| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Kao što rekoh- nije mi bila namjera nikoga uvrijediti, nego izreći svoje mišljenje, tako da... ako se netko uvrijedio, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 38
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Kao što rekoh- nije mi bila namjera nikoga uvrijediti, nego izreći svoje mišljenje, tako da... ako se netko uvrijedio, ispričavam se...
__________________ jacky d |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! pusti neka vrijeme pokaže svoje....neka sam odluči do koga mu je stalo,možda sumnja u to da je trebao ostaviti svoju curu....samo kako god bilo i ako se odluči za tebe...ostat ćeš bez njega kako si ga i dobila,u 99 posto slučajeva otme ga druga isto kako si ga ti otela... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! jooj..vidim da se ovdje svasta izdogadjalo dok me nije bilo...nisam se nasla uvrijedjena nicijim rijecima jer i sama sa prosla borbu u sebi..jesus..kako sam se nasla u ovoj prici nakon svega sto sam ja prozivjela..nitko mi ne moze reci nista sto vec nije izanalizirano u mojoj glavi i srcu vec tisucu puta...ali kao sto rekoh zivot je nepredvidljiv...mozda sam i ja nesto trebala nauciti iz ovoga... kako ljubav?...javio se, tj. javlja se stalno...razgovaramo..kaze da stvari polako dolaze na svoje...da se ne predomislja u vezi prekida jer ta veza vise zaista nije bila nesto sto on zeli...da zna sto zeli i ide prema tome i samo zeli da to bude od nule, da nas proslost ne proganja..eto...da ne ulazim u detalje... ja sam ga zaista zavoljela...mislim da je i on mene...zbog toga cu izgurati to do kraja..strpit se sto bude, kad bude..jer mislim da je vrijedno... ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
svaka čast curo...i sretno od srca! ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:30.

jacky d 

Z A N I M L J I V O