| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; Šta da kažem...sve samo govori,kako liječite depresiju?Zasto uopće i dolazi do toga?Vjerovatno se i sami ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Depresija Šta da kažem...sve samo govori,kako liječite depresiju?Zasto uopće i dolazi do toga?Vjerovatno se i sami katkad to zapitujete,i jednostavno vam treba neka podrška da to prebrodite..pa evo otvorih temu samo zato,nadam se da će vam biti od koristi... Jel vam se desilo kad da imate osjećaj da su vam svi okrenuli leđa? Da vam je život bijedan i da ste svima na teret? Da si jednostavno poželite skratit muke...
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Depresija Naravno da se nekad tako osjećam ali da mi pada ovo treće na pamet, to ne. Uglavnom razumijevanje i lijepa riječ pomognu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija shopping! Prijatelji! shopping! Čokolada shopping Obvezno nekaj radim da ne mislim na to i prođe...ne sasvim, ali dan po dan i sve je bolje i onda o5 u shopping ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Depresija Citat:
![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:24.

Tko rano rani,zahebo je pjevca