Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Još ćete me natjerati da se zacrvenim, cure... Polaskan sam vašim lijepim mišljenjem ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 11:51   #71 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
bosanac07 se izdvaja iz mase
Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?!

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Još ćete me natjerati da se zacrvenim, cure... Polaskan sam vašim lijepim mišljenjem o meni. Potrudit ću ga se opravdati (pogotovo ako vi poželite razgovarati).
ja iskreno vapim za razgovorima s normalnim osobama jer se trenutno družim s ljudima kojim očito smatraju da što god kažem da je ili krivo, ili cinično.

Ne znam kako sam upala u tako nešto i zašto ne izlazim iz toga, samo znam da nakon svakog razgovora kažem sebi "ne, ovo nema smisla"...onda opet oprostim, zaboravim i sve ide dalje po starom. Čak sam jedno vrijeme počela samu sebe uvjeravati da sam ja loša i da sam zaslužila takve reakcije!?!?! Onda sam shvatila da mi se to događa samo s jednom osobom i da vjerojatno nije problem u meni.

Kako se nosite s ljudima koji imaju u sebi 50% divnih i rijetkih kvaliteta, ali onih ostalih 50% loših (možda ne za druge ali za vas loših) vas vrijeđaju, povređuju, izluđuju?

Da li pobjeći glavom bez obzira ili trpiti zbog onih dobrih kvaliteta koje su vama jako bitne, a rijetko se pronalaze? HELP
bosanac07 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 12:20   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,887
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ako govoriš o tim kvalitetama u vezi, ne znam, a u slučaju prijateljstva... Dobro mi je poznat taj osjećaj, bilo je takvih ljudi (ali nisam sebe krivio), probavao sam se držati onih stihova iz pjesme (koju sam stavio sinoć Robin u 'birtiji', i te stihove joj preporučio): "pamti lijepe stvari koje su ti rečene, a zaboravi ružne (ako uspiješ, reci mi kako si to uspio)". Ja sam na kraju se doveo u situaciju s takvim ljudima, da stavim jednosmjerni filter u odnose- jednostavno, si ne dozvoliti da te njihove loše kvalitete utječu na mene.

P.S. blago tebi s prijateljima s tih 50-50- za sebe bih rekao da sam 80-20 (u 'korist' loših osobina, no one su više autodestruktivne nego destruktivne, pa ne utječu toliko na prijatelje/sugovornike.... bar se nadam )
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 12:56   #73 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
bosanac07 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ako govoriš o tim kvalitetama u vezi, ne znam, a u slučaju prijateljstva... Dobro mi je poznat taj osjećaj, bilo je takvih ljudi (ali nisam sebe krivio), probavao sam se držati onih stihova iz pjesme (koju sam stavio sinoć Robin u 'birtiji', i te stihove joj preporučio): "pamti lijepe stvari koje su ti rečene, a zaboravi ružne (ako uspiješ, reci mi kako si to uspio)". Ja sam na kraju se doveo u situaciju s takvim ljudima, da stavim jednosmjerni filter u odnose- jednostavno, si ne dozvoliti da te njihove loše kvalitete utječu na mene.

P.S. blago tebi s prijateljima s tih 50-50- za sebe bih rekao da sam 80-20 (u 'korist' loših osobina, no one su više autodestruktivne nego destruktivne, pa ne utječu toliko na prijatelje/sugovornike.... bar se nadam )
mislim na odnose u vezi...u prijateljstvima je lakše, nekako ne primaš sve osobno i k srcu, a na kraju krajeva ako ti se nešto čini pretjerano nepravedno i nesuvislo - makneš se i druženje svedeš na minimun

pitanje se odnosi na vezu u koju si uložio puno sebe, vremena i ljubavi
bosanac07 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 13:46   #74 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,389
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: bosanac07 Pogledaj Poruke

Kako se nosite s ljudima koji imaju u sebi 50% divnih i rijetkih kvaliteta, ali onih ostalih 50% loših (možda ne za druge ali za vas loših) vas vrijeđaju, povređuju, izluđuju?

Da li pobjeći glavom bez obzira ili trpiti zbog onih dobrih kvaliteta koje su vama jako bitne, a rijetko se pronalaze? HELP
Pa to je ravnoteža!
Što će ti dosadna, licemjerna osoba sa mnoštvom kvaliteta bez mana?
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 14:29   #75 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT
[quote=*kjara*;560379]kad si se vec javio na moj topic , da te pitam...a koji je razlog svadje?..ako ga zelis reci naravno ...

ima više razloga pa mi se neda pisat jer bi to trajalo......

sorry za off topic

Citat:
Pravi autor: *kjara* Pogledaj Poruke
kad si se vec javio na moj topic , da te pitam...a koji je razlog svadje?..ako ga zelis reci naravno ...

ima više razloga pa mi se neda pisat jer bi to trajalo......

sorry za off topic

Zadnji Uredio daidza : 12-11-07 u 16:34.
WC NeT je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 17:42   #76 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

svako ima mane ali smije se trpit ponižavanje i omalovažavanje-to nikada
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 17:50   #77 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Bosanac, a da vi poradite na tim njegovim osobinama koje ti očito vrlo teško padaju, a usput mu daj i priliku da on tebi kaže ako ga nešto smeta na/u vezi tebe... Naravno, ako to njegovo nisu toliko ružne stvari koje je Robin rekla da si nitko ne smije dozvoliti (ali treba uzeti u obzir i mogućnost da druga osoba nije ni svjesna da je takvo ponašanje drugome ponižavajuće i omaloovažavajuće- pa opet razgovor može nešto postići). Možda tih 50% koji se tebi sviđaju nadjačaju onih drugih 50%, pa dobiješ puno bolji i prihvatljiviji omjer...
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 18:02   #78 (permalink)
dr.sc. Foruma

ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

a ti Robin..kako si mi ti?...

ja sam u mislima stalno,nadam se d će se uskoro riješit situacija čije riješenje toliko priželjkujem
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 18:12   #79 (permalink)
Akademik Foruma

Zar nam i Robin nešto muči?!? Oprosti što nisam primjetio...

Ajde nam onda reci, što te to muči, da ispravim svoju nepažnju... Možda ću imati štogod pametnog za savjerovati (uvijek postoji prvi put, zar ne? ).
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 18:29   #80 (permalink)
dr.sc. Foruma

pa u principu nisam baš ni pričala o ničemu.
moja situacija zahtijevala bi otvaranje novog topica i pisanje romana da bi objasnila.
ali u principu sve će se to riješit samo,mislim da svaka veza i odnosi između dvoje ljudi imaju uspona i padova
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113