Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; a i ja sam u svađi jedne vrste ali desi se,nekad je to najbolji venti za sve i btw....

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-11-07, 22:30   #61 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi
Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?!

a i ja sam u svađi jedne vrste ali desi se,nekad je to najbolji venti za sve
i btw.ja sam žensko,bar za sada
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 09:51   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 29
Poruka: 29
*kjara* se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: WC NeT Pogledaj Poruke
ma ljubav je krvav pos`o... Ja sam baš u svađi sa curom s kojom bi trebao bit 4 god u vezi u 12mj......
kad si se vec javio na moj topic , da te pitam...a koji je razlog svadje?..ako ga zelis reci naravno ...

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
a i ja sam u svađi jedne vrste ali desi se,nekad je to najbolji venti za sve
i btw.ja sam žensko,bar za sada

a ti Robin..kako si mi ti?...

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
svaka čast curo...i sretno od srca!
reci cu samo HVALA!!!...(bez "na podrsci") da vas Wolf opet ne bi "napao" ...moram se malo nasaliti Wolf..ako citas..

Zadnji Uredio daidza : 12-11-07 u 10:38.
*kjara* je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:13   #63 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
bosanac07 se izdvaja iz mase

Wolf nije nikoga napao, samo je stao tebi u zaštitu Kjara.
Slažem se s njim da treba reći što se misli, ali na način da se ne povrijedi osobu koja otvoreno priča o svojoj situaciji s kojom se baš i ne može pohvaliti
bosanac07 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:27   #64 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: bosanac07 Pogledaj Poruke
Wolf nije nikoga napao, samo je stao tebi u zaštitu Kjara.
Slažem se s njim da treba reći što se misli, ali na način da se ne povrijedi osobu koja otvoreno priča o svojoj situaciji s kojom se baš i ne može pohvaliti

znam, znam..pa i rekla sam da je to samo sala...Wolf mi se cini kao jedna vrlo dobronamjerna osoba...nisam ga ni shvatila nista drugacije...kaze ono sto misli s taktom..
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:50   #65 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: *kjara* Pogledaj Poruke
znam, znam..pa i rekla sam da je to samo sala...Wolf mi se cini kao jedna vrlo dobronamjerna osoba...nisam ga ni shvatila nista drugacije...kaze ono sto misli s taktom..
da, čitala sam malo poruke forumaša i on mi je zapeo za oko kao netko s kim je ugodno dijeliti misli bez straha da neće sve krivo protumačiti, izvlačiti stvari iz konteksta, kritizirat te i još ti prišiti štošta što nisi ni rekla ni mislila
bosanac07 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:52   #66 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: bosanac07 Pogledaj Poruke
da, čitala sam malo poruke forumaša i on mi je zapeo za oko kao netko s kim je ugodno dijeliti misli bez straha da neće sve krivo protumačiti, izvlačiti stvari iz konteksta, kritizirat te i još ti prišiti štošta što nisi ni rekla ni mislila
eto..slozile smo se i necemu..cin-cin za Wolfa
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:53   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Kjara- nije ni shvaćeno drugačije nego kao dobronamjerna zafrkancija. Normalno da ću ti i ja poželiti sreću.

Bosanac07- ma ja sam prije malo i grintao, kakva bi ovo bila tema da nitko u njoj ne grinta.
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 10:58   #68 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Kjara- nije ni shvaćeno drugačije nego kao dobronamjerna zafrkancija. Normalno da ću ti i ja poželiti sreću.

Bosanac07- ma ja sam prije malo i grintao, kakva bi ovo bila tema da nitko u njoj ne grinta.
ajde, ajde, nemoj biti skroman, eto i ovim odgovorom si pokazao nešto kao nisam ni ja svetac...petica za tebe
bosanac07 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 11:03   #69 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke

hvala Wolf.....bit ce tu jos ups and downs...i znam da prema onome sto sam napisala izgleda kao da sam bila druga mjesecima, godinama.., ali nije tako...stvarno sam se trudila u situaciji koju zaista nisam niti trazila niti ocekivala, dati mu vremena i prostora,prepustiti njemu odluku sto zeli...zato sam si nekako mirna..a sad sto bude bit ce...zivot mi treba dati jos jedan odgovor
*kjara* je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 11:34   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,884
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Još ćete me natjerati da se zacrvenim, cure... Polaskan sam vašim lijepim mišljenjem o meni. Potrudit ću ga se opravdati (pogotovo ako vi poželite razgovarati).
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113