Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; alkohol + žena. Nema bolje kombinacije. Zapravo za one što puše citirat ću svoj omilljeni citat:''Tri najveća užitka ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-01-08, 12:18   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 21
Poruka: 23
monostabil se izdvaja iz mase
Re: Depresija

alkohol + žena. Nema bolje kombinacije. Zapravo za one što puše citirat ću svoj omilljeni citat:''Tri najveća užitka su vino prije i cigareta poslije''- Milan Kundera.
monostabil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 08:40   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

.. i s vremenom ostane samo alkohol!

... i onda buđenje sa 35 kao stari zadrti alkos!
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 12:18   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-09-07
Poruka: 55
godzzila se izdvaja iz mase

ja sam u depresiji godinama,alkohol sam batalio,marihuanu isto...frendovi znaju srat do besvjesti...od lijekova otupim,psihoterapija se svodi na gluposti tipa ...ti to možeš,samo se potrudi...na kraju se pomiriš i živiš s tim..i još nešto, depresija ne traje dva,pet ili deset dana.U tom vremenskom periodu nisi je ni svjestan,tek nakon nekoliko mjeseci može se odvojiti od neuroze...
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 09:56   #54 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: LAMPA8 Pogledaj Poruke
kad ste u depri slušate cajke(oni kji to slušaju i ne sva populacija,bilo muška iliti ženska),95 posto je o propalim ljubavima i pijanstvu...kako to pomaže da izadjete iz depre?:hmm

Pa pomaže vjerojatno isto onoliko koliko se neki mladići i djevojke "prepoznaju" u njima... a stihovi su u stilu "pješke idem iz grada preko tuđih livada"; "suzama sam lepio tapete kada čuh da mi ote dete" ili "bacit ću se sa petog sprata, rodila mi žena a ja nisam tata"

ps. izjave nekih zašto slušaju cajke: jer se mogu naći u riječima

- ostao je bez benge

- ostao je bez ljepila

- a šta svašta ženiš
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 10:17   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

ja sam trenutačno u blagoj depresiji
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 12:25   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

mene još pere i prati će me!
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 12:40   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

meni svaki mjesec depra isto pocme . 15. neznam... samo val nezdaovoljstva. jos posto sam bila 12 dana u bolnici, vjerovali ili ne FALI MI BOLNICA!! pricanje do 3 ujutro, ometanje reda i mira, zafrkavanje doktora oko moje rupe u trbuhu, vozanje sestara..... bas ono....
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 20:51   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

mene dobrana depra prala neko vrjeme pred par godina... i sad me zna oprat tu i tamo.. al ništa vremenski duže i što nebi mogo razrješit vlastitim umom i razumom!
shvatio sam neke stvari.. ustvari si sam i nemož ničemu dopustit da bude jache od tebe samog!
jednostavnim rječnikom> ne bedirat se bezvz
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 21:19   #59 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
meni svaki mjesec depra isto pocme . 15. neznam... samo val nezdaovoljstva. jos posto sam bila 12 dana u bolnici, vjerovali ili ne FALI MI BOLNICA!! pricanje do 3 ujutro, ometanje reda i mira, zafrkavanje doktora oko moje rupe u trbuhu, vozanje sestara..... bas ono....
poznato mi je to... bome ja u životu prošao bolnicaaa...

a što se depresije tiče, jedino su me neugodna životna iskustva prethodnih godina povukla u to stanje i trebalo je dugo da se izvučem iz toga. još se desi koji loš dan pa podsjeti na neke stvari, ali prolazi nekako...

nasreću
s tim se nosim i ja sam "back on the road again"!

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 19:00   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 48
Poruka: 16
GreyGhost se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
mene još pere i prati će me!
Ovdje (NYC) sam upoznao zapanjujuce veliki broj ljudi koji pate od teske depresije, manje vise dugogodisnje. Cca 15% ih zavrsi suicidom...

Kada ih pogledas sa strane, super izgledaju, novaca imaju vise no sto se moze zamisliti, obrazovani, bili posvuda po svijetu no the black dog is grize i ne pusta.

Get out and stay out veli C.G. Jung je najbolji put za izlazak iz depresije i to i sam potpisujem. Upoznao sam izvjesnog Andrew Solomona ovdje, covjek je napisao najbolju knjigu na temu depresije ("The Noonday Demon") i njegova je definicija da je depresija u biti, flaw in love, kak' se to veli, greska u ljubavi (?).

Flaw se, uglavnom, tice nas samih.
GreyGhost je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: depresija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108