| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; a i ja sam u svađi jedne vrste ali desi se,nekad je to najbolji venti za sve i btw.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! a i ja sam u svađi jedne vrste ali desi se,nekad je to najbolji venti za sve i btw.ja sam žensko,bar za sada ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #62 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 03-11-07 Godina: 29
Poruka: 29
![]() | Citat:
Citat:
a ti Robin..kako si mi ti?... reci cu samo HVALA!!!...(bez "na podrsci") da vas Wolf opet ne bi "napao" ...moram se malo nasaliti Wolf..ako citas.. ![]() Zadnji Uredio daidza : 12-11-07 u 10:38. | ||
| | |
| | #63 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Wolf nije nikoga napao, samo je stao tebi u zaštitu Kjara. Slažem se s njim da treba reći što se misli, ali na način da se ne povrijedi osobu koja otvoreno priča o svojoj situaciji s kojom se baš i ne može pohvaliti |
| | |
| | #64 (permalink) | |
![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Citat:
znam, znam..pa i rekla sam da je to samo sala...Wolf mi se cini kao jedna vrlo dobronamjerna osoba...nisam ga ni shvatila nista drugacije...kaze ono sto misli s taktom.. ![]() | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #66 (permalink) | |
..cin-cin za Wolfa ![]() | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Kjara- nije ni shvaćeno drugačije nego kao dobronamjerna zafrkancija. Normalno da ću ti i ja poželiti sreću. ![]() Bosanac07- ma ja sam prije malo i grintao, kakva bi ovo bila tema da nitko u njoj ne grinta. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #68 (permalink) | |
![]() | |
| | |
| | #69 (permalink) | |
...bit ce tu jos ups and downs...i znam da prema onome sto sam napisala izgleda kao da sam bila druga mjesecima, godinama.., ali nije tako...stvarno sam se trudila u situaciji koju zaista nisam niti trazila niti ocekivala, dati mu vremena i prostora,prepustiti njemu odluku sto zeli...zato sam si nekako mirna..a sad sto bude bit ce...zivot mi treba dati jos jedan odgovor![]() | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! Još ćete me natjerati da se zacrvenim, cure... Polaskan sam vašim lijepim mišljenjem o meni. Potrudit ću ga se opravdati (pogotovo ako vi poželite razgovarati). ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

Polaskan sam vašim lijepim mišljenjem o meni. Potrudit ću ga se opravdati (pogotovo ako vi poželite razgovarati).