Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; ovo sranje iz Pule me danas dotuklo. fuj, fuj, fuj..kakvi smo mi to ljudi...za tog čovjeka nema dovoljne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-11-07, 12:07   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
Re: Depresija

ovo sranje iz Pule me danas dotuklo.

fuj, fuj, fuj..kakvi smo mi to ljudi...za tog čovjeka nema dovoljne kazne... fuj.
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 12:21   #32 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
ovo sranje iz Pule me danas dotuklo.

fuj, fuj, fuj..kakvi smo mi to ljudi...za tog čovjeka nema dovoljne kazne... fuj.
za toga u puli potrebna je ona moja poznata kazna... mučenje do smrti i nakon smrti

govno jedno, ne bi ga ja ubio... nije zaslužio da umre... nek se muči... da ga bar ja mogu mučit dok ne crkne i mrtvog ga mučit

ne, nisam u depri
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 18:07   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Mislim da jedino prijatelji najbliskiji mogu najviše da ti pomognu, ili brat ili sestra...Ja inače baš teško prolazim kroz tu depresiju kad sam sama...ne mogu tako...uglavnom se okrenem prijateljima,ili nekom bliskom kada se tako osećam.
Star 29-11-07, 21:55   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

imam konja i psa. to mi je najbolji lijek protiv depresije... posvetim im se maksimalno, i uživam.. nema te stvari koja bi me pored njih bacila u depresiju (govorim o tome da mi bilo koja prijateljica okrene leđa). životinja će ti uvijek bit najbolji prijatelj i nikad te nebude ostavila na cijedilu!
preporućam da nabaviš barem nekog malog psa.. probaj spasit nekog mališana iz šinteraja. taj bi te gledao ko Boga cijeli život!! i nikakav ti se prijatelj ne bi mogao s njim mjeriti!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 20:29   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-11-07
Godina: 19
Poruka: 27
dream_girl_ se izdvaja iz mase
Arrow Re: Depresija

u zadnje vrijeme me često "lovi" depra al pokušam je se riješiti da vrijeme više provodim s prijateljima, izlasci itd.
dream_girl_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 20:33   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 621
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase

ak vam je lakse ja sam u depresiji zadnjih mjesec i pol dana.. uglavnom zbog ljubavnih problema... nista bas nista me ne moze razveseliti i stalno sam zivcana i ovakva i onakva i zalim ljude koji su svaki dan sa mnom...
jebi ga... poslje kise uvijek dolazi sunce...
THE SEX
Lucia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 20:51   #37 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

ne dovodim se u situaciju da budem u depresiji..nisam takav tip..
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 00:41   #38 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,227
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Kad postoji samo mala naznaka da ce me uhvatit depresija, ja se angaziram na 100 strana, cili dan letam negdi, radim 5 stvari u isti cas, bacim se na ucenje jezika, shopping, sredujem sobu, odem na nekoliko pića, u solarij, vjezbam, meditiram, citam sarene casopise, dodem na CP, gledam komedije.... Nedam depri gusta, brza sam od nje. A i kad me "stigne" i bas osjetim onu neku tugu, uvalim se dragome u krevet i recem mu da mi mazi guzu... Pomaže.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 13:11   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 105
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica

ja sam trenutno....užas...oni koji slušaju cajke ima jenda pjesma od elme sinanović zove se depresija...eh pa poslušajte....pa ćete čuti kako se ja osjećam...a sve to radi "ljubavi"...evo vam riječi od te pjesme:::

Mogu bas sve ja oprobati
i na rukama prohodati
na noge cu opet morati
kad se ljubav jednom pokvari
nek je djavo vise popravi
bar na jednom traga ostavi
(depresija)
sve se zaboravlja malo sutra
Refren
Tesna dusa, tesna koza
sa zivcima sam davno losa
vide drugi, vidim i ja
stigla me je depresija
Nervozna i rastrzana
besna i neispavana
nemam vise iluzija
ubice me depresija
Mozes smrtno da me uvredis
pa na salu sve da prebacis
ama nista sad to ne znaci
kad na srcu pukne jedan sav
za njim krenu bar jos nova dva
za cas posla slomiti me zna
(depresija)
sve se zaboravlja malo sutra
Refren
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 18:25   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

kad ste u depri slušate cajke(oni kji to slušaju i ne sva populacija,bilo muška iliti ženska),95 posto je o propalim ljubavima i pijanstvu...kako to pomaže da izadjete iz depre?

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: depresija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111