| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; u svakom slucaju bolje prihvatiti takav zivot kakav je i ici dalje nego se sazaljevati cijelo vrijeme... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,235
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija u svakom slucaju bolje prihvatiti takav zivot kakav je i ici dalje nego se sazaljevati cijelo vrijeme ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-02-08 Godina: 19
Poruka: 4
![]() | Re: Depresija Citat:
| |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Depresija Citat:
OVO VRIJEDI SAMO U ŽENSKOM SLUČAJU!!! Potrebni su ti prijatelji koji će dijeliti tvoju bol, i slušati tvoja sranja, i ne davati "dobre" savjete, jer se za savjete moraš pobrinuti sam!!! Potrebno je puno dobre volje, izlazaka i po mogućnosti posao ili nešto što će ti zaokupiti život na 5 - 8 sati dnevno, i da najgore potrebno je vremena!!!!
__________________ | |
| | |
| | #94 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija e pa vremena se ima samo ako si dobro uskladis poslove i ostale stvari koje ti okupiraju vrijeme , uvijek se nadje vremena za sve ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 241
![]() | Re: Depresija Citat:
I barem tona TESTOSTERONA!!!!˝
__________________ she broke my heart... so i ripped hers out | |
| | |
| | #96 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija i hladno pivo i uzivaj ![]()
| | |
| | #97 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Depresija depresija me rijetko hvata, skoro nikad... ali dosta cesto onako duboko razmisljam pa izgleda kao depresija... takve situacije koje su lose po moje mentalno zdravlje rijesava legenda Mate Miso Kovac prije spavanja i jedna duuuuuga corkica od minimalno 10ak sati... onda sam ko nov ![]()
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Hmmm kad me uvati i nemogu je se rjesiti onda prvo pokusan se iscrpiti nekako ici kod frenda na vricu i cili dan tuci a ako to ne uspije odem s brodom na po kanala uz bocu pelina pustim muziku da svira i zalim samog sebe pa kad shvatin koliko san jadan sve me prođe i sve super ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.

so i ripped hers out