Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Kao što rekoh- nije mi bila namjera nikoga uvrijediti, nego izreći svoje mišljenje, tako da... ako se netko uvrijedio, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-11-07, 14:04   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-07
Godina: 22
Poruka: 38
jacky d se izdvaja iz mase
Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?!

Kao što rekoh- nije mi bila namjera nikoga uvrijediti, nego izreći svoje mišljenje, tako da... ako se netko uvrijedio, ispričavam se...
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 19:21   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ma sve ok.
nego gdje je autorica uopće?
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 19:28   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

pusti neka vrijeme pokaže svoje....neka sam odluči do koga mu je stalo,možda sumnja u to da je trebao ostaviti svoju curu....samo kako god bilo i ako se odluči za tebe...ostat ćeš bez njega kako si ga i dobila,u 99 posto slučajeva otme ga druga isto kako si ga ti otela...
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:22   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 29
Poruka: 29
*kjara* se izdvaja iz mase

jooj..vidim da se ovdje svasta izdogadjalo dok me nije bilo...nisam se nasla uvrijedjena nicijim rijecima jer i sama sa prosla borbu u sebi..jesus..kako sam se nasla u ovoj prici nakon svega sto sam ja prozivjela..nitko mi ne moze reci nista sto vec nije izanalizirano u mojoj glavi i srcu vec tisucu puta...ali kao sto rekoh zivot je nepredvidljiv...mozda sam i ja nesto trebala nauciti iz ovoga...

kako ljubav?...javio se, tj. javlja se stalno...razgovaramo..kaze da stvari polako dolaze na svoje...da se ne predomislja u vezi prekida jer ta veza vise zaista nije bila nesto sto on zeli...da zna sto zeli i ide prema tome i samo zeli da to bude od nule, da nas proslost ne proganja..eto...da ne ulazim u detalje...

ja sam ga zaista zavoljela...mislim da je i on mene...zbog toga cu izgurati to do kraja..strpit se sto bude, kad bude..jer mislim da je vrijedno...
*kjara* je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 19:55   #55 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: *kjara* Pogledaj Poruke
jooj..vidim da se ovdje svasta izdogadjalo dok me nije bilo...nisam se nasla uvrijedjena nicijim rijecima jer i sama sa prosla borbu u sebi..jesus..kako sam se nasla u ovoj prici nakon svega sto sam ja prozivjela..nitko mi ne moze reci nista sto vec nije izanalizirano u mojoj glavi i srcu vec tisucu puta...ali kao sto rekoh zivot je nepredvidljiv...mozda sam i ja nesto trebala nauciti iz ovoga...

kako ljubav?...javio se, tj. javlja se stalno...razgovaramo..kaze da stvari polako dolaze na svoje...da se ne predomislja u vezi prekida jer ta veza vise zaista nije bila nesto sto on zeli...da zna sto zeli i ide prema tome i samo zeli da to bude od nule, da nas proslost ne proganja..eto...da ne ulazim u detalje...

ja sam ga zaista zavoljela...mislim da je i on mene...zbog toga cu izgurati to do kraja..strpit se sto bude, kad bude..jer mislim da je vrijedno...

svaka čast curo...i sretno od srca!
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 20:26   #56 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

You go girl
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 21:56   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

sretno!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 21:41   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT

ma ljubav je krvav pos`o... Ja sam baš u svađi sa curom s kojom bi trebao bit 4 god u vezi u 12mj......
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 22:16   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

desi se..proći će...nadam se da s obzirom na nick nisi previše srao

OT:a nick je super
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 22:25   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT

a kad sagledam malo sve, i treba mi malo da se "ispušem od svega"

da, nije me bilo neko vrijeme na forumu pa nisi ni mogao vidit nick i avatar
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108