| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; ne pomaze nikako....samo me baci u jos vecu depru....i ko ce me izvlec odtam....nemam vitlo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Depresija ne pomaze nikako....samo me baci u jos vecu depru....i ko ce me izvlec odtam....nemam vitlo...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-06-07 Godina: 22
Poruka: 61
![]() | Re: Depresija ..hvala bogu..al depresija me ne vata tako često..al kad me uvati..e katastrofa..naravno..očajne sam volje..ne da mi se nigdi ići..s nikim pričati.. ne volin nikog viditi.. ono jednostavno se povučen u neki svoj svit..i razmišljam (što možda nije najbolja solucija), pa skužin da me svi jebu u zdrav mozak,itd,itd..ustvari kad sam u depresiji ljuta san na sve i svašta..i najbolje mi je sama sa sobom,. al nakon nekog kratkog vrimena odlučin ipak biti svoja..i čiste glave idem naprijed.. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija ja sam već nekih 2 tjedna u takvom bedu da.... ne sjećam se da me ikad ovako dugo držalo ili ovako jako.samo plačem,ne mogu spavat,ne mogu jest,ako bilo šta pojedem odmah mi se počne povraćat....dovoljna mi je samo jedna riječ,bilo koja i ja već počnem plakat.....prije sam znala sve te osjećaje zatomit u sebi i jednostavno preć preko njih,ali sada....
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-06-07 Godina: 22
Poruka: 61
![]() | Re: Depresija Citat:
| |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija a postoji...sad koliko je valjan to neznam ma sve je to privremeno...ubrzo ću ja bit ona stara...smiješak na lice i sve je OK ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija a vjeruj mi da znaš šta mi sve dogodilo u zadnje vrijeme,tj šta se događa i meni i ljudima koji su mu bliski i ti bi bio u istom raspoloženju kao i ja-nažalost ![]()
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,059
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Hvala Bogu rijetko me ulovi depra, a kad se to dogodi - okrenem se prijateljima i ljudima koji me vole. U društvu mi je uvijek bolje i barem tada zaboravim na probleme i sve što me muči. Najgore mi je kad u tim trenucima moram bit sama, to me ubija. Malena_rozy nadam se da će ti nova godina donijeti puno, puno, puno ljepših i sretnijih trenutaka. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #50 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Citat:
Muškarci mrze šoping!!! Smješak na licu imam uvijek, čak iako sam jako tužan ili depresivan! Problem je ispod kože, ako nešto kuha; onda van, izlasci, ekipa, cuga, glupiranje i ono najvažnije nažalost - puno vremena za proći, kako bi se vratio na staro! Ako ni to ne upali ima ljekova protiv depre na biljnoj bazi koji ne štete organizmu! Citat:
Nikad se ne povlačiti u sebe i tražiti odgovore sami, zaključci će uvijek biti krivi jer, se temelje na našoj logici koja je bazirana na našem BEDu!!! Zadnji Uredio daidza : 09-01-08 u 13:32. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

Pomaže. 
ovo mi je bilo tako simpatično za pročitati, i podsjetilo me na mene 
ne sjećam se da me ikad ovako dugo držalo ili ovako jako.samo plačem,ne mogu spavat,ne mogu jest,ako bilo šta pojedem odmah mi se počne povraćat....dovoljna mi je samo jedna riječ,bilo koja i ja već počnem plakat.....prije sam znala sve te osjećaje zatomit u sebi i jednostavno preć preko njih,ali sada....