| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; ..razgovaraj sam sa sobom..jedino se ti mozes shvatit..i pronaci najbolji izlaz..ovisi o cem se radi..puuno razmisljaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Depresija Hvala vam ljudi puno... Mogu vam reć da ste mi puno pomogli I da sam ispo iz tog sranja,presto misliti na pogreške i živjeti u prošlosti... Odlučio sam paziti ubuduće da neponavljam iste gluposti i nezamarat se previše,pa svi griješe zar ne? Ajde hvala vam puno.. PozZzZ!
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
![]() ![]() | Re: Depresija Citat:
imam iskustva s tim. Znam o cemu pricas. Nikad necu skuzit otkud to dolazi ali h.poirot svojim logickim igrama rijesi i to![]()
__________________ gotovo je | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Depresija Thnx,ma carevi ste svi ovdje,ali ovaj topic sam otvorio da i drugi dođu s istim problemom kojem bi mi mogli pomoći,a ne prvenstveno zbog sebe.Evo ga momci i djevojke,navratite do nas,imate našu podršku,bit će vam lakše kada nekome se povjerite,kažu padne 50% sa srca... A i imate naše iskustvo,nadam se da ćemo moć pomoći... ![]()
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Depresija je stanje duše... Što se tiče tvoga pitanja-o tome kada nam je teško-ima li itko uz nas...e pa ovako-svaki puta kada mi je bilo najteže nije bilo nikoga.To se naziva dno, a da nema toga dna, ne bi se imali kako odgurnuti da krenemo na površinu. Svi mi imamo drage ljude oko sebe, prijatelje, roditelje, ali isto tako smo sami, skroz sami. Za pomoć u liječenju depresije uvelike pomaže lijek-Zoloft. ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Poigram se stvorem, samo kako bi se bolje osjećala. To me najbolje opušta.
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | Re: Depresija ja kao jedna iskusna teta za ovu temicu hehe znaj, depresija se javlja zbog osjećaja koje si ti posložiš u glavi... nikad ništa nije onako loše ko što ti misliš... ja obično upadan u depresije kad mi se nešto promijeni na ljubavnom planu čitaj: neka koka mi sjebe stvari koje san tila ostavit u tajnosti ili iza jedne večeri uzrokovane alkoholom želim glavom od zid vidjevši kako san nisko pala...al eto prođe... nema nikakvog recepta da prođe... jedino vrime liči to... i razmišljanje... možda zvuči malo glupo al eto...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Zbog smrtnog sliucaja u obitelji pao sam u jebenu depru dva tjedna nisam bio na poslu. Rjesio sam se tako da sam bio sa suprugom i bebicom koje su mi je bile velika podrska,naravno i sa svojim najdrazim prijateljima. I eto sad nakon dva tjedna se osjecam onaj stari doduše nije jos to to depra zna potrajati punooo duze ali nije dobro prepustiti joj se onda ode sve u k****.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:13.

imam iskustva s tim. Znam o cemu pricas. Nikad necu skuzit otkud to dolazi ali h.poirot svojim logickim igrama rijesi i to