Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Depresija u Društvo forumu; ma kakovo oduzimanje zivota, isuse boze, pa dajte molim vas, bolje oduzete noge nego zivot...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 10:55   #81 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Re: Depresija

ma kakovo oduzimanje zivota, isuse boze, pa dajte molim vas, bolje oduzete noge nego zivot
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 11:46   #82 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-02-08
Godina: 20
Poruka: 6
DuffCrazy se izdvaja iz mase

Uff, ja znam padat u teške depre,al se nekako uvijek izvučem

Ima tu raznih lijekova od kojih je meni najbolji pas (šteta šta sam u stanu inače bi imao svog cucka,a onda teško da bi me poslije posla doma dočekala depra )...ostali lijekovi su manje efektivni tipa alkohol, neki sport, trčanje, surfanje netom, čitanje nećeg dubokoumnog ili igranje nekih pc igri...

Glavna stvar (kod mene) je da pas npr. uništi moju depru dok me alkohol i ostalo samo na 3-4 sata natjera da zaboravim
DuffCrazy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 17:08   #83 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 318
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

depresija kao i svako trenutacno stanje ne traje dugo kod normalnih no radi lakseg opstanka nikako ne povlaciti se u sebe, treba pricati, zezati se, izlaziti, druziti se jer se otvaraju novi vidici zivota
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 17:28   #84 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ne znam da li je samo pms, ali trenutno mi život i nema nekog smisla... tužna sam bez razloga stalno.
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 07:16   #85 (permalink)
dr.sc. Foruma

driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

wamp odi sim, pa da ti rasvjetlim buducnost

vic:

dodje covjek do doktorice i pita ju:
kaj mi mozete dat, kura.. mi je stalno u zraku

veli doktorica:
kucu auto i brak
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 14:18   #86 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
ma kakovo oduzimanje zivota, isuse boze, pa dajte molim vas, bolje oduzete noge nego zivot

Sjedni samo jedan dan u kolica, nemoj ustajat iz njih ni kad moraš na zahod, a da nemaš ni osjeta u mišu, ne diže ti se i ne znaš ni kad moraš na wc, i samo taj jedan dan tako prosjedi, i nakon toga zamisli da nakon tog dana dolazi novi, i novi, i novi, 365 dana u godini, i možda jo 40 i više godina vezana za svoja kolica i svoj kateter!!!

ja bi si razmislio želim li tako provesti ostatak života!!!!!
Star 11-02-08, 14:19   #87 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

da i onda razmisli kog' imash uz sebe i tko sve misli na tebe..
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 07:28   #88 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Drizzt Pogledaj Poruke
Sjedni samo jedan dan u kolica, nemoj ustajat iz njih ni kad moraš na zahod, a da nemaš ni osjeta u mišu, ne diže ti se i ne znaš ni kad moraš na wc, i samo taj jedan dan tako prosjedi, i nakon toga zamisli da nakon tog dana dolazi novi, i novi, i novi, 365 dana u godini, i možda jo 40 i više godina vezana za svoja kolica i svoj kateter!!!

ja bi si razmislio želim li tako provesti ostatak života!!!!!

ha da se malo potrudis, ima dosta takvih invalida pa se bave sportom i rade i zive normalno i ne sazaljevaju se cjele dane, i jos se zajebavaju na svoj racun, i kaj bi sad trebali
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 09:10   #89 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

i ja samu depresiji... i lose se osjecam,tuzan,potisten...
ali,i kićo slabinac je rezao vene,zbog jedne divne crne žene...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 10:01   #90 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
ha da se malo potrudis, ima dosta takvih invalida pa se bave sportom i rade i zive normalno i ne sazaljevaju se cjele dane, i jos se zajebavaju na svoj racun, i kaj bi sad trebali
Neki mogu, a neki ne žele!!!

Stvar je samo u glavi!!!
Odgovor
Tagovi: depresija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114