| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: xlimit Šta da kažem...sve samo govori,kako liječite depresiju?Zasto uopće i dolazi do toga?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Depresija Citat:
..... svakom dođe u nekim trenutcima misao da je najbolje skratit muke..ali to nije izlaz.... | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Depresija A, ja mislim da svatko ima svoj način da riješi depresiju, moj način je da slušam pjesme i zamislim se oko nečega zbog čega je uopće došlo do toga, nađem si temu i onda se sam sa sobom svađam u glavi(mal izgleda ludo) ali na taj način zaboravim na depresiju. Jednostavno izađem iz nje, malo sam i šaljiv tip i imam veliku obitelj, pa stoga i s njima se zabavim, a i nazovem ili popričam s nekom osobom raspravljam, tako da zapravo kada uđem u depresiju brže tražim način kako izaći iz nje to ti je jedino što ti mogu preporučiti!!!! Ali niti u ludilu ne pomišljajte na to da si oduzmete život, jer uvijek postoji osoba koja vas voli na neki način ili se to boji pokazati, ali zato živite svoj život punim energije i s manje negativnog mišljenja o sebi!!!!! Ako si usamljen imaš Croportal koji uvijek ima ljudi s kojima možeš popričati i razmjeniti svoje osjećaje!!!! Ja kao primjer uvijek volim ljudima pomagati ako zapadnu u depresiju!!! Toliko od mene!!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Odlično je napisala ova poviše mene, ova tu iznad Kad mene pukne loša volja primjetim to pa se treba nekako izvuć, sjetit se dobrih stvari a nakon nekoliko minuta sam se očistiš od beda! Ali dosta ima paničara pa loše raspoloženje trpaju u depresiju a to je gadna bolest, nije to baš svako loše raspoloženje. ali mene živo boli briga za to jer sam ja super, i da nisam ovako fenomenalan, svijet bi bio dosadno mjesto !!! |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Depresija Citat:
Ispravak netočnog navoda zbog moje slike u avataru svi misle da sam žensko, a ja sam zapravo muško, ali se malo zezam s Hello Kitty slikama i avatarima!!!! ![]() Nemoj misliti da ti zamjeram zbog toga!! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji | |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Citat:
ali.. jea ja rjeshavam mjuzom i sanjarenjem (lol ne xxx) nisam saljiv neam veliku obitelj tak da banana..cekam subotu pa se nalijem. i to ak imam para .ak ne opet pushing ![]() razmisljal sam da se koknem al ipak nechu... ![]() ne zhivim s puno energije jer se brzo umoris..bolje laganini onak... imam croportal istina.. i onda se raspises i onda ti kazhu da si spammer i zaprijete ti kartonima i bannovima..a gle imam samo 9 postova po danu.. ja se vishe volim voziti nabit mjuzu do kraja i gas do kraja.. ali na autoputu i volim sladoled.. inache kaj si napisal... | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija svi možete prestat bit depresivni, dok sam ja tu nema mjesta depresiji ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija ma kakva depresija, kakve gluposti, pa kolko imate godina, pa kaj ste normalni, kakva depra, pa mladi smo svi jos, kolko god bilo tesko ili neznam kaj, osmjeh na lice, piva u ruci, muzika u srcu i idemo dalje, a ne zaglavit u nekoj depresiji, budite sigurni dok vi cvilite kak je nesto vama tesko da uvijek postoji onaj kome je bas u tom trenutku teze, ma uzivajte ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-01-08 Godina: 21
Poruka: 9
![]() | Re: Depresija Koknut se je nešto najgluplje što možete napraviti... ![]() Jedan moj frend se probao ubiti, i na kraju umjesto da su mu prijatelji pomogli (excluding me) oni su se sprdali s njim i govorili da samo traži pozornost... tako da, radije se priberite, nađite neki smisao, neki hobi, i napravite sve u svojoj moći da vas ljudi ne žale... a pogotovo da sam sebe ne žališ... |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,139
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija svi smo mi bili u takvim situacijama barem jednom u životu..... meni osobno nikad nije palo na pamet da si život oduzmem.....
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
« upda
|
A papir trpi... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:38.

..... svakom dođe u nekim trenutcima misao da je najbolje skratit muke..ali to nije izlaz....

kaj si napisal...
Koknut se je nešto najgluplje što možete napraviti...