| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; ma kakovo oduzimanje zivota, isuse boze, pa dajte molim vas, bolje oduzete noge nego zivot... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija ma kakovo oduzimanje zivota, isuse boze, pa dajte molim vas, bolje oduzete noge nego zivot ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08 Godina: 20
Poruka: 6
![]() | Re: Depresija Uff, ja znam padat u teške depre,al se nekako uvijek izvučem ![]() Ima tu raznih lijekova od kojih je meni najbolji pas (šteta šta sam u stanu inače bi imao svog cucka,a onda teško da bi me poslije posla doma dočekala depra )...ostali lijekovi su manje efektivni tipa alkohol, neki sport, trčanje, surfanje netom, čitanje nećeg dubokoumnog ili igranje nekih pc igri...Glavna stvar (kod mene) je da pas npr. uništi moju depru dok me alkohol i ostalo samo na 3-4 sata natjera da zaboravim ![]() |
| | |
| | #85 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija wamp odi sim, pa da ti rasvjetlim buducnost ![]() vic: dodje covjek do doktorice i pita ju: kaj mi mozete dat, kura.. mi je stalno u zraku veli doktorica: kucu auto i brak ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Depresija Citat:
Sjedni samo jedan dan u kolica, nemoj ustajat iz njih ni kad moraš na zahod, a da nemaš ni osjeta u mišu, ne diže ti se i ne znaš ni kad moraš na wc, i samo taj jedan dan tako prosjedi, i nakon toga zamisli da nakon tog dana dolazi novi, i novi, i novi, 365 dana u godini, i možda jo 40 i više godina vezana za svoja kolica i svoj kateter!!! ja bi si razmislio želim li tako provesti ostatak života!!!!! ![]()
__________________ | |
| | |
| | #88 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija Citat:
ha da se malo potrudis, ima dosta takvih invalida pa se bave sportom i rade i zive normalno i ne sazaljevaju se cjele dane, i jos se zajebavaju na svoj racun, i kaj bi sad trebali ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Depresija i ja samu depresiji... i lose se osjecam,tuzan,potisten... ali,i kićo slabinac je rezao vene,zbog jedne divne crne žene...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Depresija Citat:
Stvar je samo u glavi!!!
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
« upda
|
A papir trpi... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

)...ostali lijekovi su manje efektivni tipa alkohol, neki sport, trčanje, surfanje netom, čitanje nećeg dubokoumnog ili igranje nekih pc igri...