| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; ovo sranje iz Pule me danas dotuklo. fuj, fuj, fuj..kakvi smo mi to ljudi...za tog čovjeka nema dovoljne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Citat:
![]() govno jedno, ne bi ga ja ubio... nije zaslužio da umre... nek se muči... da ga bar ja mogu mučit dok ne crkne i mrtvog ga mučit ne, nisam u depri ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Mislim da jedino prijatelji najbliskiji mogu najviše da ti pomognu, ili brat ili sestra...Ja inače baš teško prolazim kroz tu depresiju kad sam sama...ne mogu tako...uglavnom se okrenem prijateljima,ili nekom bliskom kada se tako osećam.
__________________ ♥ |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija imam konja i psa. to mi je najbolji lijek protiv depresije... posvetim im se maksimalno, i uživam.. nema te stvari koja bi me pored njih bacila u depresiju (govorim o tome da mi bilo koja prijateljica okrene leđa). životinja će ti uvijek bit najbolji prijatelj i nikad te nebude ostavila na cijedilu!preporućam da nabaviš barem nekog malog psa.. probaj spasit nekog mališana iz šinteraja. taj bi te gledao ko Boga cijeli život!! i nikakav ti se prijatelj ne bi mogao s njim mjeriti!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija ak vam je lakse ja sam u depresiji zadnjih mjesec i pol dana.. uglavnom zbog ljubavnih problema... nista bas nista me ne moze razveseliti i stalno sam zivcana i ovakva i onakva i zalim ljude koji su svaki dan sa mnom... jebi ga... poslje kise uvijek dolazi sunce...
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Kad postoji samo mala naznaka da ce me uhvatit depresija, ja se angaziram na 100 strana, cili dan letam negdi, radim 5 stvari u isti cas, bacim se na ucenje jezika, shopping, sredujem sobu, odem na nekoliko pića, u solarij, vjezbam, meditiram, citam sarene casopise, dodem na CP, gledam komedije.... Nedam depri gusta, brza sam od nje. A i kad me "stigne" i bas osjetim onu neku tugu, uvalim se dragome u krevet i recem mu da mi mazi guzu... Pomaže. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Depresija ja sam trenutno....užas...oni koji slušaju cajke ima jenda pjesma od elme sinanović zove se depresija...eh pa poslušajte....pa ćete čuti kako se ja osjećam...a sve to radi "ljubavi"...evo vam riječi od te pjesme::: Mogu bas sve ja oprobati i na rukama prohodati na noge cu opet morati kad se ljubav jednom pokvari nek je djavo vise popravi bar na jednom traga ostavi (depresija) sve se zaboravlja malo sutra Refren Tesna dusa, tesna koza sa zivcima sam davno losa vide drugi, vidim i ja stigla me je depresija Nervozna i rastrzana besna i neispavana nemam vise iluzija ubice me depresija Mozes smrtno da me uvredis pa na salu sve da prebacis ama nista sad to ne znaci kad na srcu pukne jedan sav za njim krenu bar jos nova dva za cas posla slomiti me zna (depresija) sve se zaboravlja malo sutra Refren
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: Depresija kad ste u depri slušate cajke(oni kji to slušaju i ne sva populacija,bilo muška iliti ženska),95 posto je o propalim ljubavima i pijanstvu...kako to pomaže da izadjete iz depre? ![]() ![]() ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.

posvetim im se maksimalno, i uživam.. nema te stvari koja bi me pored njih bacila u depresiju (govorim o tome da mi bilo koja prijateljica okrene leđa). životinja će ti uvijek bit najbolji prijatelj i nikad te nebude ostavila na cijedilu!
A i kad me "stigne" i bas osjetim onu neku tugu, uvalim se dragome u krevet i recem mu da mi mazi guzu...
Pomaže. 
,velika nedaju disati