| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; alkohol + žena. Nema bolje kombinacije. Zapravo za one što puše citirat ću svoj omilljeni citat:''Tri najveća užitka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07
Poruka: 55
![]() | Re: Depresija ja sam u depresiji godinama,alkohol sam batalio,marihuanu isto...frendovi znaju srat do besvjesti...od lijekova otupim,psihoterapija se svodi na gluposti tipa ...ti to možeš,samo se potrudi...na kraju se pomiriš i živiš s tim..i još nešto, depresija ne traje dva,pet ili deset dana.U tom vremenskom periodu nisi je ni svjestan,tek nakon nekoliko mjeseci može se odvojiti od neuroze...
__________________ I've become so numb I can't feel you there... |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Citat:
![]() ps. izjave nekih zašto slušaju cajke: jer se mogu naći u riječima - ostao je bez benge ![]() - ostao je bez ljepila ![]() - a šta svašta ženiš ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija meni svaki mjesec depra isto pocme . 15. neznam... samo val nezdaovoljstva. jos posto sam bila 12 dana u bolnici, vjerovali ili ne FALI MI BOLNICA!! pricanje do 3 ujutro, ometanje reda i mira, zafrkavanje doktora oko moje rupe u trbuhu, vozanje sestara..... bas ono.... ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Depresija mene dobrana depra prala neko vrjeme pred par godina... i sad me zna oprat tu i tamo.. al ništa vremenski duže i što nebi mogo razrješit vlastitim umom i razumom! shvatio sam neke stvari.. ustvari si sam i nemož ničemu dopustit da bude jache od tebe samog! jednostavnim rječnikom> ne bedirat se bezvz ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija Citat:
![]() a što se depresije tiče, jedino su me neugodna životna iskustva prethodnih godina povukla u to stanje i trebalo je dugo da se izvučem iz toga. još se desi koji loš dan pa podsjeti na neke stvari, ali prolazi nekako...nasreću s tim se nosim i ja sam "back on the road again"! ![]() | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: New York Godina: 48
Poruka: 16
![]() | Re: Depresija Ovdje (NYC) sam upoznao zapanjujuce veliki broj ljudi koji pate od teske depresije, manje vise dugogodisnje. Cca 15% ih zavrsi suicidom... Kada ih pogledas sa strane, super izgledaju, novaca imaju vise no sto se moze zamisliti, obrazovani, bili posvuda po svijetu no the black dog is grize i ne pusta. Get out and stay out veli C.G. Jung je najbolji put za izlazak iz depresije i to i sam potpisujem. Upoznao sam izvjesnog Andrew Solomona ovdje, covjek je napisao najbolju knjigu na temu depresije ("The Noonday Demon") i njegova je definicija da je depresija u biti, flaw in love, kak' se to veli, greska u ljubavi (?). Flaw se, uglavnom, tice nas samih. |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

. 15. neznam... samo val nezdaovoljstva. jos posto sam bila 12 dana u bolnici, vjerovali ili ne FALI MI BOLNICA!! pricanje do 3 ujutro, ometanje reda i mira, zafrkavanje doktora oko moje rupe u trbuhu, vozanje sestara..... bas ono....

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.