   #49 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

HEJ, autorice, šta je novo!?

Kako ljubav?....kod mene suša!
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 19:15   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

ma nabijem ljubav
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114