Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; ne pomaze nikako....samo me baci u jos vecu depru....i ko ce me izvlec odtam....nemam vitlo......

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-12-07, 21:46   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Depresija

ne pomaze nikako....samo me baci u jos vecu depru....i ko ce me izvlec odtam....nemam vitlo...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 22:16   #42 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,232
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
recem mu da mi mazi guzu... Pomaže.
Hihi... ovo mi je bilo tako simpatično za pročitati, i podsjetilo me na mene
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 00:33   #43 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika temperamentna

Datum registracije: 22-06-07
Godina: 22
Poruka: 61
temperamentna se izdvaja iz mase

..hvala bogu..al depresija me ne vata tako često..al kad me uvati..e katastrofa..naravno..očajne sam volje..ne da mi se nigdi ići..s nikim pričati.. ne volin nikog viditi.. ono jednostavno se povučen u neki svoj svit..i razmišljam (što možda nije najbolja solucija), pa skužin da me svi jebu u zdrav mozak,itd,itd..ustvari kad sam u depresiji ljuta san na sve i svašta..i najbolje mi je sama sa sobom,. al nakon nekog kratkog vrimena odlučin ipak biti svoja..i čiste glave idem naprijed..
temperamentna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 00:51   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

ja sam već nekih 2 tjedna u takvom bedu da.... ne sjećam se da me ikad ovako dugo držalo ili ovako jako.samo plačem,ne mogu spavat,ne mogu jest,ako bilo šta pojedem odmah mi se počne povraćat....dovoljna mi je samo jedna riječ,bilo koja i ja već počnem plakat.....prije sam znala sve te osjećaje zatomit u sebi i jednostavno preć preko njih,ali sada....
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 00:59   #45 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika temperamentna

Datum registracije: 22-06-07
Godina: 22
Poruka: 61
temperamentna se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
ja sam već nekih 2 tjedna u takvom bedu da.... ne sjećam se da me ikad ovako dugo držalo ili ovako jako.samo plačem,ne mogu spavat,ne mogu jest,ako bilo šta pojedem odmah mi se počne povraćat....dovoljna mi je samo jedna riječ,bilo koja i ja već počnem plakat.....prije sam znala sve te osjećaje zatomit u sebi i jednostavno preć preko njih,ali sada....
pa jel postoji neki valjani razlog za takvo stanje..ili samo od sebe?
temperamentna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 01:01   #46 (permalink)
Uvaženi forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

a postoji...sad koliko je valjan to neznam
ma sve je to privremeno...ubrzo ću ja bit ona stara...smiješak na lice i sve je OK
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 08:06   #47 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

kak se možete tak mladi bedirat?
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 15:46   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

a vjeruj mi da znaš šta mi sve dogodilo u zadnje vrijeme,tj šta se događa i meni i ljudima koji su mu bliski i ti bi bio u istom raspoloženju kao i ja-nažalost
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 18:17   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,059
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Hvala Bogu rijetko me ulovi depra, a kad se to dogodi - okrenem se prijateljima i ljudima koji me vole. U društvu mi je uvijek bolje i barem tada zaboravim na probleme i sve što me muči. Najgore mi je kad u tim trenucima moram bit sama, to me ubija.
Malena_rozy nadam se da će ti nova godina donijeti puno, puno, puno ljepših i sretnijih trenutaka.
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 11:16   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
shopping!
Prijatelji!
shopping!
Čokolada
shopping
Obvezno nekaj radim da ne mislim na to i prođe...ne sasvim, ali dan po dan i sve je bolje i onda o5 u shopping
Ovo pali u ženskom slučaju!
Muškarci mrze šoping!!!

Smješak na licu imam uvijek, čak iako sam jako tužan ili depresivan!

Problem je ispod kože, ako nešto kuha; onda van, izlasci, ekipa, cuga, glupiranje i ono najvažnije nažalost - puno vremena za proći, kako bi se vratio na staro!
Ako ni to ne upali ima ljekova protiv depre na biljnoj bazi koji ne štete organizmu!

Citat:
Pravi autor: temperamentna Pogledaj Poruke
..hvala bogu..al depresija me ne vata tako često..al kad me uvati..e katastrofa..naravno..očajne sam volje..ne da mi se nigdi ići..s nikim pričati.. ne volin nikog viditi.. ono jednostavno se povučen u neki svoj svit..i razmišljam (što možda nije najbolja solucija), pa skužin da me svi jebu u zdrav mozak,itd,itd..ustvari kad sam u depresiji ljuta san na sve i svašta..i najbolje mi je sama sa sobom,. al nakon nekog kratkog vrimena odlučin ipak biti svoja..i čiste glave idem naprijed..
U onom trenutku kada se povučemo u sebe, svi oni koji nam pokušavaju pomoći ispadnu najveći neprijatelji, mi smo u pravu i gubimo iz dana u dan!

Nikad se ne povlačiti u sebe i tražiti odgovore sami, zaključci će uvijek biti krivi jer, se temelje na našoj logici koja je bazirana na našem BEDu!!!

Zadnji Uredio daidza : 09-01-08 u 13:32.
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: depresija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108