| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; Evo jedno pitanje na koje molim da nema sranj* poput "vrati se u vrtić", "odi pitaj mamu&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 6
![]() | Evo jedno pitanje na koje molim da nema sranj* poput "vrati se u vrtić", "odi pitaj mamu" i sl. plizzz bez tog! ok da počnem... Imam 14 (uskoro 15) godina. Nikad nisam imao curu... (da znam... ). Idem u 8. razred osnovne (da znam... )... Uglavnom u školi nemam pretjerano puno prijatelja (1-2 frenda i 4-5 frendica... da znam... )... Želim nać curu, nekog ko nije iz moje škole... A neznam di... Nikad nisam bio u nikakvom noćnom klubu (jednom dok sam bil vani svi prićali kao idemo u štross i to, a ja sam se skoro pokopo jer nisam jedini znal kaj je to... da znam... ), naći nit neznam plesat, nit ne pijem alot (jer onda zaudaram ko konj) ni ne pušim (starci mi puše, a smrde ko idioti, potroše 50kn na dan na cigarete.... užas)... Ugl. želim nać curu... Nisam bogatun, nisam ni siromah, nisam štreber, niti šmokljan, dobar sam u sportu, nisam idiot koji želi sam povalit curu, ne clušam cajke, klasiku ni većinu domaćeg (izuzev hladno pivo, prljavce i connect...)... neznam kaj da još napišem... help, please?Zadnji Uredio mali_bez_cure_zg : 19-04-08 u 20:16. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? evo prvi savjet.. pokušaj u svome okruženju prići i naći curu koja ti se sviđa,e sad lako je meni to reći..? je meni je lakše reći nego tebi to učiniti ali svaki prvi put/korak je jako težak a svaki drugi je jednostavniji i lakši.. ne plaši se odbacivanja niti to smatraj svojim gubitkom,naprotiv,smatraj to svojom pobijedom jer drugi put ćeš pametnije.. ovo smatraj nekim početkom i kad se to pokrene sve je lakše i jednostavnije a i godine koje ti dolaze će moju priči i potvrditi ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Di nać curu...? hmm.. ides kud van navecer? odi s drustvom u neznam.. susjedni kvart.. pokusajte tam nac nekakvu ekipu
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? Ti si predpostavljam u Bronxu odrastao??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08 Godina: 19
Poruka: 725
![]() | Re: Di nać curu...? Carlito je ovo odlićno sroćio ja bi samo doda da kad nađeš neku kojoj bi priša i da ti se sviđa ponašaj se normalno poprićaj malo sa njom,nikako nemoj ići radit neke gluposti da na taj naćin privućeš njenu pozornost,i što si reko da ne piješ,pušiš i ideš vani po klubovima to te ne mora biti razlog zašto nebi našo curu.Ovo što ne piješ i pušiš može ti biti samo plus,jer da to radiš smrdia bi užasno,a pian bi samo vjerovatno radia gluposti i sebe sramotia,a klubovi nikako nisu jedino misto di možeš naći curu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Di nać curu...? srry, ali ja jos uvijek vjerujem da u zg-u postoji koliko toliko normalnih ljudi, a ne samo lose kopije americkih repera koji prozivljavaju price iz pjesmica jer im hormoni ne dopustaju da rade nesto pametno ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,077
![]() ![]() ![]() | Re: Di nać curu...? stari moj ti si isti ja u tim godinama i znam kako ti je jer ni ja nisam znao kaj je stross, bio sam tam 2 put u zivotu i dosta je... ali vjeruj da ce ti doc prava je sam tako i ja mislio a vidi me sad - ZENIM SE!!! Samo budi onakav kakav jesi pred curama i nemoj se forsat da si neka baja jer ces kad-tad pred curom morat pokazat pravog sebe pa ce te odjebat.. radje budi kakav si uvijek i jednom ce naic ona prava jer se to i meni desilo.....samo hrabro ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: sjeverozapadna Hrvatska Godina: 17
Poruka: 499
![]() | Re: Di nać curu...? slažem se sa svime ovime...samo budi svoj...onakav kakav jesi...bez fuliranja...niko ne voli tipove/cure koji/e se dižu u nebesa i briju da su face...a cigatere i alkohol ti ne trebaju da bi našao curu...tak da samo naprijed...naći ćeš curu...
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju,neka me i psuju i krv moju mogu piti,ali za Dinamo ja ću uvijek biti... ![]() ![]() ...svatko ima svoje razloge i kad razlozi ne postoje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: di nac curu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

). Idem u 8. razred osnovne (da znam... 

uopce nije big deal, bar meni