Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?! u Društvo forumu; Dobro, onda ću ti držati fige da se to što prije riješi na najbolji mogući način....

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 18:40   #81 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: dati jos vremena ili je sve krenulo nizbrdo?!

Dobro, onda ću ti držati fige da se to što prije riješi na najbolji mogući način.
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:35   #82 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

zahvaljujem!
ma jebiga to ti je ako kada zapneš nao onog ljubomornog do pakla i nazad
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:47   #83 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Prvo, čestitke na 1000 poruke profesorice. (sad bi prigodno uz čestitku stavio smajlić, ali kad već spomineš ljubomoru, ne rastaje mi se sa životom ).

A čuj, ja sam znao biti ljubomoran, pa ti mogu reći da je to najgluplji osjećaj- vjeruješ toj osobi i cijeniš ju (barem ja u tom slučaju jesam), a ponašaš se kao da misliš potpuno obrnuto... Što ja znam, mada sam ja više bio posesivan, a ljubomora je bila nuspojava.

U tim situacijama uvijek moraš kontrirati- ako je stvarno ljubomoran (u odnosu na druge dečke), možda mu nije zgorega objasniti što to govori o njegovom mišljenju o tebi...
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 20:10   #84 (permalink)
dr.sc. Foruma

ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

zahvaljujem
haha ma sguran si na ovom forumu

pazi imam i ja ljubomore u sebi ali kada su ov+boje takv onda je t mao zeznutotako da sam se ja dosta skuiral
mali to i imponira ali do nekih granica
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 20:27   #85 (permalink)
Akademik Foruma

Hvala na ohrabrenju... Onda ide propušteni uz čestitku.

Ajde, pametno je da bar netko stane na loptu. Samo nemoj da ispadne da se povlačiš, to može ispasti i kao 'slabost', ali i kao dobar adut- "ako se ja mogu skulirati, možeš i ti... ako se potrudiš i razmisliš".
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 20:51   #86 (permalink)
dr.sc. Foruma

vjeruj mi ja se na povlačim nikada dok ne dokažem svoje..nema toga kod mene,sigurna sam u sebe,svoje želje i postupke
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 10:51   #87 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 14
bosanac07 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Bosanac, a da vi poradite na tim njegovim osobinama koje ti očito vrlo teško padaju, a usput mu daj i priliku da on tebi kaže ako ga nešto smeta na/u vezi tebe... Naravno, ako to njegovo nisu toliko ružne stvari koje je Robin rekla da si nitko ne smije dozvoliti (ali treba uzeti u obzir i mogućnost da druga osoba nije ni svjesna da je takvo ponašanje drugome ponižavajuće i omaloovažavajuće- pa opet razgovor može nešto postići). Možda tih 50% koji se tebi sviđaju nadjačaju onih drugih 50%, pa dobiješ puno bolji i prihvatljiviji omjer...
ma problem i je upravo to što o tome ne možemo razgovarati mirno i staloženo, pokušala sam bezbroj puta i svaki put je završilo žučnom svađom...

što se tiče onog što njega smeta kod mene svela sam na minimum i on je to primijetio, ali kad se od njega traži isto on tvrdi da me ničim nije ni povrijedio ni uvrijedio

nema tu kruha i to je to
bosanac07 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dati, jos, krenulo, nizbrdo, sve, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108