Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Usamljena Srca
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Usamljena Srca Raspravljate o temi Di nać curu...? u Društvo forumu; Evo jedno pitanje na koje molim da nema sranj* poput "vrati se u vrtić", "odi pitaj mamu&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-08, 20:14   #1 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika mali_bez_cure_zg

Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 6
mali_bez_cure_zg se izdvaja iz mase
Unhappy Di nać curu...?

Evo jedno pitanje na koje molim da nema sranj* poput "vrati se u vrtić", "odi pitaj mamu" i sl. plizzz bez tog! ok da počnem... Imam 14 (uskoro 15) godina. Nikad nisam imao curu... (da znam... ). Idem u 8. razred osnovne (da znam... )... Uglavnom u školi nemam pretjerano puno prijatelja (1-2 frenda i 4-5 frendica... da znam... )... Želim nać curu, nekog ko nije iz moje škole... A neznam di... Nikad nisam bio u nikakvom noćnom klubu (jednom dok sam bil vani svi prićali kao idemo u štross i to, a ja sam se skoro pokopo jer nisam jedini znal kaj je to... da znam... ), naći nit neznam plesat, nit ne pijem alot (jer onda zaudaram ko konj) ni ne pušim (starci mi puše, a smrde ko idioti, potroše 50kn na dan na cigarete.... užas)... Ugl. želim nać curu... Nisam bogatun, nisam ni siromah, nisam štreber, niti šmokljan, dobar sam u sportu, nisam idiot koji želi sam povalit curu, ne clušam cajke, klasiku ni većinu domaćeg (izuzev hladno pivo, prljavce i connect...)... neznam kaj da još napišem... help, please?

Zadnji Uredio mali_bez_cure_zg : 19-04-08 u 20:16.
mali_bez_cure_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 20:21   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,563
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
Re: Di nać curu...?

evo prvi savjet..
pokušaj u svome okruženju prići i naći curu koja ti se sviđa,e sad lako je meni to reći..?
je meni je lakše reći nego tebi to učiniti ali svaki prvi put/korak je jako težak a svaki drugi je jednostavniji i lakši..
ne plaši se odbacivanja niti to smatraj svojim gubitkom,naprotiv,smatraj to svojom pobijedom jer drugi put ćeš pametnije..
ovo smatraj nekim početkom i kad se to pokrene sve je lakše i jednostavnije a i godine koje ti dolaze će moju priči i potvrditi
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 20:22   #3 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,626
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

i to sto imas skoro 15 godina a nisi imao curu....ne vidim tu problem uopce nije big deal, bar meni
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 20:23   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

hmm.. ides kud van navecer? odi s drustvom u neznam.. susjedni kvart.. pokusajte tam nac nekakvu ekipu
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 20:26   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,563
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
odi s drustvom u neznam.. susjedni kvart.. pokusajte tam nac nekakvu ekipu [/color]

susjedni kvart,jeli ti njega nagovaraš da nađe curu ili nož u prsima
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 20:28   #6 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
Ti si predpostavljam u Bronxu odrastao??
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 20:32   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-08
Godina: 19
Poruka: 725
ris mb se izdvaja iz mase

Carlito je ovo odlićno sroćio ja bi samo doda da kad nađeš neku kojoj bi priša i da ti se sviđa ponašaj se normalno poprićaj malo sa njom,nikako nemoj ići radit neke gluposti da na taj naćin privućeš njenu pozornost,i što si reko da ne piješ,pušiš i ideš vani po klubovima to te ne mora biti razlog zašto nebi našo curu.Ovo što ne piješ i pušiš može ti biti samo plus,jer da to radiš smrdia bi užasno,a pian bi samo vjerovatno radia gluposti i sebe sramotia,a klubovi nikako nisu jedino misto di možeš naći curu
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 20:38   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke

srry, ali ja jos uvijek vjerujem da u zg-u postoji koliko toliko normalnih ljudi, a ne samo lose kopije americkih repera koji prozivljavaju price iz pjesmica jer im hormoni ne dopustaju da rade nesto pametno
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 20:54   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,077
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

stari moj ti si isti ja u tim godinama i znam kako ti je jer ni ja nisam znao kaj je stross, bio sam tam 2 put u zivotu i dosta je...

ali vjeruj da ce ti doc prava je sam tako i ja mislio a vidi me sad - ZENIM SE!!!

Samo budi onakav kakav jesi pred curama i nemoj se forsat da si neka baja jer ces kad-tad pred curom morat pokazat pravog sebe pa ce te odjebat..

radje budi kakav si uvijek i jednom ce naic ona prava jer se to i meni desilo.....samo hrabro

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-08, 21:15   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 17
Poruka: 499
kimi girl se izdvaja iz mase

slažem se sa svime ovime...samo budi svoj...onakav kakav jesi...bez fuliranja...niko ne voli tipove/cure koji/e se dižu u nebesa i briju da su face...a cigatere i alkohol ti ne trebaju da bi našao curu...tak da samo naprijed...naći ćeš curu...

...svatko ima svoje razloge i kad razlozi ne postoje...
kimi girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: di nac curu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103