| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; Moj ormar je svjedok i novčanik... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Depresija U depresiji probam čokoladu i umalo se ispovracam Čudna je to pojava...ta depresija,ima tu o čem razmišljat Ima ljudi koji nikad nisu bili u depresiji... užaaas,i što više razmišljam što mi se zapravo dogodilo to me sve više bedira Jednostavno više nemam lijeka... ![]()
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #16 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Nije istina, svaki čovjek je depresivan na neki način, samo normalno kod svakog se to manifestira drukčije. Evo, mene kad ulovi depra, inače sam teški pesimist, zbog ipak "prevelikog" egotripa nemam namjeru razmišljati što - bi - bilo - da - je - bilo. A pogotovo ak je neka romantična stvar, poput prekida u igri. Prekinuli smo. I kaj sad? Život ide dalje!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Depresija A uvijek nadjem neki novi nacin da se toga rjesim: malo odem van, gledam nesto smjesno ili zanimljivo na internetu, radim neke stvari koje nisu neka moja standardna rutina, ... Sve se moze rjesiti ![]()
__________________ "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." -- Albert Einstein |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Depresija Ja kada pričam o tome sa svojim prijateljima imam osjećaj kao da ih zamaram time... U zadnje vrijeme imam baš neki pesimističan pogled na sve... A najgore je što me savjest ždere kada razmišljam o svojim pogreškama koje sam učinio tokom veze ili prijateljstva... Imam neki osjećaj kao da sam sve najmilije otjerao od sebe ![]()
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #20 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija I sad kaj to znači, razmišljat ću o pogreškama koje sam učinio i živjet u grižnji ili ako si već svjesan greški, potrudit ćeš se na ponavljat ih o5 i živjeti normalno. Svaka greška se može koliko - toliko popravit, samo je bitna volja i trud... najlakše je ostati na razmišljanju za ono napravljeno!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.

i novčanik

Tko rano rani,zahebo je pjevca